ТРК «Майбуття»

  • Автор теми F@N
  • Дата створення

F@N

*Play ololo*
ТОВ ТРК “Майбуття” реалізує проект побудови мультисервисної оптичної мережі масштабу міста під назвою 3net.

3net — сучасна мережа нової генерації (NGN). Мережа будується для надання послуг TriplePlay, які дозволяють доставити до користувача сервіси передачі голосу (звичайна та IP-телефонія), відеозображення (телебачення) та даних (доступ до домашньої мережі, доступ до Інтернет, доступ до приватних мереж).

Завдяки кваліфікованому персоналу, устаткуванню провідних виробників і досвіду однієї з найстаріших телекомунікаційних компаній міста разом з динамічним керівництвом забезпечується безпрецедентна надійність надання послуг та гнучкість реагування на тенденції, що змінюються.

Народ, у кого сейчас есть, или кто чтото знает,скачество и т.д. Отпишитесь! Если там все как написано, ТелеСвит разорится :)
 
Останнє редагування:

F@N

*Play ololo*
Ответ: ТРК «Майбуття»

Телебаченяя - 54 канала. Это просто пипец!

You must be registered for see images
Канали, що транслюються в кабельній мережі ТОВ ТРК “Майбуття”

“УТ-1“ - це телевізійна програма для самих різних верств населення і вікових категорій. Основні напрями програм: інформаційно-публіцистичні програми, художні, молодіжні, дитячі, спортивні передачі. Головні напрямки програмної концепції ТРК «ЕРА» - створення та розповсюдження інформаційних, публіцистичних, соціально-економічних, спортивних, дитячих і музично-розважальних програм. Різноманітність програм дозволяє за весь ефір зібрати всю цільову аудиторію.

Канал “1+1“ - має найбільшу мережу по Україні, відмінну програму передач. Завдяки своїй легкодоступності по всій території України, має величезний рейтинг. Добре підібрані фільми, власні програми.
Український продукт в сітці віщання “Інтеру“ складається з двох сегментів - програм власного виробництва і програм українських «студій-виробників». Щодня на «Інтері» виходить 10 випусків новин з оперативною інформацією про поточні події. Серед програм власного виробництва - публіцистичні, документально-публіцистичні серіали, спортивні новини, а також трансляції футбольних матчів.

ТОВ «ТРК Відікон» - місцевий канал, випуски новин з оперативною інформацією про поточні події. Серед програм власного виробництва - публіцистичні, документально-публіцистичні, соціальні програми, спортивні новини тощо. Канал направлений на глядача, який цікавиться життям нашого міста. Канал пропонує телеглядачам програми як власного виробництва так і програми каналу „ТОНІС”.

“CТБ“ - один p провідних загальнонаціональних телеканалів України. Три «кити», на яких тримається ефір СТБ - це новини, документальні фільми і цикли програм, якісне художнє кіно. Популярні програми власного виробництва.

“ICTV“. Ефір каналу - це гармонійне поєднання інформаційних і розважальних програм. На каналі виходять інформаційні програми, інформаційно-аналітичні програми, авторські програми, шоу, популярні програми на будь-який смак, документальні і художні фільми.

“НТН“. Щоденні 11 випусків новин. В цілому, шість годин гарячого інформаційного продукту, цілодобові - новини України, новини економіки, новини Київського регіону. У ефірі каналу присутні також і програми власного виробництва: кримінально-соціальна, розважальні, інформаційна, новини бізнесу та інше.

“Мегаспорт”. Спортивний всеукраїнський загальнонаціональний телеканал, що пропонує шанувальникам спорту можливість дивитися в прямому ефірі трансляції гонок «Формула 1», матчі баскетбольних команд, тенісних турнірів, велогонки, футбольні матчі, а також хокей, фігурне катання, плавання, гольф легка атлетика, гімнастика, випуски спортивних новин, документальні фільми про спорт і інші програми на спортивну тематику.

“Новий канал“ - це останні новини з України і світу, це ексклюзивні і неординарні матеріали, широкий обхват тем, високий професіоналізм в подачі інформації.

“М1“. Один з кращих музичних каналів українського ринку телебачення. Крім відмінної музики на вас чекають: новини музичного каналу, різні рубрики, нові кліпи не тільки вітчизняних виконавців, але і зарубіжних, хіт-паради і багато іншого.

“ТЕТ“. Сітка передач складається з програм і серіалів виробництва СТС, повтору деяких популярних серіалів від 1+1, власні музичні блоки і деякі інші передачі. Вона частково ретранслюється в деяких обласних центрах, у тому числі і в Києві.

