Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
вообщем все понятно. Теперь пока эпик не продаст весь привезенный товар карантин не отменят. ЗЕєбісь
You must be registered for see images

30.04.20 19:41
70% українців готові до продовження карантину, 59% згодні терпіти його необмежений час, - опитування КМІС

Переважна більшість жителів України готова до продовження карантину.
Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного 22-31 квітня, інформує
Під час дослідження респондентів запитували: "Зараз неможливо передбачити, як буде рости кількість хворих. Можливо, уряду доведеться продовжувати карантин. Протягом якого терміну Ви зможете дотримуватися карантинних заходів?"
79% респондентів заявили, що готові до продовження карантину на термін до місяця, 70% - на термін до двох місяців, 65% - на термін до трьох місяців, а 59% згодні дотримуватися карантину стільки, скільки потрібно.
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
При цьому 15% опитаних заявили, що не дотримуються карантиу в даний час, зокрема 11% респондентів відповіли, що не дотримуються карантину, оскільки працюють, а 4% - тому що вважають запроваджені вимоги надмірними.
Найбільше тих, хто готовий бути на карантині стільки, скільки потрібно, серед старшої категорії населення, від 60 років і старше (73%), найменше - серед молоді, 18-39 років (53%).
У регіональному розрізі особливих розбіжностей під час дослідження не виявлено.
В ході дослідження методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів було опитано 2 024 респондентів. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з урахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% - для показників близьких до 25%, 1,4% - для показників близьких до 10%.
 

d324co

Well-Known Member
вообщем все понятно. Теперь пока эпик не продаст весь привезенный товар карантин не отменят. ЗЕєбісь
Та хіба тільки епік ?? АТБ, Сам, та усі супермаркети мають неабиякий зиск від закриття ринку. Про аптеки й казати нічого...
 

d324co

Well-Known Member
Найбільше тих, хто готовий бути на карантині стільки, скільки потрібно, серед старшої категорії населення, від 60 років і старше (73%),
73% ?? якесь соупадение? чи троллінг??
Та, якщо й так, вони живуть на пенсію і ще не здогадуються, як відгукнеться їм падіння економіки, спричинене діями уряду (все більш схожими на дії слона у посудній лавці)
 

d324co

Well-Known Member
По поводу открытых гипермаркетов и закрытых рынков:

You must be registered for see images attach
 
  • Haha
Реакції: Aiir
Зверху