Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
Завод однокласниці Зеленського, дружини "слуги народу" Завітневича став постачальником запчастин для оновлених вантажівок "КрАЗа". ФОТО

"Смілянський ливарний завод" став постачальником запчастин для оновлених вантажівок КрАЗ-63221. Співвласником ТОВ "Смілянський ливарний завод" до обрання народним депутатом від "Слуги народу" у 2019 році був Олександр Завітневич, нині його частка у компанії належить дружині Наталії Завітневич. Олександр Завітневич знайомий з Володимиром Зеленським з 90-х років. Його дружина Наталія була однокласницею Зеленського та грала з ним у одній команді КВК.
Про це пише у журналіст Юрій Ніколов, повідомляє .
"Це однокласники Наташа та Вова. Після школи вони разом грали у КВК. Потім вона вийшла заміж за іншого, за Сашка. З Вовою ладнали, душа в душу, хоч Сашко був більше по військових залізяках, а Вовка по творчій хімії. І коли Вова став президентом – Сашу призначили головним нардепом із оборонних залізяк. І він такий: "АвтоКрАЗ робить го*но!" А "АвтоКрАЗ" такий послухав критику і почав використовувати для своїх вантажівок залізяки, які робить... завод Наташі. Реально. "Слуга народу" переписав свій завод із виробництва оборонних залізяк на колишню однокласницю президента. І продукція заводу виявилася затребуваною на заводі, який отримав величезне замовлення на вантажівки для Пентагону", - розповів журналіст.
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
"На військових вантажівках "КрАЗ" почав заробляти завод голови оборонного комітету ВР від "Слуги народу", - пишуть .
"Смілянський ливарний завод" став постачальником запчастин для оновлених вантажівок КрАЗ-63221. Про це в програмі " " розповів начальник експериментального цеху ПрАТ "АвтоКрАЗ" Валентин Овдієнко, повідомляє " ".
Співвласником ТОВ "Смілянський ливарний завод" до обрання народним депутатом від "Слуги народу" у 2019 році був Олександр Завітневич. Нині він очолює парламентський комітет з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. А його належить дружині Наталії Завітневич. Іншим співвласником заводу є Георгій Козенко з Кривого Рогу, десять років тому він був директором "АрселорМіттал Кривий Ріг".
Яку частину у вартості "КрАЗу" становить литво від заводу Завітневича наразі невідомо.
"Мости, підвіска, рама – це все власного виробництва [АвтоКрАЗ], ливарну продукцію ми отримуємо: частину з Харкова, частину зі Сміли для виробництва саме важких вузлів. Автомобіль 63221 знаходиться в процесі збирання. Оригінальність цього автомобіля, що на ньому застосований двигун Cummins, вся гальмівна система це Полтавського автоагрегатного заводу (належить самому "АвтоКрАЗу". – Ред.), вся система охолодження від Сумського авторемонтного заводу (належить сумчанину Володимиру Нілову. - Ред.)", – зазначив начальник експериментального цеху "АвтоКрАЗу".
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
У 2021 році КрАЗ Міністерства оборони для Збройних Сил України. І за це Завітневич критикував завод.


Цех збирання машин на АвтоКрАЗі. Автомобільне шасі КрАЗ-63221 – високої прохідності, призначене для монтажу озброєння і військової техніки, установок спеціального та промислового призначення, а також буксирування причепа всіма видами доріг, бездоріжжю і будь-якій місцевості.
"Однак після тієї критики на заводі "АвтоКрАЗ" заявили про портфель замовлень на 2022 рік у кількості 1000 вантажівок. В нього входять вантажні автомобілі Департаментом оборони США в рамках трирічного контракту. І тепер стало відомо про причетність заводу Завітневича до майбутніх доходів "АвтоКрАЗу", - пише видання.
Олександр Завітневич знайомий з Володимиром Зеленським з 90-х років. Його дружина Наталія, що зараз володіє "Смілянським заводом", була однокласницею Зеленського та грала з ним у одній команді КВК. Про це нардеп розповів у
Читайте також на "Цензор.НЕТ":

