Купуй автозапчастини по оптовій ціні, отримуй пальне в подарунок від БРСМ НАФТА

Досить переплачувати! Досить годинами шукати запчастини в інтернеті! Купуй зараз 24/7! Купуй вигідно, швидко, надійно! Та економ на пальному! КУПУЮЧИ ЗАПЧАСТИНИ В НАШИХ ТЕРМІНАЛАХ З КОЖНОЇ 1000 ГРН В ЧЕКУ, ВИ ОТРИМУЄТЕ В ПОДАРУНОК 5 Л. ПАЛЬНОГО АБО 8 Л. ГАЗУ НА АЗС "БРСМ НАФТА"
Мережа автомагазинів-терміналів "Автозапчастини24" пропонує водіям та автовласникам купувати автозапчастини по оптовій ціні! Дешевше ніж в інтернеті!
В наших автомагазинах-терміналах "Автозапчастини24" :
1. Більше 50 млн. запчастин! 46 складів по Україні. Ціни без посередників. Ви знайдете запчастини на будь-який вид транспорту! Запчастини на легкові автівки, на вантажівки, на сільгосптехніку, мото та вело транспорт, на електротранспорт та інші види транспорту.
2. Тільки у нас Ви зможете замовити, як нові так і б/у запчастини, як з України так і з Европи! Не переплачуючи за доставку!
3. Тільки у нас 100% наявність товару і замовлення підтверджується чеком.
4. Гарантія навіть на б/у товар.
5. Дуже легке та сучасне меню замовлення товару.
6. Швидка доставка від 3-х годин!

Шукайте наші Автомагазини-термінали "Автозапчастини24" у Вашому місті та на АЗС "БРСМ НАФТА" або на карті сайту:
А також, якщо бажаєте стати власником успішного бізнесу, та заробляти від 40000 грн в місяць, запрошуємо до співпраці з придбання готового бізнесу автомагазину-терміналу "Автозапчастини24".
Деталі за тел.: 050-508-81-08, 050-707-10-55, 063-771-91-03, 098-806-55-56
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
 
В Сумах встановлено 3 крутих сучасних автомагазини термінали! Тепер можна замовити автозапчасттини без посередників, та ще й пальне отримати в подарунок! Ціни нижчі ніж в інтернеті на 25%. Завітайте та переконайтеся: 1й термінал в гаражному кооперативі на вул.Героїв Крут, інший біля МРЕО, і ще один на БРСМ Нафта.
 
Зверху