“К1“. Новий український телеканал, що претендує на статус загальнонаціонального. Сітка віщання каналу представлена шедеврами світового кіно, художніми фільмами, серіалами, документальними фільмами, і програмами власного виробництва - публіцистичними. Небачена ексклюзивність і об’єктивність інформаційних програм - ось головні відмінні риси каналу К1. АкадемTV - телеканал орієнтується на молодіжну аудиторію. Тому, в першу чергу, висвітлюється життя-буття студентів, викладачів, заходи, проведені студентами, крім того,інформаційне мовлення - життя нашого міста, неоминаючи його ділові та економічні проблеми.

“5 канал“ - єдиний в Україні суто інформаційний канал. Це найостанніші новини політики і фінансів в Україні і світі, аналітичні програми, ток-шоу, поточні події з світу спорту, моди і шоу-бізнесу. Інформаційний канал девіз якого - «тільки про головне і актуальне». Сумська ОДТРК здатна забезпечити глядачів потрібною і корисною інформацією, засіб своєрідного зв’язку між мешканцями нашого регіону.

“RTVi”. Канал пропонує телеглядачам розважальну програму: телесеріали, ток-шоу і художні фільми. Ряд програм каналу має регіональну спрямованість. Вони зроблені з урахуванням культурних традицій Росії, Європи, Америки, відображаючи місцеві події.
Парламентский канал “РАДА”. Даний канал транслює передачі згідно плану-графіка виступів депутатських фракцій і груп, позафракційних депутатів, затверджених погоджувальною радою депутатських фракцій і груп на кожен пленарний тиждень.

“Тонис“. Канал відомий своїми циклами документальних фільмів. Канал також віддає перевагу популярному вітчизняному кіно. Окрім цього на Тонісі приділяють велику увагу закупівлі фільмів іноземного виробництва, які спеціально призначені для телепоказу. Вся продукція каналу розділяється по жанрах і тематиці і тижнева сітка враховує смаки різних вікових груп.
Телепрограма “Київська Русь“ демонструє вітчизняні художні і мультиплікаційні фільми, передачі, присвячені культурі, а також дитячі програми.

Телепрограма “ТРК Киев“: «Чорний квадрат», «Київ класичний», «Киноколо», «Столичні телевізійні новини», відомі глядачеві і улюблені їм. Віщання здійснюється на Київ, Київську, Житомирську, Черкаську, Чернігівську і Сумську області.
“Ностальгия”. Рімейки забутих мелодій і сюжетів, стиль сторіччя, що пішло, в одязі, інтер’єрах, дизайні - телеканал “Ностальгія” об’єднує всі ці ностальгічні тенденції. “Ностальгія” - телеканал для тих, кому є, що пригадати.

“Ретро” - це старі, але до цих пір улюблені програми, ведучі, яких ми пам’ятаємо і любимо, режисери, оператори, які знімали програми нашого дитинства.

“Здоровое телевидение” - це російський, інформаційно-пізнавальний медичний канал про все, що пов’язане із здоров’ям людини, будовою і роботою організму, красою тіла і духу. Місія даного телеканалу - освічувати, допомагати і бути корисним, а мета - дати глядачеві якомога більше знань про них самих.

“Драйв”. Основні тематичні напрями телеканалу - знамениті автомобілі, великі гонщики, знаменитості і їх машини, історія і огляди різних гонок та інше. Це щоденні інформаційні шоу, найцікавіші факти, актуальні події.
“Охота и рыбалка” - російський, розважально-пізнавальний канал про два чоловічих хобі і дещо про суміжні хобі. «Глибоке» вивчення і професійне відношення до цих видів спорту - ось коротка концепція даного каналу. Телеглядачі познайомляться з корифеями своєї справи, їх трофеями і професійними навичками, отриманими за довгі роки досвідченим шляхом.

“НТВ+Детский мир”. Канал присвячений виключно дітям. Основу віщання телеканалу складають кінострічки, що увійшли до золотого фонду російського дитячого кіно. На телеканалі також представлені мультфільми, дитячі серіали, цікаві пізнавальні передачі.

“НТВ-мир”. Телепрограма пропонує широкий вибір інформаційних, освітніх і розважальних програм, здатний зацікавити найширше коло глядачів. Телепрограмі властиві високий рівень новинних програм і новаторський підхід до складання сітки віщання, який відповідає найвищим світовим стандартам.

“НТВ+Наше кино”. На цьому телеканалі транслюються вітчизняні стрічки виробництва кіностудій країн колишнього СРСР. Крім того, тут, набагато раніше, ніж на основних ефірних каналах ТБ, можна зустріти все нові фільми сучасних російських режисерів.
Серед програм ТРК «Україна» є інформаційні, аналітичні, пізнавальні, культурно-освітні, розважальні, юнацькі і дитячі.

