Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
Ось, вже реакція із Франції:

 

d324co

Well-Known Member
"Вже" реакция Франции была в пятницу, когда Макрон обращался к послам. А этот только "поддерживает позицию Макрона".
Що є дуже кепсько... Європа хоче торгувати із рашкою, а внутрішні колабораціоністи раді лягти під рашку (((
 
  • Like
Реакції: Aiir
От нее (Украины) остается все меньше и меньше, к большому сожалению.
Порох был плохо, Зе намного хуже, пока по крайней мере, IMXO
Ага, Порох был плохо, Зеля намного хуже... а кого предлагаем, ааа? От вас сударь ещё со времён предвыборной камарильи и потопления рейтинга Пороха, ольгинскими методичками воняло хоть топор вешай. Щас новые методички, что хахлы не способны создать власть и государство, бо Порох крав на крови, в 800 раз разбогател, убил брата и Кеннеди, а Зеля клоун и предатель. Сливайтесь, дальше вам будет только хуже, идите под Рашку! Интересно, откуда у КалоМокши было 480млн. уе на раскрутку сначала Люли, а потом Зели, если его бабки ещё год до начала предвыборной кампании по всему миру заблокировали?? Кто дал ему деньги, ааа? И почему ставленники КалоМокши 1в1 играли на руку Москве?
Идите лучше валежник собирайте, китайский учите чтобы как минимум понимать из какой химии ваша сделанная китайцами "еда" состоит, и вазелин с собой носите, а то кавказцы с бутылкой встретятся, а ты бэз вазэлына)))) А, ещё и йод закупать, китайский, с красителями)) Ваш уже с аптек размели))
 
Останнє редагування:

LevAris

Well-Known Member
Що є дуже кепсько... Європа хоче торгувати із рашкою, а внутрішні колабораціоністи раді лягти під рашку (((
Она всегда хотела. И не забываем, что буквально чуть более полустолетия назад некоторые страны Европы в легкую делили с СССР чужие территории. Потому легко не будет.

Кстати, недавно узнал, что Германия напала на СССР, потому как СССР захотел Турцию вместе с Константинополем. А не захотел бы, возможно и войны не было бы.
 

d324co

Well-Known Member
Кстати, недавно узнал, что Германия напала на СССР, потому как СССР захотел Турцию вместе с Константинополем. А не захотел бы, возможно и войны не было бы.
Вам совет от профессора Преображенского:
— боже вас сохрани — не читайте до обеда советских газет.

Борменталь: Гм… Да ведь других нет.

Преображенский: Вот никаких и не читайте
))))
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
нові інструкції зельцману прилетіли:

Путін чекає від Києва “закріплення формули Штайнмайєра”
08/09/2019 22:11
You must be registered for see images

ПРЕЗИДЕНТИ ФРАНЦІЇ ТА РОСІЇ ЕММАНУЕЛЬ МАКРОН І ВОЛОДИМИР ПУТІН. ФОТО: AFP

Президент Росії Володимир Путін очікує виконання Україною домовленостей, досягнутих “нормандською четвіркою” у 2015 і 2016 роках щодо розведення сил і засобів на лінії розмежування на Донбасі, та письмового закріплення “формули Штайнмайєра”.
Про це заявила за підсумками телефонної розмови Путіна з президентом Франції Еммануелем Макроном 8 вересня.
Зазначається, що в ході розмови Путін “відзначив доцільність ретельної підготовки порядку денного , а також опрацювання тих рішень, які можуть бути схвалені лідерами за підсумками такої зустрічі.
“У даному контексті звернено увагу на необхідність виконання Києвом домовленостей, досягнутих в ході попередніх зустрічей на вищому рівні в Парижі й Берліні у 2015-му і 2016 роках, включаючи розведення сил і засобів на узгоджених ділянках лінії зіткнення і закріплення в письмовому вигляді «формули Штайнмайєра»”, – йдеться в повідомленні з Кремля.
“У ході обговорення перспектив вирішення внутрішньоукраїнського конфлікту акцентовано безальтернативність мінського комплексу заходів як основи врегулювання”, – заявили також у Кремлі з посиланням на главу країни-агресора.
При цьому Путін і Макрон “дали позитивну оцінку звільненню та передачі утримуваних осіб як важливої гуманітарної акції”, висловивши надію, що це “буде сприяти нормалізації російсько-українських відносин”.
Як відомо, так звана “ ” (за ім’ям тодішнього глави МЗС ФРН, який запропонував її у 2016 році) передбачає порядок, при якому Верховна Рада України спочатку приймає закон про проведення місцевих виборів на території ОРДЛО, потім проводяться вибори на цій території, після чого ОБСЄ робить висновок про те, чи відповідали проведені вибори європейським стандартам. Якщо вибори не відповідали цим вимогам, прийняті Верховною Радою закони про особливий статус ОРДЛО не наберуть чинності.
При цьому німецька дипломатія допускала проведення виборів в ОРДЛО ще до відновлення Україною контролю над кордоном з РФ.
Як інформувала “ “, 7 вересня утримуваними особами між Україною і Росією у форматі .
В Україну повернулися 24 військовополонені моряки, а також 11 цивільних осіб – Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Роман Сущенко, Євген Панов, Микола Карпюк, Станіслав Клих, Павло Гриб, , Володимир Балух, Артур Панов, Едем Бекіров.
На вимогу Кремля Київ у числі 35-ти віддав низку громадян України.
Після обміну
 

firefox

Well-Known Member
Зеля на мой взгляд хорошая встряска государству
как бы после этой встряски,у государства не появился нитевидный пульс

А может и второй Сингапур получится.
Не получится,ибо не нужен никакой Сингапур - нужны "Сваты" с "Кварталом"

Не, меня на понт взять трудно.
У Голобородько это распрекрасно получилось
 
Останнє редагування:
Зверху