Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
07.10.19 13:31
Зеленський спростив в'їзд і виїзд з окупованих районів Донбасу, а також переміщення товарів в ОРДЛО, - Указ

Президент Володимир Зеленський підписав Указ про спрощення в'їзду і виїзду з окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також переміщення товарів на окуповані території.
Як інформує , про це йдеться в "Про невідкладні заходи щодо створення умов для переходу громадян і проїзду автотранспорту через річку Сіверський Донець в Станично-Луганському районі Луганської області та відповідних контрольних пунктах в'їзду/виїзду", датованому 7 жовтня.
"З метою створення умов для переходу громадян та проїзду автотранспорту через річку Сіверський Донець у Станично-Луганському районі Луганської області, забезпечення відновлення зруйнованого мостового переходу, а також належного облаштування контрольного пункту в’їзду/виїзду "Станиця Луганська" та інших контрольних пунктів в’їзду/виїзду постановляю:
  1. Генеральному штабу Збройних Сил України, Луганській обласній державній адміністрації невідкладно вжити в установленому порядку заходів, пов’язаних з відновленням до 27 листопада 2019 року зруйнованого мостового переходу через річку Сіверський Донець у Станично-Луганському районі Луганської області, а також облаштуванням контрольного пункту в’їзду/виїзду "Станиця Луганська", забезпечивши, зокрема:
налагодження ефективної взаємодії суб’єктів, залучених до ремонтно-відновлювальних робіт;
доступ виконавців ремонтно-відновлювальних робіт на відповідні об’єкти та їх безпеку;
цілодобову охорону та освітлення місць зберігання будівельних матеріалів, а також залучених до виконання ремонтно-відновлювальних робіт автотранспортних засобів та спеціалізованої інженерної техніки;
своєчасне виконання робіт щодо монтажу тимчасової мостової конструкції з метою створення зручних умов для проходу громадян на період проведення ремонтно-відновлювальних робіт мостового переходу через річку Сіверський Донець;
безперебійне функціонування контрольного пункту в’їзду/виїзду "Станиця Луганська".
Дивіться також:
  1. Кабінету Міністрів України невідкладно вжити заходів щодо:
чіткого унормування питань облаштування, утримання та функціонування контрольних пунктів в’їзду/виїзду, на яких здійснюються заходи контролю в’їзду/виїзду осіб, транспортних засобів та товарів, які переміщуються на тимчасово окуповані території та з таких територій, опрацювавши питання щодо доцільності здійснення функцій з облаштування, утримання та обслуговування таких контрольних пунктів в’їзду/виїзду визначеним центральним органом виконавчої влади;
опрацювання питання стосовно спрощення в’їзду осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзду осіб, переміщення товарів із таких територій, а також організації надання на контрольних пунктах в’їзду/виїзду, на яких здійснюються заходи контролю в’їзду/виїзду осіб, транспортних засобів та товарів, які переміщуються на тимчасово окуповані території та з таких територій, медичної допомоги, допомоги у пересуванні особам з інвалідністю та іншим маломобільним групам населення;
забезпечення покращення умов проїзду та безпеки руху шляхом виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування державного значення H-21 Старобільськ — Луганськ — Хрустальний — Макіївка — Донецьк (на ділянці Старобільськ — Щастя) та Т1306 Сєвєродонецьк — Новоайдар", - йдеться в тексті Указу.
Зазначається, що цей Указ набуває чинності з дня його опублікування.
 

arnisumy

Well-Known Member
07.10.19 17:18
Зеленський призначив ексдружину Портнова Белоконну суддею Оболонського райсуду

Президент України Володимир Зеленський призначив суддею Оболонського районного суду ексдружину юриста Андрія Портнова Інну Белоконну. Крім неї, призначено ще 19 суддів до місцевих судів.
Як інформує , про це йдеться в указі .
"Відповідно до частини п’ятої статті 126, частини першої статті 128 та підпункту 2 пункту 161 розділу XV "Перехідні положення" Конституції України, частини шостої статті 147, абзацу першого пункту 3 і пункту 40 розділу ХІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про судоустрій і статус суддів" постановляю:
Призначити в місцевих загальних судах на посади:
судді Погребищенського районного суду Вінницької області БОЙКА Антона Віталійовича;
судді Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області ВЕРГЕЛЕСА Валерія Олександровича;
судді Луцького міськрайонного суду Волинської області ПОКИДЮКА Вячеслава Миколайовича;
судді П’ятихатського районного суду Дніпропетровської області ФИРСУ Юлію Вікторівну;
судді Житомирського районного суду Житомирської області БУТКЕВИЧА Максима Івановича;
судді Олевського районного суду Житомирської області ВИНАРА Любомира Вікторовича;
судді Радомишльського районного суду Житомирської області CIPEHKO Наталію Станіславівну;
судді Хортицького районного суду міста Запоріжжя МУРАШОВУ Наталію Анатоліївну;
судді Лисичанського міського суду Луганської області КАЛМИКОВУ Юлію Олександрівну;
судді Червоноградського міського суду Львівської області РУДАКОВА Дмитра Ігоровича;
судді Яворівського районного суду Львівської області ШВЕД Наталію Петрівну;
судді Братського районного суду Миколаївської області СКАРНИЦЬКУ Інну Борисівну;
судді Красноокнянського районного суду Одеської області БУРДИНЮК Олену Сергіївну;
судді Зарічненського районного суду Рівненської області СНІТЧУК Руслану Михайлівну;
судді Балаклійського районного суду Харківської області ФЕЛЕНКА Юрія Анатолійовича;
судді Харківського районного суду Харківської області БЕРЕЗОВСЬКУ Ірину Валеріївну;
суддів Чорнобаївського районного суду Черкаської області: КВАШУ Ірину Михайлівну, ЛЕВЧЕНКА Василя Васильовича;
судді Бахмацького районного суду Чернігівської області ЛОБОДУ Наталію Віталіївну;
судді Оболонського районного суду міста Києва БЕЛОКОННУ Інну Вікторівну", - йдеться в повідомленні.
Інна Белоконна – колишня дружина ексрадника Віктора Януковича - Андрія Портнова (розлучилися в 1996-му році). До початку роботи суддею Белоконна три роки працювала юристом у фірмі "Медичні центри "Макс-Велл".
На початку 2012-го, коли Портнов був членом Вищої ради юстиції, Белоконна стає суддею Оболонського райсуду.
За словами Андрія Портнова, ніяких стосунків вони не підтримують.
 

Fil 74

Well-Known Member
Президент Владимир Зеленский в ходе пресс-марафона, длившегося более 14 часов, ответил на более чем 500 вопросов, говорится в сообщении Офиса президента в Facebook в ночь на пятницу, 11 октября. На пресс-конференции с главой государства присутствовали 300 журналистов. "Это были вопросы, касающиеся главного. Ответил на все", - прокомментировал пресс-марафон Зеленский. Президент отметил, что отвечал на вопросы искренне, "однако на некоторые, вероятно, не так, как кому-то хотелось бы". Также Зеленский выразил слова благодарности зрителям и журналистам. Напомним, пресс-марафон президента Владимира Зеленского проходил в Kyiv Food Market. Мероприятие продлилось свыше 14 часов и установило мировой рекорд по продолжительности. На пресс-марафон Зеленскому вызвали врача-фониатра. Глава государства воспользовался специальными уколами для поддержки голосовых связок, чтобы не потерять голос.

Источник:
© News.bigmir.net
Точно уколы для поддержки голосовых связок?
Может анализы перездать?
 
Зверху