Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
хто там ржав з петюньки, що він перерізає стрічки на відкриттях різних інфраструктурних об'єктів?


16.06.19 11:11
Зеленський був присутній на підписанні контракту "Метінвесту" з французькою кампанією в Маріуполі

Група "Метінвест" підписала контракт з Air Liquide, світовим лідером у галузі виробництва і постачання газів, технологій і послуг для промисловості й охорони здоров'я.
Про це повідомляє із посиланням на
На Маріупольському металургійному комбінаті (ММК) імені Ілліча побудують найсучаснішу повітророзподільну установку в Україні. Комплекс забезпечить потреби комбінату в кисні, що використовується для виробництва чавуну.
У запуску проекту взяли участь Президент України Володимир Зеленський, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, мер Маріуполя Вадим Бойченко, віцепрезидент з операційного блоку Air Liquide Ласад Джауані та генеральний директор групи "Метінвест" Юрій Риженков.
Загальні інвестиції в будівництво комплексу становитимуть 78,3 млн дол. США. Під проект залучено фінансування державного експортно-кредитного агентства Франції (Bpifrance Assurance Export).
Потужність повітророзподільної установки становитиме 25 тисяч кубометрів кисню на годину. Інфраструктура комплексу містить станцію газифікації зі сховищем рідкого кисню, випарником і двома насосами. Автоматизована установка дозволить знизити витрати енергоресурсів на 20%.
Устаткування для проекту виготовить Air Liquide, а реалізують його фахівці компанії "Метінвест Інжиніринг" та ММК імені Ілліча. На час будівництва буде створено тисячу додаткових робочих місць. Ввести комплекс в експлуатацію планується до кінця 2021 року.
Підписання контракту відбувалося на майданчику сталеливарного комплексу МБЛЗ №4, запущеного в березні. Комплекс, що розроблено з урахуванням новітніх технологій і дотриманням європейських екологічних стандартів, став наймасштабнішим об'єктом промислового будівництва за роки незалежності України. Проект коштував "Метінвесту" 150 мільйонів доларів США, а обладнання для нього виготовила австрійська компанія Primetals Technologies, світовий лідер у галузі рішень для металургійних підприємств.
"Я хочу подякувати Ізабель Дюмон, нашим французьким партнерам за віру у стабільність України, в те, що ми вільна демократична держава. Ми можемо говорити про великі інвестиційні проекти в Україні. Сьогоднішній сигнал - це дуже важливий сигнал для всього світу, що всім країнам нічого боятися. Це важливий інвестпроект для України та для Маріуполя. Те, що показало нам сьогодні це прекрасне підприємство, доводить, що у нас прекрасна країна та гідні люди", - підкреслив Президент України Володимир Зеленський.
Надзвичайний і повноважний посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, зі свого боку, зазначила, що участь французької компанії в цьому проекті групи "Метінвест" демонструє нашу віру в можливості міста.
"Маріуполь стає все привабливішим, незважаючи на вплив конфлікту на Донбасі. Оновлення металургійного комплексу, інвестиції у промисловість додаватимуть Маріуполю нових сил, розвиватимуть робочі місця в місті. А це означає - зміцнювати територіальну цілісність України. Ми впевнені: Україна та Франція і надалі будуть рухатися вперед до нових цілей і звершень", - додала дипломатка.
Водночас генеральний директор групи "Метінвест" Юрій Риженков наголосив, що їхнє підприємство модернізує не лише основне виробництво, але й допоміжну інфраструктуру.
"Востаннє такий проект було реалізовано ще в докризовому 2007 році. Уперше за 12 років ми побудуємо виробничий комплекс своїми силами. Компанія Air Liquide -– наш давній партнер, який виробляє найсучасніше обладнання. Під проект вдалося залучити закордонне фінансування. Усе це свідчить про те, що "Метінвесту" довіряють. А зараз дуже вдалий час, щоб зробити українську металургію конкурентоспроможною на світовому ринку", - каже він.
Віцепрезидент з операційного блоку Air Liquide Engineering & Construction France Ласад Джауані зауважив, що вони задоволені, що "Метінвест" обрав саме їх для цього проекту.
"Новий контракт підтверджує нашу спроможність надавати передові інженерні рішення, які є безпечними, надійними та високоефективними для наших клієнтів", - резюмував Джауані.


15.06.19 17:25 Зеленський і Аваков відкрили в Маріуполі Центр розмінування ДСНС. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Сьогодні, 15 червня, Президент України Володимир Зеленський і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відкрили Центр ДСНС із піротехнічних робіт і підводного розмінування.
Про це повідомляє із посиланням на у МВС.

