Маршрутки снова подорожают?

maksiwe

Member
я буду!все кто против нужно однозначно собраться....в воскресенье нету смысла....ведь они не работают в горсовете по выходным...нужно идти к видикону что бы сняли митинг...может тогда кто то задумается что попахивает жареннным...
 

LevAris

Well-Known Member
У власти есть еще один весомый рычаг, при условии, конечно, что она за народ.
Суд запретил разрывать договора с перевозчиками по поводу самовольного поднятия тарифов. Но суд не запрещал заключать договора с новыми перевозчиками, которые готовы возить по 2 грн. А дабы новые перевозчики так же не захотели поднять тариф, договора можно заключать на 3 месяца с автоматической пролонгацией еще на 3 месяца, если стороны не против. Но, думаю, этого аргумента достаточно, что бы утихомирить нынешних перевозчиков надолго. Было бы желание.
 

qwert132

Active Member
Тут на воскресенье на 17.00 на площади вроде митинг намечается на эту тему.
А что толку в митинге , который проводится вечером в воскресенье ???
Просто постоять , поорать , излить друг-другу душу ???
Митинговать надо в рабочий день , в рабочее время . Что-бы вышел к народу гнида мэр , который идя на выборы обещал защищать интересы сумчан и выполнять требования Майдана . Что-бы вышли к народу и получили заслуженный плевок в морду те кто голосовал "ЗА" , в поддержку этой обдираловки простого народа .

А так , в воскресенье никого в мэрии не будет . Народ постоит , погудит и разойдётся по домам . И всё пойдёт своим чередом . Деньги и без того нищего народа новой волной потекут в карманы "бедных " предпринимателей , что-бы они бедолаги смогли купить новые Лексусы , яхты , виллы и прочие атрибуты их нелёгкой предпринимательской деятельности .
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины


ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО 24.08. Так як у нас немає дозволу на зібрання і його неможливість отримати у зв"язку з вихідними, його у форматі мітингу не буде. Планується проведення одиночних пікетів з метою ознайомлення жителів міста з соціальною проблемою міського транпорту та запрошення на наступну сессію міської ради. Бажаючих долучитися до пікетування прошу відписати мені в "особисті повідомлення"! Трохи пізніше буде інформація щодо сесії міськради.
ВСІХ ПРОСИМО МАКСИМАЛЬНО РОЗПОВСЮДЖУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ СЕРЕД БЛИЗЬКИХ І ЗНАЙОМИХ!
РАЗОМ - СИЛА!

Закликаємо людей прийти на наступну сесію Сумської міської ради (скоріш за все вона буде 27.08) вимагати непідтримання рішення виконкому. Якщо все ж проголосують за 3 гривні. То вимагати ветування міським головою це рішення. Тоді рада зможе протягнути це рішення тільки 51 голосом. А туди і депутатів рідко стільки ходе. Від водіїв вимагати квитки з цифрою 3,60-3,66 (а таких не буде), і їхати за 2 грн. Якщо будуть квитки, то обов"язково їх зберегти.
 

Udaff4eg

Well-Known Member
Это все крайне круто, но митинги в будний день да еще и в рабочее время много народу не соберут
 

Vladlen

Active Member
Це один з прийомів брудного маркетингу. Ви даєте водієві 4 грн, той каже: "та ви вже задовбали, ви сьогодні 50й (100й,500й). У мене немає можливості дати здачу копійками". Після чого він кидає вам 1 гривну, а ви радісінькі, що накололи водія їдете за 3 грн. Тобто з радістю сприймаєте фактичне підвищення в 1.5 рази, заради міфічної "економії" 62 копійок, які насправді ніхто й не планував стягувати.
или дойдёт к 4гр.
 

VIB

vib : bash
Модератор
До речі: сьогодні в 9 маршрутці висіло оголошення, що з 26 серпня вартість проїзду буде не 3.62, а 3.65грн. Тобто мета цих оголошень - якісь невідомі спекуляції.
You must be registered for see images attach
 

Vladlen

Active Member
До речі: сьогодні в 9 маршрутці висіло оголошення, що з 26 серпня вартість проїзду буде не 3.62, а 3.65грн. Тобто мета цих оголошень - якісь невідомі спекуляції.
You must be registered for see images attach
Почву зондируют
Если память не изменяет должна быть печать
 

Glucker

Здесь был статус
Ось знайшов таку ідею:
Пропоную невеликий флешмоб "Затрахай водія"
Перед тим, як сісти в маршрутку - включаємо відеозапис в телефоні, вказавши на відео вголос дату і номер маршруту.
1. Вимагаємо квиток, в любому випадку.
Якщо дадуть квиток на 2 грн. - даємо 2 грн. Водій скаже: не хочеш по 3,66 грн. - йди пішки. Знімаємо все це на відео і чекаємо на наступну маршрутку.
2. Давати за проїзд виключно копійками, в ідеалі по 1-2 коп. Денна виручка 600-700 грн. по 1-2 коп. буде не менше 50-60 кг. Він матюкаєтся і каже, що не візьме в маршрутку.
Знімаємо все це на відео і чекаємо на наступну маршрутку.
3. Фіксувати всі порушення водієм на відео: порушення правил дорожнього руху, реальну кількість пасажирів, рух маршрутки із відчиненими дверима, куріння водія в салоні, розмова по телефону під час керування і т.д. Однак не відволікати водія і не заважати йому керувати транспортним засобом.
4. Зібрати всі подібні фіксації, звернутись до і з їх допомогою подати скаргу до відповідних інстанцій.
Хто збере найбільше відеодоказів - той виграв).

В нашому випадку троллінг - як варіант розважитись і розізлити водіїв, а вони хай капають на мозок перевізникам.
Якщо є можливість - залучити до процесу журналістів, студентів-активістів, організувати сюжет в ЗМІ державного масштабу, показати зняті відеодокази по пунктах вище, описавши нелюдські умови перевезення, часті випадки знущання над пасажирами, навіть можливу причетність перевізників до сепаратизму.
Якось так...
 
Зверху