Маршрутки снова подорожают?

Glucker

Здесь был статус
Поздравляю. Теперь будем ездить на этом же металлоломе, но за 7грн
 

VIB

vib : bash
Модератор
Поздравляю. Теперь будем ездить на этом же металлоломе, но за 7грн
Обрали? Розпишіться і отримайте. ;)
Цікаво, що жодного спогаду про петицію щодо відміни підвищення - не було озвучено. А вона набрала ппц якого рейтингу в перший же день своєї публікації.
 

Glucker

Здесь был статус
Обрали? Розпишіться і отримайте. ;)
Цікаво, що жодного спогаду про петицію щодо відміни підвищення - не було озвучено. А вона набрала ппц якого рейтингу в перший же день своєї публікації.
Петиція, до речі, до сих пір на розгляді. Термін для розгляду ще не сплив. Для відповіді залишилося ще 4 дні. Як раз, протягнуть до вівторка, коли сьогоднішнє рішенні виконкому вступить в силу, після чого нададуть якусь відписку про те, що підвищення ціни законне, і взвгалі воно вступило в силу.
Або взагалі тупо відпишуть, що "на даний момент підвищення не планується". Бо ж діє рішення виконкому від 29.01.2021р.

Що саме цікаве, підвищенням вартості проїзду явно будуть обурюватися і ті, хто голосував на виборах за Лисенка, або взагалі не прийшов на вибори.
 

VIB

vib : bash
Модератор
Типа, если бы выбрали другого то маршрутки бы не подорожали? Вы сами в это верите?
Була б порушена робота кулуарних домовленостей, що дало б деякий шанс на поліпшення хоча б якості машин.
Я нагадаю, що 73% два роки тому теж на щось сподівались. ;)
 

d324co

Well-Known Member
«Сегодня, 8 февраля, депутат нашей партии «Сила и Честь» Сумского городского совета Александр Кисиль получил ответ на свой депутатский запрос за подписью начальника отдела транспорта, связи и телекоммуникаций Сумского городского совета Сергей Яковенко (ответ на фото), по предоставлению информации по расчету тарифов на услуги перевозки пассажиров и на их основе обоснования повышения стоимости проезда до 7 грн на автобусных маршрутах общего пользования.
 

d324co

Well-Known Member
До 15 лютого приватні перевізники в Сумах мали відновити роботу GPS-приладів на своїх машинах. Про це йшлося два тижні тому під час загальних зборів із ними у міській раді. Суспільне перевіряло, чи виконали свою обіцянку надавачі послуги.

15 лютого, близько 14.30, маршрутне таксі №20 стояло на кінцевій зупинці “Аеропорт”. Ця ж машина є на GPS-мапі. Маршрутне таксі №1, на зупинці “Вулиця Роменська”, о 15.00 сервіс не показував.

Водій Микола на запитання, чи є в машині GPS-навігатор, відповідає: “Має стояти. Кор.: – GPS-навігатор є на машині чи ні? – Має стояти. Знаю, що ставили. Кор.: – Але не працює? – Напевно”.

За договором на 1-му маршруті має працювати 10 машин. Жодна на мапі не “світилась”. Також не можна було побачити на екрані машину 55-того маршруту. Водій Сергій на запитання, чому, не показує маршрутне таксі на сервісі, відповів: “На GPS-карті? Не знаю. Кор.: – Тобто немає у Вас GPS-навігатора? – Немає, мабуть”.

Суспільне намагалося з’ясувати у перевізників, чи є та чи працюють у них GPS-навігатори. “АТП-1054”, ФОП “Олійник” від коментарів відмовились без пояснення причин. “Престиж лайн”, послалися на сильну зайнятість. З “Сумипастранс”, ПП “Согор”, ПП “Запорожець”, ФОП “Оліфіренко” зв’язатися не вдалося. “Компол”, ФОП “Масюк” та ФОП “Прокопішек” сказали, що їхні машини обладнані GPS-приладами.

“Ми не встигли встановити. Мені дали тиждень, поки я встигла тільки оформити людей, в Трансінспекції зареєструвати машини і так далі. По-перше, вона – коштує дорого, а там є вебкамери – і можна дивитись. П’ять машин їздить чітко”, – говорить перевізниця Олена Сезько.

На коментар щодо відновлення роботи GPS-навігаторів перевізниками начальника відділу транспорту Сергія Яковенка Суспільне чекає. Речниця міської ради Ольга Семениста сказала, що через зайнятість чиновника надати 15 лютого його не можуть.

 
Зверху