Залежність України від російських еноргоресурсів та шляхи вирішення цієї проблеми

Fanat-SS

White Power 88
Нажаль наші північні сусіди не дають Україні вільно дихати: розпочинають провокувати економічну війну, яка пов"язана з постійним підвищенням цін на енергоресурси. Це звичайно не дає новій демократичній владі повноцінно розвивати нашу країну. Будь-який крок України до заходу Росія сприймає в штики, діючи за принципом "Собі не гам - і другому не дам". Росія не може змиритися з тим, що втратила політичний вплив на Україну, тому зробить все, щоб якомога сильніше притиснути в економічному плані ( і після цього дехто каже, що Росія є для нас братерською республікою). Росія звичайно тягне Україну за собою у прірву....постійне підвищення цін на нафту та газ дуже негативно впливає на економіку країни вцілому. Тому хочу обговорити питаня щодо альтернативного шляху виходу з цієї кризової тенденції.
 

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ну что ж... будем черпать энергию из собственого патриотизма. Потуже затянем пояса, наладим производство альтернативного транспорта (кони, , бычки) и будем дружно петь гимн Украины.
Ну а что ты хотел? Что б Россия бросилась к тебе в обьятия и за красивые глазки дарила нефть и газ?
Почему росийские власть имущие, после всего сказанного во время и в первые месяцы после революции, должны сюсюкаться с нашей властью?
Оранжевые пропиарились на этой волне неплохо, но вот теперь нужно отвечать за сказанное.
ЗЫ. Ну а что другое нам остаеться? Запад от нас отварачивается и морщит носик с Россией отношений уже никаких и надолго. Так что переходим на натуральные хозяйственные отношения.
 
З

Зверюга.ua

Guest
Звісно, зараз росія показала справжнє відношення до України....
Однак, нам треба не забувати що окрім росії існує щє багато країн котрі імпортують нафту. Нафтоперегін Одеса-Броди це один з щляхів виходу з кризи! Бо тоді в Україну піде не російська нафта, а нафта з Кувейту! І росія втратить ринок збиту... Щє треба зробити хочаб один нафтопереробний завод, котрий буде працювати не на російські компаніїї, а буде у державній власності... Що до газу то тут ситуація заплутана щє більш, бо Туркмени продають свій газ росії, а росія в свою чергу перепродає його нам....


З.І. Вихі з ситуації є лише один, це перейти повнюстю на ринкові відносини з росією! Бо тоді росія буде сплачувати за транзит своєї нафти та газу по теріторії України не ті копійки котрі вона плате зараз! Друге виставити рахунок за перебування російського флота у Криму, я думаю що за 14 років там набігла чи мала сума грошей! І тоді побачемо хто і що кому винен! А то у нас як завжди ми усім щось винні, а нам жодна падлюка не хоче платити, бо ми ж сусіді і все таке.....
 

lordъ

jerk it out
ГАЗПРОМ выкупил у туркмении места добычи газа, с 1 января 2006 года это вступит в силу... что ж тогда?
 

sayan

ॐ मणि पद्मे ह
выход у украины такой же как и у других стран мира - энергосберегающие технологии, и развития ядерной энергетики(если доживем и термоядерной).
 

WIVERN

ЗЫЗер =)
:lam: Мы без России как- монитор без системникак
 

taurus__73

New Member
Модератор
У Украины две зависимости, от расейских ханженских амбиций и мании величия великой (в смысле большой) страны (пропитой и проворованой), и от шестёрок КГБ, которыми просто припитана украинская политическая элита (вырощеная компартией и спец службами), на кучу наших депутатов на Лубянке досье, когда на кого стучал, кого сдал и т.д... Это наша самая большая беда..
 

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ээээ. Ты б хоть про энергоносители чего сказал, и про пути решения проблем.
А то, чем пропитана политическая элита, я думаю все хорошо знают. Лизоблюдов и блюдолизов у нас хватает.
 

Andys

New Member
ну а мы будем повышать цены на транзит энергоресурсов
 

taurus__73

New Member
Модератор
Sim$Dim сказав(ла):
Ээээ. Ты б хоть про энергоносители чего сказал, и про пути решения проблем.
А то, чем пропитана политическая элита, я думаю все хорошо знают. Лизоблюдов и блюдолизов у нас хватает.
Поймите правильно, я не знаю стран которые у Росии покупают газ в большем колличестве чем Украина.... Ни кто сук на котором сидит рубать не будет... Так что без газа мы не останемся, это факт... Вот какие цены нам братья славяне загнут с черножопой москвой и еврейскими алихархами, это вопрос другой... На данный момент расея поступает как самый простой спекулянт... Ну да хрен с ними... Вот вопрос выхода из этой ситуации это интересно, как самый простой поступать с ними так как они с нами...... Гнать из Крыма, отказать в транзите газа в Европу? Я даже скажу кто первый завоет о репрессиях, это будет не в россии, а "наши" политический проститутки.... а именно комунисты и Витренчиха (ведьма во плоти).....
 
Зверху