Однокласники Володимир Зеленський на Наталія Завітневич.
На питання журналістів ВВС чи не боїться Завітневич звинувачень у лобіюванні інтересів "Смілянського ливарного заводу" нардеп відповів:"Все буде відбуватися на електронних майданчиках Prozorro. Тому всі підприємства будуть у конкурентному середовищі".
Кременчуцький автомобільний завод "АвтоКрАЗ" контролює мільярдер Костянтин Жеваго, який знаходиться у розшуку по кримінальній справі щодо банкрутства банку "Фінанси і кредит". Наразі Жеваго живе у Дубаї та пов’язані з ним компанії з "АвтоКрАЗу" борги на 6 млрд грн.
Джерело:
 

dyngyldai

homo facetus


полная статья на сайте korrespondent.net:

цитаты:
По версии следствия, инициированные Порошенко действия в 2014 году стали основной причиной одностороннего отказа компании Steel Mont trading ltd от поставок угля из ЮАР.

Затем Центрэнерго оказалось в искусственно созданных условиях, при которых имело возможность импортировать уголь только из РФ. При этом РФ заблокировала поставки угля, оставив возможность поставки угля исключительно с территории Украины, временно неподконтрольной украинскому правительству.

С ноября 2014 года и до января 2015 года Виктор Медведчук начал работу по организации поставок угля предприятиями, имущество которых находилось под контролем так называемых "ЛНР" и "ДНР". Их главари определили для сотрудничества ГП Шахта имени Киселева и ГП Луганскуголь.
Бывшего президента подозревают в государственной измене. В том, что он якобы разорвал контракты на поставки угля из ЮАР и организовал поставки угля из неподконтрольного Донбасса. . Офис генпрокурора будет требовать в суде арестовать бывшего президента . Позже по ходатайству прокурора Печерский суд наложил Порошенко.

Подонок должен сидеть в тюрьме. Вместе с клоуном.

А порохоботы должны сидеть в психбольнице. Вместе с любителями голобородько.


И ЕЩЕ РАЗ НАПОМИНАЮ НАИВНЫМ ВЫШИВАТНИКАМ:

Когда зло борется со злом, одно из них считают добром.
В борьбе за украинскую кормушку с комбикормом
политические свиньи будут топить друг друга
за реальные и выдуманные преступления.
Но из этого не следует вывод, что эти свиньи не заслуживают наказания


You must be registered for see images


 
Останнє редагування:

dyngyldai

homo facetus



"Если речь идет о каких-то контрактах, каких-то фирмах… Я не знаю. Я с Медведчуком никогда не обсуждал. Я никогда в жизни не видел Кузяру и других. Хотя на сегодняшний день я с удивлением узнал, что его четыре месяца держат в тюрьме под залог миллиард для того, чтобы он дал показания против меня. Вторая позиция: есть официальное обвинение в государственной измене. Они адвокатам ответили, что уже расследование закончили", – сказал Порошенко.
Другими словами, президент, ответственный за мероприятия подобного уровня, пытается уйти от наказания, апеллируя к своей некомпетентности и отсутствию владения ситуацией в стране.

Кто может верить таким жалким аргументам? Только идиоты.



Не воровал я!!!
Они сами договорились!


You must be registered for see images attach
 

dyngyldai

homo facetus

Никогда Запад не будет думать об Украине больше, чем она сама способна позаботиться о себе.
Страна, в которой доминирующая часть населения сменила коррупционера на марионетку-проститутку, не заслуживает того, чтобы из-за нее кто-либо ощущал дискомфорт.
Страна, в которой за 30 лет независимости не наказан ни один из коммунистов, не привлечен к ответственности ни один из олигархов, в которой весь политический истеблишмент поголовно пляшет под дудку Кремля, должна выпасть из области интересов цивилизованных государств.

Поэтому, если Путин нападет на Украину - ни от какого SWIFT его отключать не будут.

И это - правильно. Чем хуже - тем лучше. Потому что только тогда, когда все начнет валиться в пропасть, эти идиоты поймут, кто виноват в том болоте, в котором они тонут. Даже если страна не выкарабкается из трясины коррумпированности на фоне тотального идиотизма и апатичности населения - даже в этом случае ее судьба станет отличным уроком для остальных.

