Анонси заходів у м. Суми

Petrovich-UA

Рухівець
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

Дочекались! Найбільша в Україні спортивно-патріотична теренова гра «Гурби-Антонівці» знову скликає молодь з усіх куточків України. 28 квітня із Сум до Тернопільської області вирушає близько 50 молодих хлопців і дівчат із Спілки Української Молоді, Молодіжного Націоналістичного Конгресу, Молодого Народного Руху.
Цього разу гра обіцяє бути ще цікавішою, ніж в попередні роки. Проходитиме вона з 29 квітня по 3 травня у лісах на межі Рівненської та Тернопільської областей. Окрім власне самої гри програмою табору передбачається зустріч «ветеранів», проведення спільної для обох куренів дружньої ватри, прибирання могил вояків УПА біля с. Антонівці та турнір з пейнтболу. Кращі учасники будуть нагороджені символікою гри та цінними подарунками.
Нагадуємо, що гру було започатковано ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» в 2003 році, назву вона отримала від найбільшого бою в історії Української Повстанської Армії на межі сучасних Рівненської та Тернопільської областей. Основний ареал бойових дій охопив територію між селом Антонівці та урочищем Гурби. З 21 по 25 квітня 1944 року близько п`яти тисяч вояків УПА груп «Північ» та «Південь» протистояли 35-тисячному з`єднанню частин НКВД та регулярної Радянської Армії за підтримки танків, літаків та бронепоїзду. За п`ять днів запеклих боїв, УПА прорвала кільце оточення, завдавши більшовикам суттєвих втрат, чим продемонструвала взірець тактичної перемоги партизанської війни.
Суть гри полягає в тому, що учасники діляться на дві команди (2 куреня, кожен поділяється на сотні, сотні на чоти, чоти – на рої, так, як і в УПА), які змагаються між собою за прапори одна одної та за кількість «вбитих» гравців суперника. При цьому кожна з команд суворо дотримується правил чесної гри, прояви негідної поведінки під час її проведення можуть каратися дискваліфікацією гравця, що проштрафився, пияцтво тут також різко засуджуються. За дотриманням правил слідкують спостерігачі, основні судівські функції здійснює Рада Вищих Спостерігачів.
Перемогу отримує той, хто захоплює прапор противника і при цьому відстоює свій. З кожним роком це робити стає все складніше, адже командири «куренів», що досконало вивчили терен гри, примудряються заховати «штаб» із прапором в таких місцях, що супернику за три дні гри не вдається їх відшукати. Також з року в рік ускладнюється тактика суперників.

Приємно, що популярність гри з кожним роком зростає. У 2008-у році гра вийшла на міжнародний рівень – її відвідали гості з Польщі, Білорусі та Росії. Цього ж року її проведення було підтримано на рівні Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту. Про «Гурби» регулярно пишуть у провідних друкованих ЗМІ, минулого року журналісти зняли цілий сюжет для одного з провідних каналів вітчизняного ТБ.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

Шановні сумчани! 28 травня о 19.30 на каналі "АкадемТВ" розпочнеться другий телеміст за участю Сумського міського голови Геннадія МІНАЄВА.

Мова піде про впорядкування міста, зон відпочинку сумчан, ситуацію в транспортній сфері, резонансні події щодо тимчасової заборони грального бізнесу.

Задати запитання міському голові Ви зможете з медійного майданчику, що буде розташований в провулку Академічному, або за тел. 786-910 під час телемосту, що транслюватиметься в "прямому ефірі".

Початок трансляції о 19.30.
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

17 червня відомий харківський письменник Сергій Жадан презентуватиме у Сумах книгу віршів «Ефіопія». Захід відбудеться в актовій залі Української академії банківської справи, вул. Петропавлівська, 57 (другий корпус, третій поверх). Початок о 18:00.

Сергій Жадан (народився 1974 р.) - поет, прозаїк, есеїст, перекладач. Автор кількох книжок віршів та прози. Докладніше про письменника дивіться тут:

«Ефіопія» – книга про маршрути, якими рухаються кур’єри, приносячи добрі новини й поєднуючи між собою громади відступників, грабіжників та репатріантів. Вірші та есеї, вміщені в книзі, є збіркою переказів про життя та небезпечні пригоди видатних мандрівників, державних злочинців, церковних діячів, духовних лідерів, кримінальних авторитетів, нелегальних емігрантів, членів спілки письменників та інших неврівноважених осіб.
Книга на основі реальних подій.

