Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

You must be registered for see images attach

Продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Ціна 1490 грн. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів.
Розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, будь якої довжини. На цих фото род пода лежать карпові вудилища 4,5 метра, 3,9 метра і 3,6 метра з короповими котушками 6000. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
В даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3,5 кг.). Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання.

Посилання на відео Род Пода №1 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері)
You must be registered for see medias

Посилання на відео Род Пода №2 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері)

You must be registered for see medias

Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбован порошковою фарбою, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді.
Відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, укрпоштою та іншими поштовими службами (можлива післяплата-наложений платіж).
Можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам'янське (Дніпропетровської області)
Виробництво – Україна
Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину.
Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 60 см. до 82 см., ширина 84 см. Довжина (відстань від сигналізаторів до рогачів) - 125 см.
Розмір в складеному вигляді для переноски: 130 см. Вага - 3,5 кг. (без сигналізаторів та рогачів)
Відстань від одного вудилища к іншому – 27 см.
У нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником – це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, який не гнеться та не ламається. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб'яному березі тощо.
На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. У комплекті з род подом йдуть рогачі, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді род под дуже компактний (130 см.), цільний (всі комплектуючі на ньому). Колір фарбування уточнюйте.
Також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища, фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. Фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Посилання на відео рибацьких род подів, триног та рибацьких підставок для вудилищ.

І хорошої Вам рибалки!

Моб. +38-067-982-09-39
Моб. +38-066-499-17-25
Моб. +38-093-747-02-85
Viber: +380966313686
Tlg: +380634774855
Email: Ksv37@i.ua
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:
Зверху