Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Може фейк, а може карма /десниця Господня...



Сьогодні о 14:02
Очільник УПЦ МП митрополит Онуфрій заразився коронавірусом і його таємно госпіталізували. Також COVID-19 виявили у митрополита Антонія та ректора Київської духовної академії при Києво-Печерській лаврі єпископа Сильвестра, які також госпіталізовані. Про це повідомляє ресурс Релігійна правда з посиланням на власні джерела у Києво-Печерській лаврі.
За даними джерел, митрополити Онуфрій та Антоній проходили тест на коронавірус анонімно та були госпіталізовані під чужими іменами, аби убезпечити РПЦ від звинувачень.
«Швидше за все, митрополит Онуфрій не проводитиме Великодню літургію, оскільки для нього наразі найважливішим питанням залишається власне здоров’я, а не репутації церкви», – зазначило джерело.
Зазначимо, що раніше коронавірусну інфекцію підхопили намісник Києво-Печерської Лаври Митрополит Павло та настоятель Свято-Троїцького Іонинського монастиря єпископ РПЦвУ Іона
 

Glucker

Здесь был статус
А кто что слышал, что якобы сегодня с часу дня комендантский час?
Ага, бабки во дворах говорят что Правый сектор и "Азов" будут ходить с автоматами и расстреливать тех кого увидят на улицах, особенно без масок.

Балабол, ты когда дашь ответ на вопрос про Порошенко?
 

d324co

Well-Known Member
Когда появился спид, радовались, что его не так просто подхватить и говорили - "вот появится вирус, заразный, как грипп и смертельный, как спид - всем **ц"
Встречайте:

Група вчених із США і Китаю опублікувала дослідження, згідно з яким новий коронавірус може знищувати клітини, що відповідають за імунну відповідь організму на патогени. Ці ж клітини знищує ВІЛ-інфекція.
Про це повідомляє видання .
Одним з головних питань для вчених стосовно епідемії COVID-19 є вироблення у людей імунітету до нового вірусу.
Деякі експерти вважають, що у більшості жителів планети хвороба може пройти у безсимптомній формі. Вчені також кажуть, що медики все одно повинні тестувати людей, щоб визначати тих, хто переніс коронавірус, і використовувати плазму їх крові для лікування інших.
Проте, днями у Південній Кореї підтвердили кілька десятків випадків повторного зараження коронавірусом, що ставить під сумнів ефективність виробленого імунітету до цієї хвороби.
Проблема може полягати у природі самого вірусу, адже згідно зі свіжим вчених з США і Китаю SARS-CoV-2 атакує ті ж клітини організму людини, які знищує і ВІЛ-інфекція.
Представники Університету Фудан у Шанхаї і Нью-Йоркського центру крові , як новий штам коронавіруса впливає на T-лімфоцити або T-клітини в організмі людини, які відіграють ключову роль у визначенні та знищення патогенів.

Лабораторний експеримент показав, що коронавірус може знищити T-клітину. Вчені пов’язують це з унікальною структурою білка SARS-CoV-2, яка дозволяє вірусу проникнути всередину клітини і відімкнути її захисні функції.

Через це кілька докторів у Пекіні, які працюють з пацієнтами з COVID-19, заявили про зв’язок цієї хвороби з ВІЛ-інфекцією, — остання вражає імунну систему людини саме через знищення T-лімфоцитів.

Раніше в одному з китайських інститутів імунології також підтвердили, що у пацієнтів з СOVID-19 помітили значне зниження T-клітин в організмі. Особливо це стосувалося людей старшого віку або тих, кому потрібне інтенсивне лікування через інші проблеми зі здоров’ям.

Цікаво, що попередній коронавірус SARS, спалах якого був у 2003-му, не може атакувати T-клітини. Медики , що дія SARS-CoV-2 у деяких пацієнтів схожа на комбінацію SARS та ВІЛ.

Однак, різниця між новим коронавірусом і ВІЛ-інфекцією залишається у тому, що ВІЛ здатний розмножуватися в T-клітинах та генерувати їх копії для зараження інших клітин. Це призводить до швидкого повалення всієї імунної системи.

У випадку з COVID-19 вчені спостерігали знищення заражених коронавірусом T-клітин. Зараз фахівці намагаються вивчити детальніше, як SARS-CoV-2 взаємодіє з цими клітинами.
 
Зверху