Маршрутки снова подорожают?

d324co

Well-Known Member
У Сумах маршрутчики хочуть підняти ціни на проїзд до 11 гривень і 13 гривень

У Сумах перевізники звертаються до міськради з розрахунками щодо нових тарифів на проїзд.
Інформація про це прозвучала сьогодні, 2 серпня, під час апаратної наради в СМР. Так за словами начальника відділу транспорту Сергія Яковенка перевізник «Сумипастранс» подав розрахунки, в яких вказано тариф 11 гривень ( і 13 гривень в період карантину), пише .
Також сьогодні говорили про .
Сумчанам слід очікувати підвищення тарифів у транспорті?

У КП «Електроавтотранс» порахували економічно обґрунтовані тарифи на поїздки в комунальному транспорті. Про це сьогодні, 2 серпня, під час апаратної наради в мерії повідомив начальник транспортного відділу Сергій Яковенко.
За його словами, економічно обґрунтовані тарифи на поїздки в комунальних автобусах і тролейбусах мають бути 8 і 10 грн відповідно, пише .
 

Glucker

Здесь был статус
ну эти не зекоманда - если пообещали,то сделают
Думаю, знайдуть "компроміс" у розмірі 10грн вартості проїзду. А Лисенко подасть це як перемогу і піклування за громаду.
Ну що казати. Обрали мером капітана Лінєйку - отримайте.
 

d324co

Well-Known Member
Підвищення тарифів на проїзд у Сумах: виконком не дозволив оприлюднити проєкт рішення
18:08 / 31 августа 2021

Проєкти рішень про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті Сум поки не оприлюднюватимуть. Члени виконавчого комітету 31 серпня виключили цей пункт із рішення, яке б дозволило опублікувати документи на сайті міської ради для ознайомлення. Сумські перевізники подали нові розрахунки до відділу транспорту на початку серпня, пише .
За словами начальника відділу Сергія Яковенка, згідно з розрахунками перевізників, тариф по місту має становити від 10 до 13 гривень, до Піщаного – від 13 до 16 гривень.

На питання, чи перевізники виконали умови щодо належного стану транспортних засобів Яковенко сказав: “Ми проводимо перевірки, надаємо рекомендації, зауваження, пишемо акти, реакція йде, але це ж транспорт”.

 
Зверху