Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
кожному "багигє" по ЗЕ-лох-дауну, щоб па-прікольніше було :D

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Яких щє "рехворм" від "найвеличнішого" "клятим піндосам" не вистачає :D :D :D:

25.03.21 09:31
Держдеп США про розмову Байдена і Зеленського: "Дзвінок, враховуючи його символічність, має бути підкріплений діями"

США готові підтримати Україну в обороні від агресії з боку Росії, а також у подоланні викликів ізсередини, і тут йдеться про реформи та боротьбу з корупцією.
Як передає із посиланням на " ", про це заявив заступник помічника Держсекретаря США Джордж Кент.
"Важливо розуміти: дзвінок, враховуючи його символічність, має бути підкріплений діями. ... Це питання, які стоять на порядку денному США та України. Ми хочемо, щоб Україна досягла успіху. Це означає, що ми хочемо, щоб уряд і президент Зеленський досягли успіху. Але для цього успіху повинні бути правильні дії і правильні реформи", - зазначив Кент.
За його словами, довіра дуже важлива в будь-яких відносинах. Як всередині країни, так і між країнами.
Також читайте:
Відповідаючи на питання, як Зеленський і його адміністрація справляються зі своїми обов'язками, Кент зазначив: "Я б сказав, що найголовніше - це те, щоб президент Зеленський виконував пріоритети і свої обіцянки, які він дав українському народові - адже саме вони його вибрали".
 

arnisumy

Well-Known Member
зебонати, ну прикольно ж, правда?

31.03.21 07:54
Меркель, Макрон і Путін обговорили ситуацію на Донбасі. Зеленського не запросили (оновлено)

Президент Франції Емманюель Макрон, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Російської Федерації Володимир Путін пізно ввечері 30 березня у форматі відеоконференції обговорили загострення ситуації на Донбасі.
Про це сказано в офіційному повідомленні Єлисейського палацу, повідомляє із посиланням на " ".
Макрон і Меркель закликали Росію взяти на себе зобов'язання щодо стабілізації режиму припинення вогню на Донбасі.
"Було наголошено на необхідності того, щоб Росія взяла на себе тверде зобов'язання зі стабілізації режиму припинення вогню в Україні та вироблення шляхів виходу з кризи за дотримання Мінських угод", - йдеться в повідомленні Єлисейського палацу.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
У заяві на сайті Єлисейського палацу йдеться, що РФ має визнати відповідальність за те, що відбувається на Донбасі, пише " ".
У заяві на німецького уряду про Україну згадується лише двома реченнями. "Обговорювалося також врегулювання конфлікту на сході України. Канцлер і президент Франції закликали до проведення переговорів в нормандському форматі для реалізації Мінських домовленостей", - йдеться у заяві.
Тим часом, у заяві Кремля йдеться про те, що Україна має напряму домовлятися із сепаратистами, а також містяться звинувачення в тому, що українські військові "провокують ескалацію".
"В ході докладного обміну думками щодо ситуації на Україні підтверджено безальтернативність мінського "Комплексу заходів" 2015 року як основи врегулювання внутрішнього конфлікту в цій країні. Президент Росії підкреслив важливість виконання київською владою всіх раніше досягнутих на вищому рівні домовленостей, перш за все із налагодження прямого діалогу з Донецьком і Луганськом і врегулювання правових аспектів особливого статусу Донбасу. З російської сторони виражена серйозна заклопотаність у зв'язку з ескалацією збройного протистояння на лінії зіткнення, яку провокує Україна, і фактичною відмовою від виконання узгоджених в липні 2020 року в Контактної групи "Додаткових заходів щодо посилення режиму припинення вогню", - заявили в Кремлі.
Серед інших тем переговорів були ситуації в Білорусі, Сирії, Ірані та Лівії, ув'язнення Алєксєя Навального, а також російська вакцина "Спутник V", яка перебуває на розгляді Європейського агентства з лікарських засобів.
Про те, що , стало відомо 29 березня від прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова. У МЗС України наголосили, що зрушень у ситуації на Донбасі можна досягти тільки в повному складі "нормандського формату", до якого входить зокрема і Україна. " ", - підкреслив речник МЗС Олег Ніколенко. Увечері 30 березня Пєсков підтвердив, що .
 

arnisumy

Well-Known Member
США - занепокоєні, а ішак омансько-дубайський?
You must be registered for see images


31.03.21 20:31
США занепокоєні стягуванням російських сил до кордону з Україною, - CBS

Представник міністерства оборони США висловив занепокоєння з приводу нарощування російських сил поблизу кордону з Україною.
Про це він заявив в інтерв'ю CBS News, інформує із посиланням на
Це може бути пов'язано з проведенням бойової підготовки, але джерело в Пентагоні зазначило, що Росія не анонсувала жодних навчань у цьому районі.
Нагадаємо, виступаючи в понеділок у парламенті, під приводом підтримки бойової готовності та підготовки до навчань, "здійснюючи поступове нарощування військ біля державного кордону України". Він також звинуватив Москву у проведенні "агресивної політики" щодо Києва.
Читайте також:
 

arnisumy

Well-Known Member
01.04.21 11:40
Стягування російських сил до кордону з Україною: США підвищили рівень боєготовності армії в Європі до максимально можливого