Телеканал «КІНО» - новий погляд на українське телебачення. Це унікальне поєднання кращих новинок світового кінематографу і молодіжного стилю життя. Це цікаве захоплююче кіно 24 години на добу.
“Многосерийное ТВ”. Перший російський канал гарних телесеріалів. Кращі вітчизняні і зарубіжні телесеріали, екранізована класика, багатосерійні фільми і серіали виробництва колишнього СРСР і соціалістичних країн.

“Настоящее смешное телевидение”. Російський розважальний канал. У ефірі - тільки смішні, веселі, дотепні сюжети.Програма каналу – це калейдоскоп коротких гумористичних епізодів: виступи зірок вітчизняної і зарубіжної сцени, анекдоти, дотепні сценки за участю чотириногих артистів, забавні ситуації, зняті прихованою камерою.

“Ex Extreme Sport”. Унікальний спортивний канал для тих, хто захоплюється екстремальними і рідкісними видами спорту. Канал особливо цікавий молоді. Це змагання, що захоплюють дух, зі сноуборду і гірських лиж, гірські вело- і мотогонки та багато іншого.

“Руській екстрим” - перший російський телеканал, повністю присвячений екстремальним видам спорту і всьому, що з цим пов’язане. Велику частину ефіру телекомпанії складуть трансляції з великих змагань.

“Discovery Travel&Living” - пропонує кожному зробити неймовірні подорожі, випробувати небачені раніше відчуття, стати мандрівником і першовідкривачем. Незвичайні і небезпечні маршрути в горах, спуски в підводні печери, знайомства з життям представників різних народів, розповіді про долі знаменитих мореплавців – все це в передачах Discovery Travel&Living.

“Discovery Civilisation” - представляє захоплюючі історії, що оповідають про події і осіб, що зіграли ключову роль у всесвітній історії та культурі. Discovery Civilisation буде вашим супутником на шляху до розгадки таємниць, що визначили долю націй, і що дали народження культурам, релігіям і війнам.

“Discovery Channel” - пізнавальна телевізійна програма. У її передачах розповідається про життя народів в самих різних куточках земної кулі, про природу і навколишнє середовище, про світ науки і техніки, про загадки історії, відважні подорожі і дивовижні відкриття.

“Discovery Science” - старанно шукає відповіді на питання, які вислизають від нас протягом сторіч. Discovery Science дає глядачам можливість заглянути в обширні екзотичні простори, зустрічаючи на шляху гідні уваги і цікаві персонажі.

“Animal Planet”. Фільми про тварин в безпосередньому місці їх існування, передачі про охорону навколишнього середовища, розповіді про види, внесені до Червоної Книги і домашніх тварин, а також про людей, чиє життя пов’язане з живою природою.

“A-one“. Перший Альтернативний Музичний Телеканал - справжня криниця музичних стилів і напрямів. Слоган каналу «Альтернатива є!».
“Мьюзик Бокс”. Музичний канал. Відеокліпи кращих світових хітів. Музика популярних сьогодні виконавців і 80-х, 90-х років.

“TV-1000″. Ви зможете насолоджуватися кращими бойовиками, драмами, комедіями, романтичними і еротичними фільмами від світових лідерів в кіноіндустрії: MIRAMAX, 20-th century FOX і інших кінокомпаній.
“Viasat Explorer” - це розповіді про експедиції в труднодоступні місця, про подорожі, про диких тварин, про екстремальні види спорту і захоплюючі історії найбільших злочинів.

“ТВ 1000 Русское кино”. На цьому каналі Ви знайдете кращі фільми вітчизняного виробництва останніх десятиліть.

“Viasat History” - це широкий огляд передач про політичне і суспільне, наукове і культурне життя, які розкривають історію стародавніх і сучасних цивілізацій, розглядають великі винаходи і подвиги, і надають глядачам можливість випробувати дні і події, що назавжди змінили світ.

“Ren-TV” - вітчизняні і зарубіжні фільми, інформаційні програми, розважальні передачі і музика, спорт, кінодокументалістика, культові серіали. Власна студія анімації і спецефектів випускає фірмовий оригінальний продукт REN TV.

Канал “Телеклуб” - проект “RTV International” і групи “Телекіно”, найбільшого в світі виробника телесеріалів російською мовою. У програмі Телеклубу буде представлена серіальная класика, продовження популярних російських серіалів, а також прем’єри.

“O-TV” - один з піонерів українського музичного телеефіру. Крім відеокліпів вітчизняних і зарубіжних артистів, телеканал виготовляє і транслює більше десяти програм власного виробництва на будь-який смак: останні новини світу шоу-бізнесу, програми для гурманів і модниць, екскурсії в світ казок з програмою і, звісно, музичні хит-паради.

