Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
24.03.20 13:28
В Украине 97 подтвержденных случаев коронавируса
Минздрав подтвердил 13 новых случаев заражения коронавирусом в Украине, уже заразились 97 человек.
 

d324co

Well-Known Member
Департамент здравоохранения Москвы определил лечение на дому для легкой формы коронавируса. Об этом сообщается ведомства.

«Лопинавир+Ритонавир 400мг/100мг каждые 12 часов 14 дней. Патогенетическое лечение. Регидратирующий раствор. Обильное питье», — говорится в сообщении ДЗМ.

В ведомстве также уточнили, что лечение на дому возможно, если у пациента температура тела ниже 38,5 градуса и свободное дыхание.

Ранее ДЗМ зараженным коронавирусом в легкой форме лечиться дома. Распоряжение будет действовать с 23 по 30 марта
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Повідомляємо, що за два дні 23 та 24 березня штабом «Бізнес – місту» були законтрактовані та оплачені медичні засоби на суму 3,917 млн. грн.

Слід виділити, що за кошти БФ «ТЕХНОЛОГІЯ» нам вдалося законтрактовати та оплатити 10 апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ) на загальну суму 3,072 млн. грн., а також 7000 респіраторів FFP2 та FFP3, 500 захисних антивірусних комплектів одягу, а також захисні окуляри та щитки.

Також ТОВ «Горобина» налагодила виробництво антисептику, таким чином ми закупили 1 000 л і з завтрашнього дня починаємо поставляти його в медичні заклади.

Найближчими днями очікуємо поставок законтрактованих засобів захисту, усе закуплене буде розподілене між закладами охорони здоров’я м. Суми та обласними медичними установами.

Сумарно допомога від БФ «ТЕХНОЛОГІЯ» склала 7,8 млн. грн.
 

d324co

Well-Known Member
За 24 березня лабораторно підтверджено 29 випадків захворювання на коронавірус COVID-19

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 випадків зараження хворобою, що викликається новим коронавірусом.

Про це йдеться у ранковому зведенні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

Повний текст читайте тут:
маловато будет, треба добавити:
На Сумщину спецпотягом повернуться заробітчани з Росії
21:41 / 24 марта 2020

У Конотоп має прибути спеціальний потяг, яким у зв’язку із пандемією коронавірусу повернуться на Батьківщину українці.
У Конотопі вони пройдуть митний контроль, вимірювання температури, напишуть заяви-зобов’язання не залишати місця проживання, а також зазначать, з ким вони проживають, аби цим людям надали рекомендації не виходити із дому також.
Ось їх треба, в Новые Санжары, усіх... але, ні, їм температуру виміряють та відпустять "під особисте зобов'язання не шастати"
 

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет
Вчера слышал разговор, обсуждали кого-то в Польше. Сидели там до последнего, поднялась температура и они решили вернуться назад в Сумы. Решили проглотить побольше жаропонижающего, что бы пройти контроль температуры и приехать. Сколько вот таких еще будет? Это они при поездке сколько человек еще смогут заразить (даже если просто грипп)? И у нас уверен дома сидеть не станут.
смотрел в сюжет канала 24. так вот там один петушара вернулся в киев с польши поездом(которые эвакуировали украинцев) на вопрос журналиста вы самоизолируетесь на 2 недели? он ответил нет, буду и дальше быть петушарой и ходить по улицам, типа я молодой меня не берет.
у меня всё!
 

d324co

Well-Known Member
Сумщина отримала неповні тест-системи: сумські зразки все ще відправляють на Київ
12:25, 25 березня



Sumy0542
Про це сьогодні, 25 березня, на сесії Сумської облради повідомив начальник управління охорони здоров'я Сумської ОДА Дмитро Кравцов, пише .
- Учора надійшли тест-системи на визначення коронавірусної інфекції вже на територію Сумської області, - доповів він депутатам. - Тест-система складається з декількох фрагментів. У нас є другий етап. На сьогоднішній день очікується борт з-за кордону, надійде перший етап для цих тест-систем. Телефон контактної особи отримав Лабораторний центр. Сьогодні вони сконтактують, щоб отримати їх. Пройдуть навчання і з завтрашнього дня вже зможуть визначати. Але поки ми відправляємо на Київ.
 

Glucker

Здесь был статус
Від завтра у Сумах обмежать в’їзд у місто
Про це сьогодні, 25 березня, перед початком сесії Сумської міської ради журналістам повідомив мер Олександр Лисенко.
За його словами, виконком прийняв рішення про обмеження в’їзду до міста. Сьогодні після сесії він його підпише, і від завтра до Сум зможуть в’їжджати лише особи, зареєстровані у Сумах або які тут працюють.
Від не сумчан, працюючих у Сумах, на в’їзді до міста будуть вимагати пред’явити довідку з місця роботи.
От цікаво наскільки юридично правильне це рішення. В Україні ж на даний момент немає надзвичайного стану, який дає право у тому числі обмежувати пересування громадян. У даному випадку це рішення прямо протирічить ст. 33 Конституції щодо свободи пересування.
 

arnisumy

Well-Known Member

От цікаво наскільки юридично правильне це рішення. В Україні ж на даний момент немає надзвичайного стану, який дає право у тому числі обмежувати пересування громадян. У даному випадку це рішення прямо протирічить ст. 33 Конституції щодо свободи пересування.
25.03.20 13:38
Кабмін запровадив режим надзвичайної ситуації по всій Україні на 30 днів (оновлено)

Кабінет міністрів України запровадив режим надзвичайної ситуації по всій країні терміном на 30 днів.
Відповідне рішення ухвалено на засіданні Кабміну 25 березня, передає .
Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації по всій країні і перевів у режим надзвичайної ситуації Єдину державну систему цивільного захисту.
Режим надзвичайної ситуації запроваджується терміном на 30 днів, до 24 квітня.
Раніше Кабмін

"Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві", - заявив Шмыгаль.

"Додатково до цього рішення Кабмін постановив:

☑ належним чином облаштувати КПП в зонах надзвичайної ситуації з обов’язковим санітарним оглядом громадян та пропуском лише після медичного огляду осіб та дезінфекції транспортних засобів;
☑ залучити до роботи на цих пунктах працівників та технічні засоби МОЗ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Держпроспоживслужби;
☑ усі приміщення, дороги та тротуари мають проходити ретельну дезінфекцію;
☑ надавати допомогу малозахищеним верствам населення із залученням працівників соціальних служб, громадських і волонтерських організацій до надання допомоги", - додав Шмигаль.
 

rfvgy

Ukrainian
надо смотреть в корень, откуда у этой напасти ноги растут
Заощадте нам час . Вкажіть будласка який з двох варіантів там розглядається :

1 . Коронавірус це суміш вірусів кажанів + диких котів та + хворих китайців .
2. Вірус вигадали Анунаки з планети Нубіру
 
Зверху