Фігурна стрижка кущів (Топіарні форми)

Топіарні форми — модні фігурки для вашого саду з вічнозелених рослин. Каркаси з дроту топіарі давно використовуються в європейських країнах і тільки недавно появилися в Україні. Не потрібно чекати щоб рослина виросла всередині— ми продаємо готові вироби. Форми від простих геометричних фігур (куля, куб, піраміда) і закінчуючи найскладнішими силуетами тварин, людей і казкових персонажів. Популярністю також користуються спіралі, букви і цифри.

---

м. Суми Вул. Харківська 106
 

Вкладення

  • 317.9 КБ Перегляди: 35
  • 307.7 КБ Перегляди: 35
  • 300.2 КБ Перегляди: 42
  • 292.9 КБ Перегляди: 37
Наприкінці осені власники присадибних ділянок розпочинають консервацію системи автоматичного поливу ділянки на зиму. Якщо все зробити правильно, то вдасться зберегти обладнання до наступного сезону.

Концервація автополива на зимовий період це – очищення підземного і надземного трубопроводу від залишків води при його підготовці до зберігання в зимовий період.

Обов'язкова процедура - дозволяє зберегти труби, електромагнітні клапани і комплектуючі від промерзання і передчасного зносу. Недбале ставлення до зрошувальної системи підвищує ризик виходу з ладу важливих вузлів.

При низьких температурах залишки води замерзають і розширюються. У місцях скупчення води спостерігається деформація латунних деталей і електромагнітного клапана. Пластикові труби розриваються на морозі, а поліетиленові - розтягуються і можуть лопнути при експлуатації. Згодом при подачі напору шланги тріскаються і пропускають воду, а в клапанах і зрошувачах з'являються течі. Дефектні деталі підлягають заміні через непридатність.

Підземна частина автополива залягає вище точки промерзання грунту, через що в непідготовлених системах трапляються розриви. Надалі талі і грунтові води потрапляють з брудом всередину системи, засмічують і провокують корозію металевих елементів.

Електронна система управління і датчики контролю є крихкими елементами автополива. Під впливом негативних температур і вологи вони повністю виходять з ладу і не підлягають заміні.

При ремонті і реконструкції власник ділянки терпить великі збитки. Розірвані труби відкопують і вирізують. Якщо авто

---
#land.sumy.ua, #ландшафтный_дизайн, #sumy, #Суми
---

м. Суми Вул. Харківська 106
+38 (095) 186 06 78
 

Вкладення

Зверху