Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
А не на..бали ли нас хасиды, массово вьехав в Украину по поддельным тестам?
А они, как и прочие ортодоксы, вообще не признают (или относятся очень скептически) к прививкам
Не спешат прививаться только хасиды, арабы и русскоязычные евреи, ну и еще молодежь.
Тем временем хасиды развешивают плакаты, в которых факт эпидемии и необходимость вакцинации отрицаются. А активисты группы “Гражданская инициатива - 2020” заявляют журналистам: «Вы стали соучастником величайшего в истории мошенничества».
Все большую популярность завоевывают граффити, призывающие не прививаться. В том числе и на стенах прививочных пунктов «Прививка убивает», «Вакцинация – это ликвидация» и «Мы не стадо овец»..
 

Glucker

Здесь был статус
Инересны масштабы предстоящего пиздеца в Умани.
 

d324co

Well-Known Member
Кабінет міністрів України 13 вересня ухвалив зміни до постанови №1236, що встановлює нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Вони стосуються, зокрема, “жовтих” і “зелених” COVID-сертифікатів.

Як повідомляється на сайті МОЗ, постанова набирає чинності через 7 днів із моменту публікації. Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко позитивно висловився про це рішення. За його словами, “це можливість стримувати епідемічну ситуацію та зберігати економічну активність країни”, – пише .

Зокрема, у документ внесено пункти про “коронавірусні” сертифікати українців. Їх можна буде отримати після вакцинації, негативного тесту на коронавірусну інфекцію (в цьому випадку термін дії становитиме 72 години), одужання від хвороби (це має бути підтвердженого документально).

“Жовтий” сертифікат українцям видаватимуть у разі першого щеплення, а “зелений” – уже після повного курсу імунізації.

Вимога про 80 і більше відсотків імунізірованних співробітників стосуватиметься і організаторів масових заходів, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, спортзалів, басейнів. Тоді в закладах не діятимуть посилені правила карантину, але тільки в тому випадку, якщо всі відвідувачі матимуть “жовтий” або ж “зелений” сертифікат.

Установа має право сама вибирати, чи буде вона надавати послуги тільки щепленим громадянам чи всім.

Якщо в Україні введуть “червоний” рівень карантину, установам освіти можна буде не зачинятися в разі, якщо всі працівники отримали “зелений” COVID-сертифікат.

Це ж правило поширюється і на заклади, як кінотеатри, спортзали, а також ринки, релігійні заходи та ін.: якщо всі працівники й відвідувачі матимуть сертифікат “зеленого” рівня, то роботу можна буде продовжувати.

За наявності у громадянина, який перетинає кордон України, “жовтого” або “зеленого” сертифікату, він може не проходити самоізоляцію (зокрема й особи, які прибувають із тимчасово окупованих територій).

У МОЗ підкреслили, що сертифікати будуть мати кольорові позначки виключно в цифровому форматі, а друкувати документи на жовтому або зеленому папері не потрібно.
Цветовая дифференциация штанов
You must be registered for see images attach
 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Президент России Владимир Путин сообщил, что должен перейти на самоизоляцию из-за случая коронавируса в своем окружении. Об этом проинформировала пресс-служба Кремля.


Фото: ТАСС
По данным пресс-службы, об этом глава государства заявил в ходе телефонного разговора с президентом Таджикистана Эмомали Рахмоном.

«Владимир Путин сообщил, что в связи с выявленными случаями заболевания коронавирусом в его окружении он должен в течение определенного периода времени соблюдать режим самоизоляции», - отмечается в сообщении
Даже пуйло не верит в сПутник...
 

d324co

Well-Known Member
Собственно все, что нужно знать о надёжности защиты защиты, обеспечиваемой сПутником:

Летом глава России сообщил, что привился «Спутником V». Позже Песков рассказал, что в дополнение к вакцинации президент принимает меры предосторожности. Перед встречами с ним люди проходят через «очень тщательное тестирование» или карантин, в зависимости от того, болели ли они COVID-19. Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
сПутник обеспечивает надёжную защиту, если исключить контакты с зараженным короновирусом.
 

Glucker

Здесь был статус
Собственно все, что нужно знать о надёжности защиты защиты, обеспечиваемой сПутником:


сПутник обеспечивает надёжную защиту, если исключить контакты с зараженным короновирусом.
А перед встречей с пуйлом всех тестируют обычным мазком или анальным как в Китае?
 
Зверху