План заходів 17 червня:
12.00-13.00 – автограф сесія у книжковому супермаркеті «Буква» (вул. Кірова, 8)
16.30-17.00 – прямий ефір зі Сергієм Жаданом на радіостанції «СлободаFM» (Суми – 88,1FM)
18.00-19.30 – презентація книги «Ефіопія» (Українська академія банківської справи, вул. Петропавлівська, 57, другий корпус, третій поверх – вхід вільний).

Організатор: Олександр Кривець, 8099 347 17 26
 

Вкладення

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

9 липня. м.Суми. бібліотека Шевченко. 11.00. презентація книги історика Колієнка Олега про Конотопську битву. кожному присутньому книга у подарунок безкоштовно!
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

17-20 вересня 2009 р. Молодіжна спортивно-патріотична теренова гра «Ревин Яр - 2009». Триденна «іграшкова» партизанська війна в лісах Сумщини. Завдання змагань полягає в формуванні та реалізації основ тактики бою, розвідки, маневрування, та визначенні кращої з двох команди в ході проведення теренової гри.
Головним задумом гри є не вироблення навичок тактики бою, здатності захистити себе і оточуючих, швидкого реагування на «небезпечну» ситуацію, володіння ситуацією та керівництва людьми, виховання молоді на патріотичних, історичних та бойових традиціях українського народу (хоча з першого погляду в учасників заходу може скластись саме така думка), а вибір такої форми спілкування, яка б зацікавила молодь, викликала бажання до громадської активності в майбутньому, спонукала до практичної дії, навчила організовувати себе для суспільно корисної справи.

Бажаючим прийняти участь потрібно заповнити реєстраційні документи та здати грошову вкладку (30 грн.)

Подробиці на стіні події та за вищезазначеними телефонами.

ПРОХАННЯ! Не реєструватись "от нєчаво дєлать" і "для понта".

Повідомте своїх знайомих, кому це може бути цікаво.

Подробиці за телефонами:
80663441341
80969160196
775066

Та на сайті ВКонтакті:
 
Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

14 жовтня організовується поїздка до Києва на святкування річниці створення УПА.
Бажаючи поїхать звертайтесь до Сумської "Просвіти" або за телефоном 22-28-63
 

ivan-off_nas

Координатор
16 октября 2009 года в 15.00 активисты Народной Армии Спасения на пл. Независимости в г. Сумы проводят митинг протест против антинародной политики Кабинета министров Ю.Тимошенко.

Митинг проводится в поддержку ветеранов войны, труда, Вооружённых сил, пенсионеров МВД и Чернобыля и в защиту прав, свобод и интересов детей войны, вдов, одиноких матерей.

Митинг проводится без участия каких-либо партий и политиков.

Приди и защити свои права!

Народная Армия Спасения

Інформація :

+380675400664
+380666419849



 

Azik1982

С нами Бог!
В Киеве состоится Крестный ход и шествие православных патриотов

6 декабря, в День памяти Защитника Святой Руси – Святого Благоверного Князя Александра Невского, в палаточном храме Александра Невского у Верховной Рады состоится Божественная Литургия, которую будет возглавлять архиерей Украинской Православной Церкви Московского Патриархата, сообщает ВОО “Православный выбор” и Православное братство Александра Невского. Начало Литургии – в 9-00.
После Божественной Литургии состоится Крестный ход вокруг храма, а по центральным улицам Киева пройдет православно-патриотическое шествие. Сбор участников шествия 6 декабря с 11-30 перед памятником генерала Ватутина в Мариинском парке. Начало Крестного хода в 12-00
 

Petrovich-UA

Рухівець
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

Я теж патріот. І православний. Приходити?
 

ivan-off_nas

Координатор
18 листопада 2009 року, о 18:00 ,
у сквері Т.Г. Шевченка ,(р-н вул.,Соборна)
Відбудеться зустріч з кандидатом в президенти
Пабатом О. В.
 

Вкладення

Зверху