Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
потужно...
You must be registered for see images

15.02.21 18:34
Офіс президента повідомив про визнання в ОАЕ українських водійських прав. Насправді їх визнають там з 2007 року, - ЗМІ

Вчорашнє повідомлення влади розійшлося з інформацією Головного сервісного центру МВС.
На це звернуло увагу видання " ", інформує
Так, вчора, 14 лютого в Офісі президента повідомили, що Україна та Об'єднані Арабські Емірати підписали меморандум про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія.

"Тепер власник посвідчення водія, виданого компетентним органом однієї з країн, має право керувати транспортним засобом категорії, зазначеної в посвідченні водія, на території іншої країни впродовж визначеного її національним законодавством періоду", - сказано в повідомленні президента.
При цьому, згідно з інформацією Головного сервісного центру МВС, українські національні посвідчення водія визнаються в ОАЕ з 10 січня 2007 року.
Читайте також:
 

arnisumy

Well-Known Member
я так розумію, завдяки "мінеру" "мамаріма" буде вимушена переїхати на пмж в новий палац у Конча-Заспі, за бюджетні кошти гоїв лошар :D :D :D

16.02.21 15:39
Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського в Кривому Розі. ФОТО

У Кривому Розі анонім зателефонував на лінію "102" і повідомив про мінування багатоквартирного будинку. Свою погрозу "мінер" пояснив тим, що не задоволений розміром пенсії.
Про це повідомляє із посиланням на " ".
Вчора, 15 лютого, о 21:40 до Служби порятунку надійшов виклик про те, що в будинку №13 по вулиці Мистецька установлено вибухонебезпечний пристрій. У цьому будинку проживають батьки президента України Володимира Зеленського.
По телефону, "мінер" повідомив, що підірве квартиру батьків президента, тому що не задоволений своєю пенсією в розмірі 2 000 гривень. Поліцейським вдалося відстежити, звідки був зроблений дзвінок.
Дивіться:
Як повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції, мінером виявився 58-річний житель Кривого Рогу, який був у стані алкогольного сп'яніння.
За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тепер мінеру загрожує від 1 до 6 років позбавлення волі.

 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

РНБО запровадила санкції до Медведчука і Марченко за фінансування тероризму
19/02/2021 18:19
You must be registered for see images

ОКСАНА МАРЧЕНКО І ВІКТОР МЕДВЕДЧУК

Рада національної безпеки й оборони України включила політика Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко в санкційний список
Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу увечері в п’ятницю, 19 лютого.
З його слів, загалом санкції запроваджено до 8 осіб і 19 компаній.
Йдеться, зокрема й про п’ять літаків, на яких здійснювалися перельоти за маршрутом Київ – Москва.
Санкції також застосовані до компаній, що обслуговують ці літаки.
Санкції застосовано до 3 громадян України та 5 громадян Російської Федерації:
  • Васьковський Костянтин Борисович, громадянин Росії;
  • Домченко Віталій Валерійович, громадянин РФ;
  • Лавренюк Наталія Миколаївна, громадянка України
  • Лісогор Сергій Вікторович, громадян РФ,
  • Марченко Оксана Михайлівна, громадянка України;
  • Маслюк Олександр Миколайович, громадянин РФ,
  • Медведчук Віктор Володимирович, громадянин України;
  • Попов Михайо Юрійович, громадянин Росії.
Зі слів Данілова, санкції проти Медведчука ввели за фінансування тероризму.
“СБУ веде кримінальне провадження за статтею 258-5 ККУ – це фінансування тероризму. Відповідно по цій статті до пані Марченко, до всіх відповідних осіб і пана Медведчука застосовані санкції – це фінансування тероризму”.
Він додав, що українська влада продовжуватиме діяти у цьому напрямку.
За словами Данілова, “з 1991 року якщо хтось в українського народу, української держави щось поцупив, то він має покласти це на місце”.
Секретар РНБО наголосив, що “немає значення, чи прикривається він депутатським мандатом, чи має якісь інші преференції”.
“Ми не збираємося зупинятися на цих речах. Якщо держава Україна втратила свої активи безпідставно, то все це буде переглядатися, і відповідні рішення РНБО будуть прийняті”.
Відтак, Рада національної безпеки та оборони України нафтопродуктопровід “Самара – Західний напрямок”.
Територією України проходить 1433 км трубопроводу.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

Рішенням РНБО “трубопровід Медведчука” повертають державі, – ЗМІ
19/02/2021 19:58
You must be registered for see images

ВІКТОР МЕДВЕДЧУК. ФОТО: ВВС

Рада національної безпеки та оборони України доручила повернути у державну власність нафтопродуктопровід “Самара – Західний напрямок”.
Територією України проходить 1433 км трубопроводу.
Про це на брифінгу в п’ятницю, 19 лютого, сказав секретар РНБО Олексій Данілов, “РБК-Україна”.
Він заявив, що наразі нафтопродуктопроводом користуються іноземні компанії, якими володіють громадяни України. При цьому ніякої приватизації не проходило.
Як зазначається в повідомленні пресслужби президента, рішенням РНБО від 2015 року Кабінетові міністрів було доручено вжити необхідних заходів для збереження та експлуатації частини нафтопродуктопроводів загальною довжиною 1433 км, що проходять через територію України.
“Однак за понад п’ять років уряд не забезпечив належного захисту майнових інтересів держави та доведення в судах різних інстанцій права держави Україна на володіння та користування частиною нафтопродуктопроводів. Унаслідок цього державна власність опинилася в руках двох власників з іноземною реєстрацією, але афілійованих з двома громадянами України”, – йдеться в повідомленні.
Розглянувши це питання, РНБО ухвалила рішення про вжиття невідкладних заходів для повернення державного майна народу України.
Також правоохоронним органам поставлено завдання провести з’ясування обставин, за яких державна власність опинилася у приватних руках, зазначили в пресслужбі.
Про те, що йдеться про трубопровід Медведчука написав також журналіст Юрій Бутусов.
“У Медведчука забирають газопровід, який він отримав у володіння 2014 року, газопровід переходить у власність держави”, – написав він на ФБ.
You must be registered for see medias
Як інформувала “ “, напередодні, 11 лютого, детективи Національного антикорупційного бюро спільно зі слідчими Служби безпеки України замовні висновки якого сприяли незаконному виведенню з державної власності стратегічного об’єкта нафтогазової інфраструктури.
Йшлося, за даними ЗМІ, про експерта, який допоміг оточенню Медведчука “приватизувати” нафтопровід “Самара – Західний напрямок”.
За рахунок неправдивого висновку експертизи, був змінений статус цієї труби. Тобто, було визначено експертизою, що нафтопродуктопровід “Самара – Західний напрямок” не є магістральним трубопроводом, а є лише об’єктом магістрального трубопровідного транспорту.
“Це і дозволило оточенню Медведчука внаслідок рішень судів привласнити його. Активний процес привласнення тривав від 2015 по 2017 роки, хоча почався ще набагато раніше. Цей нафтопродуктопровід насправді повинен належати державі”, – зазначило джерело журналістів.
 
Зверху