Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member

Glucker, Вы там поосторожнее, как бы не пришлось на практике использовать навык "трахать мозги копам"
 

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет

Glucker, Вы там поосторожнее, как бы не пришлось на практике использовать навык "трахать мозги копам"
да он пустит бульбу с носа, заплачет и притворится дурачком, его и отпустят. хотя нет, он не притворяется.
 

Zavhoz

Active Member
У мацкалей дела с лечением ковида ,особенно за Москвабадом,не лучше наших:

You must be registered for see medias

You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Сумчанин перехворів на COVID-19, маючи негативний тест
17:04 / 02 ноября 2020

Сумчанин Дмитро Тищенко з’ясував, що підхопив коронавірус, хоча ПЛР-тест був негативним. Про це він розповів у Фейсбуці.
«Про COVID-19, помилково (?) негативний ПЛР, сумніви лікарів і персональну відповідальність.
В суботу отримав результати тестів на антитіла – маю показник 7.6 при мінімально потрібному 1.1, що означає – я перехворів на коронавірус.
Це не було безсимптомно. Близько місяця тому вночі різко піднялася температура, яка по обіді сягнула рекордних на моїй пам’яті 39.3°. Попри всі намагання працювати з дому, нічого не виходило – вміст голови наче удвічі збільшився і тиснув так, що хотілося просто проспати тиждень і прокинутися здоровим.
Сімейна лікарка в консультації телефоном запевнила – якщо інших симптомів немає (а в мене була лише температура і загальний напряг), то «можете зробити ПЛР у приватній, але це не COVID». Крім цього мені прописали антибіотик (назву не називатиму, бо знайдуться любителі самолікування), який досить швидко, за три дні, привів мене в більш-менш притомний стан.
Вичухуватися довелося ще довго, але вже у п’ятницю я відчув у собі сили вийти в місто на годинку (фото з того дня). Цього ж вечора здав ПЛР за 1050 гривень – він був негативним.
А наступного дня температура знову підскочила до 37.2°. Продовжив пити чаї, багато лежати, спати, старатися уникати роботи, хоча і робити її вже міг.
З негативним ПЛР і одужавшим остаточно за вихідні, я з чистою совістю (не нехтуючи маскою і дистанцією) пішов працювати. З того часу минуло три тижні, за цей час я кілька разів потравляв у ситуацію типу – сьогодні в машині з другом, завтра у нього температура і COVID. У мене – жодних симптомів.
Вирішив здати аналіз крові на антитіла, і ось, привіт! Я не можу бути певним, що саме той тиждень пекла був хворобою на COVID, але було би дивно так важко перехворіти на щось, а корону перенести безсимптомно.
Вкотре прийшов до висновку – попри всі діагнози, тести та аналізи, тільки я несу відповідальність за своє здоров’я. Ніхто не дасть гарантій, і ви не можете бути певними на 100% у будь-якому стані. Я жодним чином не збираюся зменшувати безпекові міри, оскільки невідомо на скільки вистачить антитіл і як це взагалі працює. Досліджень проведено не так багато, аби в цьому переконатися.
Невідомо, як саме кожен із нас перенесе цю хворобу. Не нехтуйте масками, перестаньте їх нарешті носити під носом, бо це прям бісить. Не ручкайтеся на наступний день після негативного ПЛР – жодних гарантій немає, що ви та ваші партнери в безпеці.
До речі, аналізи крові дружини показали абсолютні нулі, тобто її імунітет, схоже, не пустив інфекцію і хвороби не було. Аналогічна ситуація у друзів, тільки навпаки. Тож, поки питань більше, ніж відповідей, давайте перестанемо брати приклад із ідіотів у керма країни і будемо дивитися на себе, а не на те, чи в масці вийшов виступати якийсь черговий чиновник. У них трохи більше шансів потрапити в правильну лікарню і вчасно, ніж у нас із вами. Всім здоров’я і сил», — написав Дмитро Тищенко.
 

d324co

Well-Known Member
9:32 / 03 ноября 2020

За минулу добу Covid-19 підтвердили у 338 осіб: Суми – 196, Шостка – 12, Ромни – 35, Охтирка – 19, Глухів – 3, Білопільський р-н – 3, Буринський р-н – 13, В. Писарівський р-н – 2, Глухівський р-н – 1, Краснопільський р-н – 1, Кролевецький р-н – 8, Недригайлівський р-н – 7, Охтирський р-н – 2, Путивльський р-н – 2, Роменський р-н – 10, Сумський р-н – 19, Тростянецький р-н – 4, Шосткинський р-н – 1. Про це повідомляє Сумський обласний лабораторний центр МОЗ України.
 
Зверху