Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
лохам прийдеться щє трошки скинутись на утримання "падруг дєтства" :D :D :D

Витрати на ОП у 2021 році зростуть майже на 40% до 1,27 млрд грн, на Раду - на 12% до 2,28 млрд грн, на Кабмін - на 13% до 1,1 млрд грн, - проєкт Держбюджету

Витрати загального фонду Державного бюджету на Апарат Верховної Ради в 2021 році становитимуть 2 282 685,8 млн грн. Це на 12,0% більше, ніж у поточному році (2 038 424,8 млн грн).
Про це йдеться в проєкті Держбюджету (законопроєкт №4000), передає із посиланням на
Згідно з проєктом, витрати на Секретаріат Кабінету Міністрів становитимуть 1 092 341,3 млн грн. Це на 13,9% більше, ніж у поточному році (959 075,0 млн грн).
Читайте также на "Цензор.НЕТ":
Витрати із загального фонду Державного бюджету на обслуговування діяльності президента і Офісу Президента в 2021 році становитимуть 1 266 795,2 млн грн. Це на 39,4% більше, ніж у поточному році (909 058,7 млн грн).
Витрати передбачено за статтею "Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Президента України та Офісу Президента України".
 

arnisumy

Well-Known Member
17.09.20 13:39
Створення ТСК щодо можливого зриву "вагнерівської операції" блокуватиму особисто, - Арахамія

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія особисто блокуватиме створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії щодо можливого проведення спецслужбами України операції проти найманців ПВК Вагнера.
Про це повідомляє із посиланням на
За словами Арахамії, нардепи, які хочуть розібратися в ситуації, можуть прийти в комітет Ради з нацбезпеки і розвідки й отримати інформацію. Спробу створити ТСК для розслідування, чи була спецоперація проти вагнерівців, Арахамія назвав спробою створити політичний процес.
"Я блокуватиму особисто (створення ТСК. - Ред.)", - наголосив глава фракції "Слуга народу".
Він зазначив, що в можливій спецоперації теоретично могли бути задіяні спецслужби інших країн.
"Ми хочемо просто розірвати зараз всю міжнародну співпрацю? У цього будуть великі наслідки", - додав Арахамія.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, вночі 29 липня в Білорусі були затримані . За даними білоруського державного інформагентства БЕЛТА, це . Вони прибули до Білорусі, щоб дестабілізувати обстановку напередодні президентських виборів.
Частина затриманих як ті, що воювали на Донбасі та в Сирії. Російський терорист Захар Прилепін підтвердив, що серед пійманих у Білорусі найманців .
14 серпня , проігнорувавши запит України на їхню екстрадицію.
Головний редактор видання Юрій Бутусов заявив, що .
Російський президент Володимир Путін заявив , що групу росіян, яких затримали в Білорусі як найманців приватної військової компанії, заманили в країну в рамках операції американських та українських спецслужб.
13 вересня які загинули на Донбасі від рук російських найманців, з вимогою створити Тимчасову слідчу комісію з розслідування зриву операції із затримання терористів з ПВК Вагнера, набрала необхідні 25 тис. голосів на офіційному порталі Верховної Ради України.
 
  • Haha
Реакції: Aiir
Зверху