Курси англійської

Євгенія

New Member
Привіт! Вже кілька років не жила в Сумах, тому хочеться актуальної поради. Шукаю хороші і не занадто дорогі курси англійської мови :) Дякую!
 

Poffy

New Member
Привет! Я не знаю, какие очные курсы есть в Сумах, но сейчас очень актуальны онлайн-платформы для изучения языка. Множество репетиторов предоставляют возможность заниматься по Скайпу например
 

tanushka1408

New Member
Усім привіт! Можу порадити онлайн школу Englishdom, в якій сама займаюсь вже пів року. Займаюся окремо з репетитором і відвідую розмовні клуби з нейт спікерами. Мені подобається, що на уроках з викладачем спілкування відбувається англійською мовою (якщо одразу не виходить, то до цього потихеньку приводять). Викладача мені підібрали виключно з моїх вимог. Хотілось мати вчителя з багатим досвідом викладання та відчуттям гумору) Терпіти не можу нудних репетиторів)) уроки проходять по відеозв'язку у цифровому підручнику. Тобто вся необхідна інформація зберігається в моєму особистому кабінеті. Також є екосистема продуктів для вивчення англійської - онлайн тренажер, розмовні клуби онлайн (їх вам гаряче раджу), мобільний тренажер слів, домашні завдання можна виконувати в мобільному додатку. Результат однозначно є, я задоволена. Якщо хтось також вчиться у Інглішдомі, то поділиться враженнями)
 
Зверху