Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Думали, что уже все ? - а *** вам, заявил коронавирус...


 

d324co

Well-Known Member
Під час брифінгу 12 червня у Сумській ОДА керівник Сумського обласного лабораторного центру МОЗ Володимир Збаражський повідомив, що у Сумах за останній тиждень підтвердили коронавірус у 7 людей, пише .

"У Сумах за тиждень виявлено 7 хворих на COVID-19. Два контактних із центру реабілітації, один контакт — людина виїзжала до Харкова і там контактувала із особами, у яких теж виявлено коронавірус, і три — це сімейний осередок. Спочатку захворів чоловік і від нього заразилися ще дві особи, які знаходяться в осередку. Ще один випадок не пов’язаний ні з ким, він зараз опрацьовується", - заявив посадовець.
 

d324co

Well-Known Member
Офіційне повідомлення АТ “ Сумський завод “Насосенергомаш” стосовно захворівших COVID-19
11:53, 12 червня

Адміністрація підприємства підтверджує факт виявлення випадків зараження COVID-19 у двох співробітників.
Перший випадок зараження виявлений у співробітника, котрий перебував до виявлення в тарифній відпустці. Отримавши негативний результат експрес-тесту, співробітник прибув на робоче місце, де знаходився 1 робочий день (01.06.2020р.). Після проявлення повторних симптомів співробітник більше не з’являвся на робочому місці. Проведений через час розширений тест, на жаль, показав позитивний результат.
Отримавши інформацію щодо підтвердженого випадку зараження, адміністрацією підприємства були встановлені особи, що контактували з хворим. Всі вони були направлені на самоізоляцію, а відповідна виробнича дільниця була зупинена (в строк до 15.06.2020р.). На всіх відповідних робочих місцях, побутових та господарчих приміщеннях були проведені дезінфікуючі заходи по регламентам та при сприянні представників МОЗ України в м. Суми.
Серед працівників, відправлених на самоізоляцію, був виявлений другий випадок підтвердження за результатами експрес-тесту – у рідної сестри першого виявленого хворого. По отриманню даної інформації був розширений перелік співробітників, відправлених на самоізоляцію, і повторно проведені дезінфікуючі заходи.
Станом на 12.06.2020р. інших випадків зараження не виявлено, в т.ч. серед осіб, що контактували з хворими. Підприємство працює в штатному режимі з дотриманням приписів і правил МОЗ України і Головного державного санітарного лікаря України стосовно роботи в період пандемії COVID-19.
 

d324co

Well-Known Member
За месяц смертность от COVID-19 в Украине выросла почти вдвое, - ЦОЗ. ИНФОГРАФИКА
15.06.20 16:46684 11
С 15 мая по 15 июня количество смертей в Украине, вызванных осложнениями от COVID-19 выросла почти вдвое. В частности, по состоянию на 15 мая смертей было 476, сейчас в Украине зарегистрирован уже 901 случай смертей.
Об этом информирует со ссылкой на пресс-службу .
 

d324co

Well-Known Member
Стали відомі подробиці про нових хворих на COVID-19
18:59 / 15 июня 2020

Із 12 людей, у яких виявили коронавірус на Сумщині за останню добу, п’ятеро готувалися до планових госпіталізацій і проходили обстеження на COVID-19 у зв’язку з цим. Про це повідомив 15 червня лікар-епідеміолог обласного лабораторного центру Юрій Зелений, повідомляє
В Охтирці інфікувалися семеро людей. Із них двоє збиралися лікуватись у стаціонарі, тобто в них взяли аналізи на коронавірус. Ще троє людей з Охтирки — члени однієї родини і контактували з раніше відомим епідеміологам випадком захворювання на коронавірус. Також виявлені двоє нових хворих, сказав Юрій Зелений. У Кролевці, за його словами, — новий випадок. У цьому місті вже кілька тижнів не фіксували захворювань на коронавірус.
У Сумах із чотирьох нових інфікованих троє, як і в Охтирці, готувалися до планових госпіталізацій.
За словами епідеміолога, усі 12 людей перебувають на самоізоляції.
 

сумчанка

New Member
Можно представить размах коронавируса в Сумах если его находят при тестировании перед плановой госпитализацией ... Там тестируют согласно закона всех вот и результат .Тестировали бы всех с симптомами орви ,а также всех контактных , думаю цифры были бы мене оптимистичными .
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
У другого сумчанина, що працює на Кусум Фарм, підозрюють коронавірус
Про це сьогодні Sumy.Today повідомили у Сумському обласному лабораторному центрі.
За його даними, сьогодні, 16 червня, надійшла інформація про підозру на коронавірус у 32-річного сумчанина, який працює на заводі “Кусум Фарм”, однак його біоматеріалиметодом ПЛР іще не досліджені, тому говорити про хворобу зарано. Результати обіцяють повідомити завтра.
Відомо, що цей чоловік не входив до кола контактних осіб працівника заводу, у якого коронавірус виявили декілька днів тому. Чоловік із підозрою на коронавірус працює у зовсім іншому відділі. У тих же, хто контактував із раніше виявленим хворим, коронавірусу не виявлено, зараз вони перебувають на самоізоляції.
Працівник Кусум Фарм, у якого коронавірус підтвердили, заразився у сімейному осередку.
 
Зверху