Фоторепортаж

Miguel

Михаил Карцев
Модератор
--------------------------------------------------------------------------------

Информационный жанр, оперативно, с необходимыми подробностями, в яркой форме сообщающий о каком-либо событии, очевидцем или участником которого является автор.

Не забываем о правилах, фото исключительно Вашего исполнения...

--------------------------------------------------------------------------------
Момент ликования
КВН Кубок Губернатора 2007
победители "Это не мы" Глухов
 
Останнє редагування:

Fabiolla

New Member
Сурми Конституції

Сурми Конституції - щорічний фестиваль духових оркестрів...28го червня кожного року увійшло в традицію зранку проводити марш-парад по головній вулиці нашого міста духових оркестрів різних областей і держав, вдень в різних куточках Сум звучить приємна духова музика, яка не залишає байдужим ані дитину, ані молодь, ані зрілих чоловіків та жінок...але більше всього можна зустріти на цих "танц-полах" з живою музикою бабусь та дідусів, які, згадуючи свої найкращі роки знову одягають свої старенькі,але модні ще на той час, сукні та костюми і знову,як в ті часи запрошують один одного на танок...

Дуже гарний виступ був у нашого "Культпросвіту"...після обіду вони грали біля палацу піонерів...юні дівчата та хлопці разом з вже досвідченими музикантами наповнювали літній сонячний день "подихом життя"...марші,вальси,джаз,сучасні мелодії а-ля Руслана...вони стояли в затишку під деревами і просто грали...і в кожних очах було видно задоволення, після кожних оплесків дирежер дякував аудиторії і здійнявши руки вгору, після хвилинного перепочинку, знову починав вести ту дивну музику...то лагідну як вальс,то завзяту як марш, то романтичну як джаз, та веселу як оте їхнє "Поппурі", яке вони виконали згодом на стадіоні "Ювілейний"...разом з ансамблем народних танців!

Також порадував духовий оркестр ВАКУ...Вони гідно представили нашу область на стадіоні (як і "Культпросвіт" теж)...Особисто я була дуже горда за Суми...На жаль фотографій з Ювілейного немає,але в цьому році ми з великим задоволенням відвідаємо ще раз це незабутнє "свято душі"
 

Вкладення

Останнє редагування:
N

niranjan

Guest
Відповідь: Фоторепортаж

Хотів запропонувати продивитись фоторепортаж з акції "Не будь байдужим", що відбулася 21 червня 2007 р. під гаслом : " Суми ! Зробіть подарунок Україні ! Переходьте на українську !" в якому прийняли участь гурти та виконавці : Гуляйгород, Володимир Кушпет, Сергій Захарець, Etc, Ot Vinta !, Мотор'ролла, Мандри.
Для бажаючих переглянути трошки більше цих фото : заходьте до мене на DC+
 

Вкладення

marley_bob

люблю С2Н5ОН
Ответ: Фоторепортаж

26 червня 2007,
Україна проти расизму!
 

Вкладення

Fabiolla

New Member
Ответ: Фоторепортаж

В продовження теми щодо духових оркестрів...День Перемоги - 9 травня... Танцюють усі!Гадаю тут можна не коментувати :)
 

Вкладення

Останнє редагування:
Зверху