В учебниках истории через 10-15 лет будут рассказывать: "Вот, дети, смотрите, до чего доводит ура-патриотизм, глупость и конформизм. Страна, нашедшая в себе смелость и решительность для двух Майданов - оба раза упустила тот шанс, который ей дарила судьба. Конечно же, нечего удивляться, что третьего шанса ей уже не предоставилось. Видите это место на карте? Раньше здесь была Украина..."
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
ахахах... люся сама пішла, з особистих причин:

You must be registered for see images


Арестович пішов з ОП й ТКГ, причини - "особисті"
You must be registered for see images

Олексій Арестович пішов з посад позаштатного радника голови офісу президента Андрія Єрмака та речника делегації України в Тристоронній контактній групі.
Про це він заявив в коментарі , повідомляє .
За його словами, звільнився за власним бажанням, а на наступній зустрічі ТКГ щодо Донбасу його вже не буде.
Арестович наголосив, що "інформація поки неофіційна", і пішов він через "особисті причини".
Читайте:
Раніше 14 січня Арестович звинуватив президента Володимира Зеленського та його оточення в порушенні обіцянок та заявив, що нинішня влада надто "забюрократизувалася".
"На кого ми перетворилися? Бюрократія, довідка, протокол. Більшого удару собі по яйцях не можна було завдати. Це ж найгірше, що з нами можна було зробити – "забюрократитися". Ми мали бути веселими, драйвовими хлопцями, які за народ, помстяться олігархам, реформують країну і створять стрибок для наступного стрибка. Де це все?" - сказав тоді Арестович.
Дивіться:
Нагадаємо, Арестович займав посаду позаштатного радника голови Офісу Президента з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони від 1 грудня 2020 року. Від 28 жовтня 2020 року був спікером делегації України в ТКГ щодо Донбасу.
Джерело:
 

dyngyldai

homo facetus
Уход Арестовича из команды Зеленского

Несмотря на то, что мне глубоко несимпатично его циничное лавирование,
я полностью поддерживаю.

цитата:
- пропаганда является частью войны, возможна и даже (к сожалению) необходима, но только на анонимных началах, т.е. когда ты не подписываешься под ней своим именем.

Теперь, о моей истинной позиции.

1. Я - не патриот. Причём, не только Украины, а и любого национального государства, как такового.
Я патриот «5-го проекта», проекта объединённой Земли в духе Тейяра де Шардена и Вернадского.
Из современных деятелей мне ближе всего Маск, человек, наиболее последовательно и активно проводящий в жизнь проект перестройки социосистемы «Человечество» в полиглобальное измерение.
Поэтому «Киборгам», я по-прежнему предпочитаю «Через тернии к звёздам».
На вопросы восстановления исторической памяти, справедливости, борьбы, побед и поражений, становления наций, языка/-ов, закрытия исторических ран, я смотрю, как солдат на вошь.
Мне на них плевать слюной с высокой вышки ноосферизма. Я даже признаю их важность, просто мне лично - неинтересно.
Именно поэтому, я возвращаюсь на тот язык, на котором мне удобнее говорить.
Если Вы - патриот, я уважаю Ваши взгляды.
Но мне сильно не нравится та версия патриотизма, на которой мы все дружно поехали. Если для патриотизма нужно что-то замалчивать, и кого-то подавлять, я в таком патриотизме не участвую.

2. Именно потому, что меня совершенно не колышат национальные вопросы, я не уезжаю (пока, во всяком случае) из Украины.
А поскольку я являюсь гражданином этой страны, я честно выполнял и продолжаю выполнять свои гражданские обязанности, в первую очередь, в сфере обеспечения безопасности, своим маленьким вкладом (обучение военных, аналитические материалы).
Не по причине патриотизма. По причине честного обмена.
Я не пассажир. Едем в одной лодке, работаем на лодку.
Однако, для меня есть две конкретные красные линии, при пересечении которых, я пересмотрю условия сотрудничества:
- если государство/общество начнёт принуждать к реализации определенного социально-политического проекта насильственным путём,
- если государство/общество начнёт ограничивать возможность свободного мышления, деятельности, речи.
В этом смысле, я склонен рассматривать введение «мовных квот», как негативный сигнал. И внимательно слежу за тенденциями.

3. Меня совершенно не заботит развитие украинской культуры, как таковой. Я его приветствую, где-то даже ему помогаю, но не по причине сантимента к ней как таковой, а приветствую как одну из многих культур нашей большой и симпатичной Земли. Не более. Хорошая культура, симпатичная. Во многом нравится.

