Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
У Сумах госпіталізовані 14 хворих на пневмнонію
9:33 / 21 апреля 2020

У Сумах 14 осіб з пневмонією перебувають на стаціонарному лікуванні. Про це під час апаратної наради повідомила в.о. начальника місьвідділу під час апаратної наради.Оленка Чумаченко.
 

d324co

Well-Known Member
У Сумах померла жінка з високою температурою, яку відмовилися приймати лікарні
17:48 / 21 апреля 2020

В приймальному відділенні Сумської обласної клінічної лікарні померла 79-річна жінка, яка мала високу температуру та цукровий діабет.
Увечері 20 квітня до приймального відділення Сумської обласної клінічної лікарні бригадою швидкої допомоги була доставлена 79-річна жителька Путивльського району, яка з грудня минулого року проживала в Сумах у доньки. Жінка мала високий рівень цукру в крові та високу температуру тіла.
Попри всі намагання бригади медиків «швидкої» надати допомогу хворій, її стан не покращився, а спроби передати немічну жінку на лікування до кількох лікарняних закладів обласного центру виявилися безуспішними – людину з високою температурою медичні установи приймати не хотіли. Після дзвінка фельдшера бригади «швидкої» до поліції жінку взяли до приймального відділення СОКЛ, де вона й померла.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 140
 

Aiir

_
Модератор
вот так эти суки готовы нас лечить от коронавируса , да и не только от него ...
 

ApxeoJIor

Member
та у нас же сказал один министр "все пенсионере помрут" от и решили нах тратить время на бабульку
p.s. не кого не посадят или козлом сделают фельдшера или дежурного врача
 

Theodolit

Well-Known Member
Не может человек, воспитанный в СССР, быть атеистом, да, ещё и научным. Потому, как научный атеизм, это сугубо, буржуазное порождение, это продукт свободного общества.


You must be registered for see images
 
Зверху