Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
На Сумщині за добу плюс два нових випадки коронавірусу
| 09:23 сьогодні


Про це сьогодні, 2 травня, повідомив Центр громадського здоров’я МОЗ України. За добу додалося два лабораторно підтверджених випадки.
 

d324co

Well-Known Member
Данные на утро 3 мая. Количество зараженных коронавирусом в Украине выросло до 11 913 человек
9:53 / 03 мая 2020

По состоянию на утро воскресенья, 3 мая, в Украине зафиксировано уже 11 913 случаев заражения коронавирусом Covid-19. Вчера, . Новых эпизодов за сутки — 502.
Об этом сообщает Центр общественного здоровья Минздрава Украины (ЦОЗ) в соцсети.
По данным ЦОЗ, по состоянию на 9:00 3 мая в Украине 11913 лабораторно подтвержденных случаев Covid-19, из них 288 летальных, 1547 пациентов выздоровели. За сутки зафиксировано 502 новых случая.
 

goool

Well-Known Member
:wondering:
Это только начало?


You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Состоялось :

Понеділок, 04 травня 2020 11:04
У Сумах «Сам маркет» закрили через коронавірус у продавчині

Про закриття магазину щойно, 4 травня, під час брифінгу у Сумській ОДА повідомив заступник директора Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Михайло Мацюк.
Sumy.Today з власних джерел відомо, що мова йде про "Сам маркет" на вулиці Петропавлівській. Михайло Мацюк називати магазин відмовився.
За словами посадовця, магазин закрився, власники пішли назустріч інфекціоністами. У магазині проведена дезинфекція, всі працівники на самоізоляції, розпочато їхнє обстеження методом ПЛР. Сьогодні, за словами Михайла Мацюка, воно буде завершено. "Магазин поки не буде працювати, ми вжили всіх заходів, щоби хвороба не розповсюджувалась далі", - заявив Михайло Мацюк.
"Вже обстежено всі близькі контакти, по сім`ї іще у трьох людей підтверджено, результати дослідження біоматеріалів дитини сьогодні очікують після обіду. Усього взяли біоматеріали у 70 людей", - повідомив заступника директора Сумського обласного лабораторного центру МОЗ.
Церкви та супермаркети - рассадник заразы (((
 

d324co

Well-Known Member
УРЯД ПРОДОВЖУЄ КАРАНТИН ДО 22 ТРАВНЯ
13:44 / 04 мая 2020

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні у понеділок продовжить дію карантину в Україні до 22 травня.
Джерело: заява прем’єр-міністра Дениса Шмигаля на початку засідання
Пряма мова: «Карантин буде продовжений зараз до 22 травня. Далі ми будем дивитись, як буде рухатись пандемія у світі і як буде відбуватись коливання кривої захворюваності у нас в Україні».
Деталі: За його словами, Всесвітня організація охорони здоров’я продовжила дію глобального режиму надзвичайної ситуації, тому України теж не може повністю знімати обмеження.
 

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:
Зверху