4. Я не считаю украинский народ чем-то выдающимся, а наше общество - особенным.
Наоборот, я считаю обоих обладающими целой серией очень серьёзных системных, генезисных недостатков, среди которых мелочность, истеричность и иррациональность - на первых местах.
В целом, я испытываю к общественной массе (в ее нынешнем состоянии) чувство, близкое к умеренному отвращению, хотя в отношении ее перспектив я, по-прежнему, сдержанно-оптимистичен. Правда, весьма сдержанно. Весьма и весьма.

5. Мне глубоко плевать (слюной) Порошенко или Саакашвили.
Потому, что вы (за редкими персональными исключениями) пока находитесь в таком собственном состоянии, что вам можно поставить во главе государства Иисуса Христа - вы все равно налажаете.
И запорукой тому сегодня - ваша реакция на «борьбу» Порошенко и Саакашвили, вообще - ваше в ней добровольное участие.
Не до конца уверен, что те, кто в этой борьбе участвует, ее поддерживает и обсуждает, являются законченными долбоебами, но то, что они являются долбоебами, как минимум, временными - гарантирую.

6. Я ушёл изо всех СМИ, для того, чтобы не поддерживать своим участием инфантилистские и параноидальные тенденции, которые СМИ культивируют. То, что я посчитаю нужным донести, я донесу со своей страницы. Когда-то один из моих учителей мне сказал: «станешь знаменитым, не давай интервью поверхностным журналистам». Я решил проверить эту сентенцию на собственном опыте. Проверил. Он был прав.

7. Хорошее время - Рождество. В дальнейшем, я сосредотачиваюсь на образовательных проектах: «Философские этюды», семинары, новые курсы «Искусство мыслить и говорить». Предпочитаю работать с людьми поштучно, лично. С людьми. Не с «патриотами», «борцами», украинцами, китайцами или американцами. С конкретными людьми - кто считает для себя это нужным и готов заниматься всерьёз.

8. Я долго думал, стоит ли устраивать этот сеанс душевного стриптиза или тихо сделать ручкой. Поразмыслив, пришёл к выводу, что позиция все же должна быть прояснена.
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
Елітна нерухомість, дорогі автівки і паркомісця: Статки родини заступника Баканова Горбенка сягають понад мільйон доларів, - ЗМІ. ВІДЕО+ФОТОрепортаж

Родина заступника голови СБУ Володимира Горбенка володіє нерухомістю та автівками вартістю у понад мільйон доларів.
Як повідомляє , про це йдеться у сюжеті
Як зазначається, кар’єрний шлях Горбенка у СБУ почався ще у 1994-му. Далі, у 2012-му, Горбенко залишив службу, працював у сфері безпеки приватного сектору, а також у відділі безпеки "Укрзалізниці". У листопаді 2019 року він був призначений на посаду заступника голови СБУ.

Минулого року НАЗК, перевіряючи декларації Володимира Горбенка, виявило недостовірні відомості. Заступник голови СБУ не вказав вартість двох будинків, двох земельних ділянок та автівки. Згодом результат перевірки направили до НАБУ, однак там складу злочину не знайшли. Втім, ця перевірка підштовхнула журналістів провести власну.
Виявилося, що Володимир Горбенко володіє будинком у Погребах, що у Броварському районі. Маєток площею у майже 400 квадратів нині може коштувати від 350 тисяч доларів. Земельну ділянку під будинком Володимиру Горбенку подарувала мати ще в 2011 році, сам будинок з’явився вже у 2020-му.

У відповіді на запит журналістів Володимир Горбенко відповів так: "Матір Володимира Горбенка займається підприємницькою діяльністю та має фінансову можливість самостійно придбати майно, зокрема нерухоме. Що стосується будинку в Погребах, то в ньому проживає матір Горбенка В.Т. разом із своєю родиною. За рішенням матері, земельна ділянка була подарована її сину. Володимир Горбенко сприймає цей дарунок як майбутній спадок. Будинок на даній земельній ділянці було побудовано спільно із родиною матері, у т.ч. за участі Горбенка Володимира".
Крім того, матір Володимира Горбенка минулого року стала власницею квартири площею у 60 квадратів у центрі Києва, на вулиці Заньковецької, що поруч із урядовим кварталом. Вартість такої квартири нині стартує від 200 тисяч доларів. Минулоріч жінка також придбала два паркомісця у житловому комплексі на лівому березі Києва.
Також читайте:


Матері Володимира Горбенка 67 років. Останні 30 років жінка зареєстрована як ФОП з видами діяльності "роздрібна торгівля одягом та взуттям". За інформацією журналістів Bihus.Info за майже 10 останніх років жінка заробила загалом 6,5 мільйонів гривень і ця сума виглядає недостатньою для купівлі такої кількості дорогих об’єктів нерухомості.
Родина Горбенків володіє ще одним будинком у приватному секторі Києва. Будинок і земля під ним записані на дружину Вікторію. Власницею землі жінка стала у 2011 році, а будинок ввели в експлуатацію у 2020-му. Ринкова ціна такого об’єкту зараз стартує з позначки у 250 тисяч доларів.

Офіційний дохід Вікторія Горбенко отримує від державного АТ "Укрексімбанку". У декларації Володимира Горбенка за 2020 рік вона вказала, що отримала від банку 263 тисячі гривень річної зарплатні. Крім того, Вікторія є співвласницею компанії, яка займається оптовою торгівлею напоїв, але доходу від компанії жінка не декларувала.

Старший син працівника СБУ Євген Горбенко володіє квартирою у Одесі, у житловому комплексі, що розташований практично на березі моря. Ціна квартири там починається від 100 тисяч доларів. Євген інвестував у квартиру у 2017 році, на старті будівництва. Якщо вірити оголошенню про пошук роботи Євгена Горбенка, тоді він паралельно з навчанням в університеті працював оператором call-центру. У коментарі журналістам Bihus.Info в СБУ відповіли так: "Як і більшість українських сімей, Володимир Горбенко із дружиною та ріднею при нагоді допомагають дітям. Підкреслюємо, що після того як В. Горбенко у 2012 році звільнився з СБУ за вислугою років, він працював у приватному секторі економіки. До служби Володимир Горбенко повернувся у 2019 році. За період з 2012 по 2019 роки він зробив заощадження, які дають змогу за потреби допомагати власним дітям".
Також читайте:
У декларації за 2019 рік Володимир Горбенко вказав, що перед поверненням в СБУ працював у приватному секторі. А саме у компанії "Центр безпеки Слов’яни", від якої отримав дохід у трохи більше ніж 50 тисяч гривень. Ймовірно, йдеться про дохід за кілька місяців, адже Горбенко повернувся на службу аж влітку 2019 року.

За підрахунком журналістів загальна вартість нерухомості, якою володіє родина Володимира Горбенка, нині може коштувати мінімум 930 тисяч доларів. Ще приблизно 150 тисяч доларів коштує родинний автопарк. Так, наприклад, вже згадана матір Горбенка користується Toyota Land Cruiser 2020 року і вартість такого авто нині сягає 50 тисяч доларів.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

dyngyldai

homo facetus
Нет ничего более упоительного для ничтожества и потомка люмпен-пролетариата,
сохранившего в своем менталитете совковость и завистливое нищебродство,
чем обсуждение того, "сколько квартир и машин" имеет тот или иной чиновник

Как правило, весь этот завистливый скулеж сопровождается битьем пяткой в грудь и апелляцией к "справедливости" и "патриотизму", но на самом деле инвективы эти продиктованы заурядным ощущением собственной несостоятельности на фоне более успешных дельцов.

Средний класс никогда не занимается обсасыванием подобных новостей, зато нищеброды и пролетариат жить без них не могут. Для них эти новости и публикуют.

Конечно же, нет никакого смысла спрашивать у таких "борцов с несправедливостью": почему ты сам не заработаешь себе на квартиру, таун-хаус и внедорожник, раз ты считаешь их такими важными показателями достатка? Но даже вопрос: "А что лично ты сделал, чтобы эти люди не воровали денег, на которые они приобретают недвижимость?" - повисает в воздухе. Потому что все (в том числе и сам негодующий пролетариат) отлично знают, что ответом на него будет только одно: "Ну-у... я регулярно воюю в интернете за победу хорошего над плохим, а оно почему-то никак не побеждает! Но я не сижу, опустив руки, я регулярно негодую!!!"
 
Останнє редагування:
Зверху