Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
04.12.19 22:13 Зеленский перед встречей с Путиным нанес удар по его куму в Киеве, задержан личный охранник Медведчука Иванов, - Бутусов
Сегодня СБУ пришла с обысками в офисное здание на Большой Васильковской, 23б. Оно принадлежит структурам, близким к Виктору Медведчуку, куму Путина и одному из лидеров пророссийской партии в Украине. Там же размещен офис ОПЗЖ.
По данным источников , главред издания Юрий Бутусов, операция проходила в помещениях детективного и охранного агентства "Шторм", которое обеспечивает безопасность самого Медведчука и структур "Оппозиционной платформы - "За жизнь", задержан один из учредителей компании Константин Иванов. Иванов - один из личных охранников Медведчука.
"Ему предъявлено подозрение в слежке и незаконном сборе информации, нарушении неприкосновенности частной жизни. В ходе обыска была изъята шпионская электронная техника, используемая для сбора информации", - сообщает журналист.

По его словам, впервые офис Медведчука обыскала СБУ, впервые предъявлено подозрение приближенному кума Путина.
"Это отличная антироссийская демонстрация, проведенная СБУ накануне "нормандского" саммита. Надеюсь, расследование будет проходить успешно, и "зачистка" структур Медведчука будет продолжена, а подозрения не рассыпятся в суде", - резюмирует Бутусов.
Остается надежда, что, после "нормандского саммита" СБУ не макнут в дерьмо, как в истории с Цемахом
 

goool

Well-Known Member
Около 61% украинцев убеждены, что Владимиру Зеленскому нужно от 1 до 3 лет на то, чтобы показать эффективные результаты своей работы. В то же время около 54% украинцев готовы дать столько же времени Кабмину и Верховной Раде.
 

firefox

Well-Known Member
Около 61% украинцев убеждены, что Владимиру Зеленскому нужно от 1 до 3 лет на то, чтобы показать эффективные результаты своей работы
А лучше еще лет 15 - мальчик учится.Тупому хохляцкому роду нема переводу.И украинцы здесь совершенно ни при чем
 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Украина предложила провести встречу Путина и Зеленского до «нормандского саммита»

Украинская сторона предложила изменить формат проведения встречи «нормандской четверки», которая проходит в Париже. Об этом в своем Telegram-канале сообщил журналист кремлевского пула Дмитрий Смирнов.
Зеленский отказался идти на уступки Путину
В частности, Украина предлагает провести встречу президента Владимира Зеленского с российским лидером Владимиром Путиным до начала четырехсторонней встречи в «нормандском формате». Ранее было запланировано, что главы государств проведут личные переговоры после «нормандской встречи».


Как на это предложение отреагировали другие участники переговоров, неизвестно.
Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 

d324co

Well-Known Member


Сьогодні о 05:58

Український політикум почав міркувати над підсумками саміту в "нормандському форматі", котрий відбувся 9 грудня в Парижі. Перші оцінки події депутати і посадовці висловлюють у соціальних мережах.
Так, зокрема, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук назвав "сухим залишком" саміту ігнорування президентом РФ Володимиром Путіним озвучених українським лідером Володимиром Зеленським "червоних ліній". Водночас політик висловив стриманий оптимізм щодо досягнутих домовленостей про припинення вогню та обмін заручниками.Представники партії "Слуга народу" прогнозовано більш схвально відгукуються про переговори у Франції та поведінку на них глави української держави. Так, нардеп Олександр Ткаченко звернув увагу на зміну тональності діалогу та вигідніші перспективи, котрі відкриваються завдяки цьому. А Євгенія Кравчук обґрунтувала тезу про те, що саміт став успіхом Зеленського та всієї України.Так само традиційно в негативному світлі бачать дії президента соратники його попередника Петра Порошенка. Колишній речник першої особи держави звернув увагу на риторику Зеленського та натякнув, що вона була не вельми патріотичною.З іншими думками можна ознайомитися тут:
Нагадаємо, в Парижі 9 грудня відбулася зустріч лідерів Німеччини, Франції, України та Росії. Це - перший "нормандський саміт" з осені 2016 року.
Після прибуття Зеленського до Єлисейського палацу о 14:55 за місцевим часом (15:55 за Києвом), одразу розпочалася зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном, а після 16-ї - з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель.
О 16:00 була запланована зустріч лідерів країн-учасниць "Нормандського формату", а на 18:45 – пресконференція чотирьох лідерів, однак зустріч "четвірки" розпочалася на дві з половиною години пізніше. Також відбулися перші перемовини віч-на-віч Зеленського та Путіна.
Зустрічі тривали майже до опівночі за Києвом, після чого лідери "нормандської четвірки" дали разом пресконференцію та оприлюднили спільну заяву.
Володимир Зеленський під час спілкування з пресою назвав головною перемогою саміту в Парижі обмін полоненими до кінця року у форматі всіх на всіх, але визнав, що цього "замало". Сторони під час зустрічей також обговорили "газове питання", контоль кордону на Донбасі, а також домовились про наступний саміт протягом чотирьох місяців
 

d324co

Well-Known Member
Bihus.info: Кухарі та вантажники «профінансували» партію Зеленського на майже 20 млн грн
Автор: Дата: 12:30, 10 грудня 2019

У третьому кварталі 2019-го партію «Слуга народу» фінансували компанії, чиї печатки знайшли в квартирі Олега Семенова, — радника голови Херсонської облради та фігуранта у справі вбивства активістки Катерини Гандзюк Владислава Мангера. Більшість з цих фірм фіктивні — їх власниками є кухарі та вантажники.
Про це йдеться у розслідуванні програми .
В офіційному списку донорів «Слуги Народу» за третій квартал 2019 року — 12 фізосіб та три десятки фірм. За липень, серпень і вересень вони перевели партії майже 100 мільйонів гривень. Майже 20 мільйонів гривень політсилі дісталося від шести компаній — «Агро Ленд», «Веб-Ротор», «Леонол», «Саквояж-ЮТ», «Артінвестбуд» та «ФГ «Екопівдень».

Фірми мають адреси реєстрацій в різних частинах країни, але їхні печатки та чекові книжки правоохоронці влітку знайшли в одній з херсонських квартир, коли прийшли з обшуком. Ця квартира належить Олегу Семенову — раднику Мангера.
Сам Олег Семенов, в квартирі якого знайшли документи фірм, що перераховували гроші «Слузі Народу», на зв’язок із журналістами так і не вийшов. А Владислав Мангер заявив — стосунку до «фінансових справ» свого радника він не має: «Він в мене радник на громадських засадах. А стосовно його бізнесу та фінансових справ я взагалі не опікуюсь».
Журналісти також з’ясували, що більшість фірм, які фінансували партію «Слуга Народа», мають ознаки фіктивності, а їхні власники — кухарі та вантажники.
 
Зверху