"Я хочу привітати всю Україну з відкриттям Центру розмінування. Ми всі хочемо, щоб ця війна закінчилася. А на вас лежить величезна відповідальність - розміновувати тисячі гектарів звільненої території України. Ми дякуємо вам за те, що ви захищаєте нашу державу", - заявив Зеленський.

You must be registered for see images

....
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Все эти посты против Зе и его 95_той команды преследуют какую то цель. Не могу понять какую.
Чего хотелось бы после таких постов ?? Нового майдана, забастовок, возврата пороха и его
команды обратно, саботажа указов Зе ? Что именно хочется ?
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Все эти посты против Зе и его 95_той команды преследуют какую то цель. Не могу понять какую.
Чего хотелось бы после таких постов ?? Нового майдана, забастовок, возврата пороха и его
команды обратно, саботажа указов Зе ? Что именно хочется ?
Это совершенно нормальная реакция на контраст предвыборных обещаний Зелебородько с реальными действиями Зеленского. Вся избирательная риторика команды Зе была построена на критике, совершенно нормально, если те же критерии применят и к самому Зеленскому. Не ??
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
... Все эти посты против Зе и его 95_той команды преследуют какую то цель...
ну звісно ж існує мета, в основному показати лохторату зельцмана справжнє обличчя "зеко манди" (не тільки ж Г+Г дивитись).
... Не могу понять какую...
А тобі і не потрібно, не напружуйся :D
...Чего хотелось бы после таких постов ?? Нового майдана, забастовок, возврата пороха и его
команды обратно, саботажа указов Зе ? Что именно хочется ?
Зменшення поголів'я секти свідків зеленої мавпочки і як наслідок - не допустити повної узурпації влади касабським кодлом (як це було у 2010 р.).
Якщо і тепер ти "...Не могу понять...", то відповім простіше, моя мета абсолютно протилежна до твоєї:cool:. Ти ж випорожнювався на форумі 5 років фейками з касабських помийних ям, от тепер буду занурювати тебе в твоє ж лайно :D
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Вы не поняли мой вопрос. Я ведь совсем не против этих постов. Просто хочу понять
их конечную цель. Смысл. Или это просто констатация очередного факта ? и никакой
смысловой нагрузки они не несут?
Я могу понять подобную риторику ПЕРЕД выборами. Но когда выбор уже сделан то могут
ли подобные посты реально повлиять на его изменение ? Или это делается для того что бы
побольше одиозных членов БПП снова заполнили бы стены парламента ?
У Зе полно всякой швали в списках, но как бы многие мало известны, А ведь у пороха полно
реальных ворюг и подонков, которых у нас всех наслуху, неужели цель у пишушчих снова их
протащить в парламент ?
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Вы не поняли мой вопрос. Я ведь совсем не против этих постов. Просто хочу понять
их конечную цель. Смысл.
пост №98, чи "неасилил"?
...Или это просто констатация очередного факта ? и никакой
смысловой нагрузки они не имеют?
тобто для твоїх "бгатьєвпоразуму" об'єктивний факт не несе ніякої "смислової нагрузки"? Справді? Чи для тебе "нагрузка" це висер якогось експерда?
...Я могу понять подобную критику ПЕРЕД выборами. Но когда выбор уже сделан то могут
ли подобные посты реально повлиять на его изменение ?
Серйозно? Ти не в курсі що попереду парламентські вибори?
...Или это делается для того что бы
побольше одиозных членов БПП снова побольше заполнили бы стены парламента ?
Бугага... Класична картина...
Шо там, не "шатать будку, а то ...уйло нападе"?
Якщо проти каламойшиної шістки знач "порохобот", інших же політичних вподобань не існує ага?
Хто таким Зе,,, тільки зарплату платить?
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Бугага... класична картина... Якщо проти каламойшиної шістки знач "порохобот", інших же партій не існує... Хто таким ... тільки зарплату платить...
К сожалению остальные партии набирают слишком маленький процент (пока) что бы реально
на что либо влиять в парламенте. Из них самый большой процент у партии пороха. Те к конечном
итоге тут ратуют за то что бы побольше старых вороватых свинарчуков снова от него прошли в
парламент. Ну а шестерки коломойского реально не радуют. Но как они собираются грабить Украину
мы можем только догадываться. А как будут воровать старые, проверенные временем ворюги пороха
мы уже знаем и сомнений по этому поводу ни у кого нет.
 
Зверху