“Юмор ТВ”. Ефір телеканалу складатиметься з веселих музичних номерів, кліпів, циркових виступів, гумористичних монологів наших вітчизняних артистів! Свої кращі номери вам представлять як артисти з дитинства, так і гумористи, що починають, і актори, що вже полюбилися телеглядачам. На вас чекає величезна кількість анекдотів, афоризмів і жартів!

“Nickelodeon” – це дитячий розважальний канал, “життєва позиція” якого повністю зосереджена на дітях. Телеканал уявляє світ очима дітей та пропонує юним телеглядачам великий вибір оригінальних можливостей творити, фантазувати, веселитися та грати один з одним.

Канали, які почато трансляцію в тестовому режимі

“Euronews“ - одна з кращих європейських програм новин. Кожну годину інформує про події, що відбуваються в Європі і в світі. Між випусками світових новин - новини спорту, музики і театру. Регулярні і докладні прогнози погоди. Проглянути ТБ програму можна на російській, англійській, французькій, німецькій або італійській мові (на вибір) цілодобово.

“Eurosport“ - відомий всім любителям спорту. Прямі трансляції, професійні коментарі, інтерв’ю із спортсменами і тренерами, спортивні репортажі і новини зі всіх куточків земної кулі - авто- і мотогонки, легка і важка атлетика, футбол, бокс, гольф, баскетбол, кінний спорт і багато що інше.

“ТНТ“ - наймолодша і динамічна телемережа Росії. Об’єднує 200 регіональних телекомпаній. Проект ТНТ унікальний: він об’єднує сильні сторони регіонального і центрального віщання. ТНТ - прем’єрна телемережа. У її сітці віщання - кращі ігрові і документальні фільми, новинки міжнародного телеринку, публіцистичні, дитячі, спортивні, пізнавальні, розважальні, музичні передачі, шоу. ТНТ першою зайнялася відродженням жанру телевізійного художнього серіалу. Хіт ТНТ “Вулиці розбитих ліхтарів” став двічі лауреатом ТЕФІ-99.

“MTV Україна”. Українська версія одного з кращих музичних телеканалів світу. Найгарячіші хіти сезону, тижня, щоденні зустрічі і інтерв’ю із зірками і багато багато іншого.

Канали, трансляція яких почнеться незабаром.

“РТР-планета“ - цілодобова телепрограма російською мовою, спеціально створена для російськомовних співвітчизників, що проживають за кордоном. Головна відмінність і перевага «РТР-планети» в тому, що програми складаються з кращих телепрограм «Росія» і «Культура». Тепер ці програми сталі доступні і глядачам «РТР-планети».

“Перший Канал“ - ОРТ, вийшло в ефір 1 квітня 1995 року. Основні пріоритети канала: збереження і розвиток традицій просвітницьких, інтелектуальних, культурологічних передач і програм, що відносяться до розважального віщання, зокрема найпопулярнішого жанру - кінопоказу, а також новинного, суспільно-політичного і аналітичного телебачення. Основою структури Першого каналу є інформаційне віщання.
 

Вкладення

  • 19.3 КБ Перегляди: 3 367

F@N

*Play ololo*
Ответ: ТРК «Майбуття»

Тарифы на безлимитки... о.О

You must be registered for see images
 

Вкладення

  • 10.2 КБ Перегляди: 3 305

korvin

overclock your brain
Модератор
Ответ: ТРК «Майбуття»

друг на курской живёт, недавно ПК купил, надо подключится к инету...

я ж ему говорю, подключайся типа к этому Майбуттю, будем на тебе эксперименты ставить)

так что бы вы думали... на их сайте ни контактного телефона, ни адреса нет!)
 

LevAris

Well-Known Member
Ответ: ТРК «Майбуття»

Есть там все, правда спрятали, идиоты, но при желании можно найти. В разделе Поддержка есть телефон, а адрес и телефон есть в разделе Документы в самих договорах.
 

_RaShaD_

Bombardir
Ответ: ТРК «Майбуття»

Телесвит уходит глубоко в попу и надолго!!:)
 

F@N

*Play ololo*
Ответ: ТРК «Майбуття»

Нет... Еще не уходит... Покрытие только на курской, даю слово, если там все будет как в сказке, ну как там написано, при первой возможности валю с КТВ и забиваю на УкрТелеком :))
 

Зверюга

Vulcher
Модератор
Ответ: ТРК «Майбуття»

Тарифы на безлимитки... о.О

You must be registered for see images
Особенно радует что ни один из вас не умеет читать до конца...
Там есть еще обязательная абонентская плата, за пользование услугой интеренета, и еще много нюансов, с которыми столкнулись абоненты ТРК "Майбуття" И в результате интернет им обходится столько же сколько и в Телесвите...
Учитесь читать граждане.
 
Зверху