Європейське командування збройних сил США підвищило рівень боєготовності армії до максимально можливого.
Як інформує , про це повідомляє .
Зазначається, що загибель солдатів, а також нарощування російських військ на кордоні з Україною привернули увагу високопоставлених американських чиновників у Європі і Вашингтоні.
Так, Європейське командування збройних сил США підвищило рівень спостереження з "можливої кризи" до "потенційно неминучої кризи" - максимального рівня - у відповідь на розгортання додаткових російських військ.
Військовослужбовці США нарахували близько 4 тис. російських військових, яких підтягнули до кордону з Україною на додаток до вже існуючих на ньому сил.
Нагадаємо, виступаючи в понеділок у парламенті, Руслан Хомчак заявив, що російські війська з різних регіонів стягуються до кордонів України під приводом підтримки бойової готовності та підготовки до навчань, "здійснюючи поступове нарощування військ біля державного кордону України". Він також звинуватив Москву в проведенні "агресивної політики" щодо Києва.
 

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D


04.04.21 08:55
"Зеленский забыл наложить санкции на 5 контрабандистов из руководства "Слуги народа" - Дубинский

5 известных контрабандистов, имеющих отношение к Зе-команде, так и не попали в санкционный список СНБО.
Об этом написал на своей странице в соцсети ранее исключенный из фракции "Слуга народа" нардеп Александр Дубинский, информирует
"После каждого пятничного заседания СНБО я жалею только об одном — что у нас не семь пятниц на неделе", - процитировал Дубинский Зеленского в Instagramе.
"Видимо, его сценаристы уже работают над сериалом "Черные пятницы президента Зеленского". Что ж, специально для нашего трудоголика и сериального монарха, так полюбившего "черные пятницы",
Топ - 5 членов Зе-команды, "случайно и совершенно незаслуженно забытых" при составлении санкционного списка контрабандистов:
1. Сергей "Дипломат" Бадяк - куратор Львовской области на президентских и парламентских выборах.
2. Виталий Булюк - куратор Херсонской области на президентских и парламентских выборах.
3. Сергей Трегубенко - куратор Николаевской области на президентских и парламентских выборах.
4. Вадим Слюсарев (группа Павлюк-Слюсарев-Трегубенко) - куратор Харьковской области на президентских и парламентских выборах.
5. Илья Павлюк - куратор Черновицкой области на президентских и парламентских выборах", - перечисляет Дубинский.
Читайте также:
"О скромных героях Партии "Слуга Аферистов и Мошенников" замолвите слово) Думай-Те, Ваше президентское величество!", - добавил он.
Как сообщалось, ранее президент Зеленский заявил, что против
Позже был обнародован список
Читайте также:

 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
нарешті, найбільша та найактуальніша проблема в Україні вирішена!

05.04.21 09:25
Стадіон "Металург" реконструюють у Кривому Розі: Нові трибуни, тренерські, спортзали, коментаторські та VIP-зона. ФОТОрепортаж
У межах реконструкції стадіону "Металург" у Кривому Розі облаштовують сучасну, якісну та безпечну спортивну арену за стандартами ФІФА та УЄФА.
Як інформує , про це повідомляє Дніпропетровської ОДА.
"Цьогоріч за програмою Президента "Велике будівництво" в області будуємо басейни та реконструюємо стадіони. Наймасштабніший проєкт – "Металург" у Кривому Розі. Роботи вже почалися", - повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.
На стадіоні "Металург", за його більш ніж 50-річну історію, відбувалися легендарні матчі. Потім стадіон довгий час стояв занедбаний, а трибуни перебували в аварійному стані.

"Розпочато масштабну реконструкцію - дуже важлива подія для Кривого Рогу. Хочеться, щоб стадіон "Металург" став однією з найкращих арен області та справжньою гордістю містян. А ще хорошою базою для розвитку спорту", - сказав нардеп "Слуги народу" Юрій Корявченков.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Після реконструкції стадіону на ньому буде "живий" газон зі спеціальною системою поливу та підігріву. Також побудують нові трибуни на 19 тис. глядачів, серед яких будуть передбачені й місця для людей з інвалідністю. Встановлять потужні прожектори для освітлення, електронні табло.
Стадіон також буде оснащений сучасною пожежною та охоронною сигналізацією, системою відеоспостереження. Для зручності глядачів будуть зроблені кілька виходів, оснащені електронними турнікетами. Навколо стадіону облаштують бігові доріжки і зону для стрибків із жердиною.

У приміщеннях під трибунами облаштують спортивні зали, роздягальні та тренерські. Можна буде займатися важкою атлетикою, боксом, фітнесом, карате та греко-римською боротьбою. Побудують також 4-поверхову будівля з VIP-зоною, коментаторськими і місцями для журналістів.
Як , заступник глави ОП і координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко заявив, що президентська програма будівництва інфраструктури в 2021 році розшириться на кілька важливих напрямків - "Велика реставрація" культурних пам'яток України, доступне іпотечне кредитування і фінансовий лізинг, розвиток мережі регіональних авіахабів, розвиток мережі приміських експресів і швидкісних поїздів між найбільшими містами.
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":

 
Зверху