Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

Glucker

Здесь был статус
Швеция нынче в моде - и Карлсон там живет,и ипанутая Грета Тунберг и детеныши нашей мандовошки,занявшей кресло президента.Чем еще знаменита?
Що таке Швеція, роз'яснив сучасний український митець Лесь Подерв'янський. Самі знайдете чи цитату привести? :)
 

d324co

Well-Known Member
В Україні 20% заражених коронавірусом – медики. Причини цього у неготовності інфекційної служби та традиційному ігноруванні внутрішньолікарняних хвороб.

Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко в інтерв’ю Радіо Свобода. Він вказав, що 20% інфікованих медиків – це великий показник, але йому є пояснення. Зокрема питанням інфекційного контролю, профілактики внутрішньо-лікарняного поширення інфекційних хвороб в нашій країні досить мало приділялося уваги. Реєстрація випадків внутрішньо-лікарняних хвороб у нас була нижче європейського рівня, на них не звертали увагу.

І різні чинники на це впливали, у тому числі і купівля лікарських засобів безпосередньо пацієнтом, антибіотиків, антибіотиків останніх поколінь і тому подібне. Тому, коли ми говоримо про те, чому так багато, тому що в побудованій в самій системі охорони здоров’я, коли ми говоримо, що не було розроблено маршрутів пацієнтів, не було зонування, чітко зони, де небезпечна, де безпечно чиста зона, питання виходів з боксів і заходу в ординаторські, як воно це все повинне відбуватися, де повинна проводитися дезінфекція – все це було тільки в навчальних процесах, а на практиці інфекційна служба була не готова.
 

d324co

Well-Known Member
не сделали бы тест - в Сумах было бы уже 7 или 8 дней без новых случаев...
У Сумах з коронавірусом госпіталізували 14-річного підлітка
11:50, 29 травня
Про це повідомив директор Сумського обласного лабораторного центру Володимир Збаражський.
За словами посадовця, захворів 14-річний підліток — наразі він госпіталізований до міської дитячої лікарні.

Дитина поступила ургентно, їй зробили оперативне втручання через гайморит, при цьому відібрали проби на коронавірус, учора ввечері отримали результат. У хлопця також виявили початкову стадію пневмонії.
Це сімейний осередок — мама і двоє дітей. Де саме дитина заразилася, стане відомо тільки після епідрозслідування.
Нагадаємо, станом на сьогодні на Сумщині лабораторно підтверджено 167 випадків коронавірусної інфекції (+1 випадок за добу).
 
  • Like
Реакції: Aiir
Зверху