Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
Зеленський повернув Леоніда Кучму до складу Тристоронньої контактної групи в Мінську
Дата:13:28, 3 червня 2019
You must be registered for see images


Володимир Зеленський призначив другого президента України Леоніда Кучму представником президента в Тристоронній контактній групі в Мінську. Про це глава держави повідомив на брифінгу.
«З міжнародними партнерами ми обговорювали дуже важливе питання — припинення вогню на Донбасі. В нас є спільна позиція, це відновлення переговорів у нормандському форматі та розблокування мінського процесу. Вже 5 червня буде зустріч ТКГ на чолі з Леонідом Даниловичем Кучмою», — заявив Зеленський.
«Я не міг не погодитися с цією пропозицією. Я звик в своєму житті приймати рішення, виконувати та відповідати», — прокоментував Кучма.
 

arnisumy

Well-Known Member
Ще одне "новоелиццо":
Екс-омбудсман Лутковська замінить Геращенко у Тристоронній групі
04/06/2019 09:17
You must be registered for see images

ВАЛЕРІЯ ЛУТКОВСЬКА

Колишня уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська відповідатиме за гуманітарні питання у Тристоронній контактній групі у Мінську.
Цю інформацію Лутковська “Громадському радіо”.
“Я була на нараді президента України і голови делегації України у Тристоронній контактній групі президента Кучми і, власне, відповідатиму за гуманітарні питання”, — сказала Лутковська.
Раніше за гуманітарні питання у Тристоронній контактній групі відповідала перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.
Лутковська з 24 квітня 2012 по 28 квітня 2017 року обіймала посаду уповноваженої Верховної Ради з прав людини.
Як повідомляла “ “, президент Володимир Зеленський та анонсував першу зустріч у “нормандському форматі” 5 червня.
Нагадаємо, 2 жовтня 2018 року 80-річний політик заявив, що .
Його речниця Дарка Оліфер зазначала, що Леонід Кучма не має писати заяву на звільнення з ТКГ, оскільки працював у групі на громадських засадах.
Замість Кучми ТКГ від України в листопаді екс-прем’єр-міністр Євген Марчук. Він одночасно із припиненням каденції президента Петра Порошенка.
2019 року ТКГ в Мінську вперше за чотири роки не змогла домовитися
 

arnisumy

Well-Known Member
ну что... готовтесь платить репарации донбабве.... ебаный стыд
Абітурієнти з окупованих територій можуть вступати до вишів без ЗНО, атестата і паспорта!
3 червня почали роботу освітні центри "Крим-Україна" і "Донбас-Україна", через які жителі тимчасово окупованих територій можуть вступити в українські виші і профтехи за спрощеною процедурою - без ЗНО, українського паспорта й атестата

"Освітні центри працюють в Україні з 2016 року. За цей час кількість студентів, які скористалися процедурою спрощеного вступу, суттєво збільшилася. Наприклад у 2016 році таких абітурієнтів було менше 1 тис., тоді як зараз їх вже майже 2 тис. Важливо, що поступово через освітній центр жителі Донбасу і Криму зможуть отримати диплом, визнаний в Україні і світі. Сподіваємося, що цього року кількість таких абітурієнтів буде ще більша", - зазначив заступник міністра освіти і науки Юрій Рашкевич.
Центри "Крим-Україна" відкрилися на базі 35 закладів вищої освіти у 8 регіонах України: Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Харківській, Львівській, Дніпропетровській областях та місті Києві.
Центри "Донбас-Україна" діють на базі понад 40 вишів - переміщених із зони ООС або тих, які розташовані на підконтрольній Україні території Луганської та Донецької областей. Це міста Бахмут, Вінниця, Дніпро, Краматорськ, Кремінна, Кривий Ріг, Костянтинівка, Покровськ, Лиман, Лисичанськ, Маріуполь, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Старобільськ, Слов'янськ, Торецьк.
 

firefox

Well-Known Member
Нусс: тревожные сигналы – Зеленского не приглашают на празднование в Нормандию, Трамп также отказывает во встрече

You must be registered for see images attach


Владимира Зеленского не пригласили на празднование открытия второго фронта в Нормандию. Ранее на этом мероприятии планировалась встреча президентов в Нормандском формате. Сейчас с Нормандского формата там встретятся только президент Франции и канцлер ФРГ. Как передает , об этом в своем блоге пишет политический аналитик .

Он отмечает, все чаще игнорируется золотое правило – ничего об Украине без Украины. Чувствуя ослабление украинского президента, его игнорируют серьезные крупные партнеры. Павел Нусс отмечает, важно напомнить, что Петра Порошенко пригласили на празднование в Нормандию в первый же год его президентства. Собственно, за 5 лет он ни разу не пропустил это мероприятие, на которое его регулярно приглашали и на котором он вполне эффективные переговоры. Еще один тревожный сигнал – отказ Дональда Трампа встречаться с Зеленским до встречи Трампа и Путина на саммите G20. Конечно же, АП Зеленского опровергла это сообщение поставив под сомнение источник информации, но встреча все-таки, действительно, будет перенесена.

Павел Нусс подчеркивает, несмотря на это и другие факторы, президент готов помогать Зеленскому на внешнеполитической арене, исходя из национальных интересов. Поэтому Порошенко лично приглашал лидеров иностранных государств на инаугурацию Зеленского, потому как интересы государства для Порошенко были, есть и будут превыше всего.



А о чем разговаривать с дегенератом, который двух слов связать не может. Оно в Брюсселе себя уже показало - ему там, разве что, подсрачника не отвесили. Позорище...:banghead:
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
"На Донбассе – гражданский конфликт": скандальный экс-регионал поддержал Зеленского
Скандальный экс-регионал Владислав Лукьянов вновь появился на политическом горизонте. Сначала о его активной деятельности блогер и журналист , который отметил, что Лукьянов принимал активное участие в захвате горисполкома в Харцизске 13 апреля 2014 года вместе с толпой казаков, гопников и российских "туристов". А также поддерживал "отделение" Донбасса от Украины.

Генпрокуратура проверяла информацию об участии Лукьянова в событиях в Харцизске, но так ничего и не нашла. Зато точно известно, что мужчина в сентябре 2014 года вместе с Евгением Мураевым, Владимиром Олийником, Таисией Повалий и рядом других экс-регионалов посетили Государственную Думу РФ.
Это уже не первый раз, когда блогеры возмущаются тем, что одиозный деятель с Донбасса спокойно живет в Киеве. Год назад об этом писал журналист Сергей Гришин. Он встретил Лукьянова у гостиницы "Киев".
Как рассказал сам Лукьянов, он планирует начать политическую деятельность, поддерживает нынешнего президента Владимира Зеленского, поскольку "ему очень импонирует его инициативы по установлению мира на Донбассе
 
Зверху