Маршрутки снова подорожают?

d324co

Well-Known Member
если в следующем году станет 20 грн,интересно,кататься будут?
В следующем?
Вони вже в цьому ультиматуми ставлять...
Перевізники Сум звернулися з відкритим листом до мера. Ситуація критична
9:45 / 24 сентября 2021

Безпрецедентне підвищення вартості пального, яке прогнозується з 1 жовня, ще більше ускладнить ситуацію з пасажироперевезеннями в Сумах. Безлад у ціноутворенні на ринку газу в Україні ставить підприємців не просто в скрутне, а у безвихідне становище. А через відсутність компенсацій за перевезення пільгових категорій та неприведення тарифів до економічно обґрунтованих постає питання: чи взагалі працюватиме у Сумах приватний пасажирський транспорт?
З проханням захистити транспортні перевезення Сум і забезпечити містян стабільними послугами галузі до міського голови Олександра Лисенка звернулися у відкритому листі підприємці обласного центру.
“Шановний Олександре Миколайовичу! Працівники підприємств, які працюють на ринку перевезення пасажирів на постійних міських маршрутах у м. Суми, вкотре звертаються до Вас із відкритим листом. Сподіваємося. Ви врешті-решт нас почуєте!
Становище, в якому опинилася галузь з перевезення пасажирів в м. Суми, не критичне, а жахливе. Перевезення пасажирів – це єдина галузь, в якій залишаються карантинні обмеження в роботі громадського транспорту, навіть коли в червні цього року всі регіони України перейшли в “зелену” зону за показниками захворювання COVID-19, і Сумська область зокрема. Одночасно Виконавчий комітет Сумської міської ради залишив безпідставно, з порушенням чинного законодавства, рішення, згідно якого проїзд для учнів 1-4 класів становить 2 грн. При цьому учасників бойових дій ми перевозимо без коштовно і без обмеження за власні кошти.
Такого безладу, який є зараз з вартістю всіх складових тарифу на транспортні послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, не було за усі часи існування пасажирських перевезень! До того, що поступово зростає вартість води, світла, запасних частин ми вже звикли. До речі це зростання більш стрімке, аніж зростання вартості проїзду, і ми не встигаємо робити розрахунки.
Варто додати, що з жовтня 2020 року (тоді вартість тарифу на транспортні послуги з перевезення пасажирів становила 7 грн) вартість пального, на якому працюють наші автобуси (стиснений природний газ метан) зросла більше ніж на 100 відсотків (з 13 грн до 28 грн).
Як нам стало відомо з 1 жовтня 2021 року вартість вище згаданого пального становитиме 33 грн 50 коп.: такого не було ніколи! В розрахунках тарифу на транспортні послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які зараз знаходяться на розгляді у Виконавчого комітету Сумської міської ради, закладена вартість газу 20 грн 50 коп.
Доводимо до Вашого відома, що у разі невирішення питання щодо встановлення розрахункової вартості проїзду до 30 вересня 2021 року, з 1 жовтня 2021 ми будемо змушені припинити роботу на маршрутах міста до вирішення питання по суті.
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Перевізники Сум звернулися з відкритим листом до мера. Ситуація критична
пошла,значит,братва к пахану...Как бы не остаться братве у разбитого корыта.Хотя с нашим наридом все может быть
 

d324co

Well-Known Member
пошла,значит,братва к пахану...Как бы не остаться братве у разбитого корыта.Хотя с нашим наридом все может быть
Нет, это:
Ну мы-ж понимаем, это просто подвод под маршрутки.
Правая рука не станет рубить левую )))
 

Билли Бонс

Well-Known Member
не хотелось верить,что смогут,а они смогли.В этом году успеют до 15 поднять?Или я снова наивен?

You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
не хотелось верить,что смогут,а они смогли.В этом году успеют до 15 поднять?Или я снова наивен?

You must be registered for see images attach
То, мабуть, не вся ціна... Бо не може в маршрутках бути стільки ж як у тролейбусі...

Сьогодні, 8 жовтня, на засіданні виконкому Сумської міськради було прийнято рішення «Про встановлення граничних тарифів на послуги міського електричного транспорту і послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що надаються КП СМР «Електроавтотранс».

Згідно з рішенням, тепер вартість проїзду в комунальних автобусах і тролейбусах становитиме 6 грн. Школярі та пенсіонери їздитимуть безкоштовно.

Згідно з розрахунками, КП «Електроавтотранс» пропонував вартість проїзду в автобусах і тролейбусах в 9 і 10 грн відповідно. Різницю в тарифах буде компенсувати міський бюджет.

Рішення вступає в силу з дня його офіційного оприлюднення на офіційному веб-сайті Сумської міської ради
 

d324co

Well-Known Member
До речі, мер не має відношення до ціх подорожчань, мєрскої рожі не було...

You must be registered for see medias
 
  • Haha
Реакції: Aiir
А чё в Харькове, где зарплаты намного выше и маршруты намного дальше, цены на проезд ниже, ааа?
 
  • Like
Реакції: VIB
Зверху