Російсько-Українськи відносини.

Grosso

wonderwall
Відповідь: Росія-Україна,на порозі війни?

Минулого понеділка на ICTV сидів російський фрік Ганапольський. Багато триндів про ляльку Гітлера. Тричі повторював одні й ті самі фрази..
Війни не буде. Навіть попри провокаційні заяви російських осіб з вищого ешелону влади.
+1
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

хах.... ну Вы же смогли определить что там галюциногены (именно они , а не например релаксанты), так что не надо тут говорить кто спец )
 

mangust

патріот
Відповідь: Росія-Україна,на порозі війни?

По мнению депутата Госдумы России за 37 лет юридической принадлежности Севастополя Украине Севастополь не успел стать украинским городом.

“Вы называете Севастополь украинским городом - когда он успел стать украинским? За 37 лет? А до этого он был русским в течение скольких лет?», - заявил К. Затулин.

В то же время он признал, что Россия согласилась с украинским статусом Севастополя в 1999 году. Но отметил: «это не значит, что так будет вечно».

«Вне всякого сомнения, Севастополь является украинским городом, с чем мы согласились в 99-м году. Но это не значит, что так будет вечно. И если Украина будет вести себя так, как ведет, вопрос о Севастополе может быть поднят снова в связи с отказом от договора».

І хто хоче сказать що Україна віддасть Крим без бою?
 

МАХ

Active Member
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

Tigr много пантов, сути мало... уму-разуму будеш учить москалей.... шото тебе говорить, обьяснять или доказовать не буду... процес гниения неостановить, гнилье нужно вибрасывать... если тебе так плохо здесь, пи.... ежай на.... на свою москальщину и живи долго и щасливо....и если паспорт у тебя украинский... поменяй на русский и не позорь украинский народ...
 

mangust

патріот
Відповідь: Росія-Україна,на порозі війни?

«Міністерство закордонних справ Російської федерації розцінює як недружній крок заборону Лужкову на в’їзд до України», — йдеться у коментарі Департаменту інформації і друку МЗС Росії. Більше того. Далі Кремль не те що не радить вважати вислови мера Москви неофіційними, а й натякає, що Лужков говорив від імені всього народу РФ: «Юрій Лужков висловив лише думку, яка, до речі, співпадає з точкою зору більшості росіян».

Услід за дипломатичним корпусом на захист мера Москви виступила і соратниця Володимира Путіна, віце–спікер Держдуми від фракції «Єдина Росія» Любов Слиська. «Нам усе одно доведеться вирішувати проблему Криму. Питання про статус півострова і, зокрема, Севастополя, цілком може бути поставлено у відповідних міжнародних правових інстанціях», — зазначила пані Слиська, чим повністю нівелювала заяву секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Раїси Богатирьової, в якій остання висловила сподівання, що «заява мера Москви Юрія Лужкова щодо Севастополя не відображає офіційної позиції Росії».
 

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

Мдя... почитав тот форум, думается, а не завести ли тут такую же дисциплину и полит цензуру как там? А товарисчи росияне? Или вы все же хотите быть услышаными? Или лучше банить по полит мотивам как там делают ваши братья?
Підтримую :yes:

Меня первый раз на сифилистополь.инфо забанили - только за то что я написал что Севастополь это Украина :) (сразу не понял что случилось , а потом в почте проверил письмо - где было написанно что вы забаненны , причина : "Пошёл-ты на... вместе со своей Украиной"

Потом ещё два раза заходил через анонимные прокси : один раз за то что я написал что государственным должен быть Украинским - меня обозвали фашистом и забанили , второй раз мне вобще угрожали расправой (притом что ни разу никому там не нарубил) Потом что-то сделали что и с анонимного прокси перестало заходить ...

А недавно переустановили винду - и стало опять нормально заходить туда :D (правда теперь я ничего там не пишу , так как там действуют по российски - за любое хорошее слово в сторону Украины сразу матюгают и банят :()
 

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

война нужна только политикам/чиновникам/депутатам/олигархам... но, кажется, мало кто это понимает
 

radnor

В деле
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

а на тузле , вояки с бодуна дорогу не в ту сторону начали строить?
На на счет одобрения.. да что ему мешает взорвать еще парочку десятков домов и оставить там таблички "смерть москалям" а потом гундосить себе под нос "мы их и в сортире замочим"... прецденты были.
П.С. Медведев войну САМ развязывать не будет, эт точно (для этого есть "серый кардинал" )
Кому мешает? Кто взрывает? Путин или Медведев? Кто гундосит?(Если это касаеться выше перечисленных личностей, то они неплохо разговаривают, без дефектов вроде бы.) И вообще откуда такая чушь берёться?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Ответ: Відповідь: Росія-Україна,на порозі війни?

Минулого понеділка на ICTV сидів російський фрік Ганапольський. Багато триндів про ляльку Гітлера. Тричі повторював одні й ті самі фрази..
Війни не буде. Навіть попри провокаційні заяви російських осіб з вищого ешелону влади.
Чесно кажучі, був про Ганопольського кращої думки.Ще не так давно можна було побачити його інтерв"ю українським журналістам, де він говорив виключно українською (з російським акцентом, але жодного русизму не вжив). Тут же він, начебто демонстративно, спілкувався російською, таке враження, що ігнорував ввічливість (наші політики та журналісти в Росії спілкуються російською, Саакашвілі в Києві декілька фраз, але видушить українською, Путін в Німеччині обов"язково спілкується німецькою...). Але то його справа...
Таке враження, що крім ляльки Гітлера йому ні про щобуло балакати. Я початку передачі не чув, не зрозумів, чого та лялька так його налякала, коли на їх Арбаті чи нашому Андріївському спуску можна побачити мотрійки з обличчями всіх відомих і не відомих політиків, в тому числі і Сталіна з Гітлером, це вже не кажучі про геральдику нацистів, цілі томи літератури про армії вермахта, плакати, агітки і марші СС ( в тому числі і на нашому Соларі). А якщо хто взяв би ту ляльку, щоби їй на акції голову скрутити, чи молотком розбити. Американці продавали портрети Хусейна на туалетному папері, але це не значить, що вони його надто любили, що хотіли бачити навіть в клозетах.
Коли він зрозумів, що аргумент "лялька" треба доповнити бо вже якось нудно стає, то повівся на поводу у бритоголового Шрека - Олеся Бузини, про те, що гидко, коли Україна святкує перемоги над Росією (йшлось про Конотопську битву, та битву під Крутами). Видно було, що предетом диспуту він не володів, а хапався наче за соломинку, аби якось підтримати своє "его". Хоча, як на мене, він його не підтримав, а лише опустив. Для журналіста такого рівня - якось примітивно...
 

mangust

патріот
Відповідь: Росія-Україна,на порозі війни?

Однако, господин Затулин почему-то считает, что в случае выхода из Договора обязательство уважать территориальную целостность Украины, закончится.

«…Если мы выйдем из договора, мы не будем заявлять претензии на Севастополь - нет необходимости. Эти претензии сами собой возникнут, потому что все вопросы, которые были решены в договоре, надо будет решать заново… Вне всякого сомнения, Севастополь является украинским городом, с чем мы согласились в 99-м году. Но это не значит, что так будет вечно. И если Украина будет вести себя так, как ведет, вопрос о Севастополе может быть поднят снова в связи с отказом от договора», - заявил российский депутат.
 
Зверху