Зелебородько - віртуальний президент України

d324co

Well-Known Member
·
Креатив б'є фонтаном. Також у своєму "теславідео" президент озвучує ідею скасувати комунальні виплати громадянами за 70. Суто передвиборча тема, про яку наступні 5 років ніхто не згадає. Але є кілька смішних моментів. Цитата:
"Є ідея, зараз дуже складно про неї говорити, але ідея дуже креативна. Зараз знаходять хлопці наші економічну модель, як людям, яким за 70 років, коли вже людина не може, вона не тільки на пенсії, але й фізично не може працювати, і вона вже достатньо працювала на країну по 40-50 років, як цій людині не сплачувати комуналку".
У такому голому варіанті, який озвучив президент, ця модель називається "соціалізм", ну та ладно. Все одно левова частка цих людей мають субсидію, але і це не суть.
Бо суть у тому, що підмітив Валерій Шергін. Цю ж саму ідею висунув Путін у 2018 році у виступі в Дурждумі XD.
"Строго с наступлением 70 лет пенсионером оплаты коммунальных услуг не должно быть, контроль готов взять на себя".
Ору. Ніяких натяків, серйозно, просто це дуже смішно. Такі оригінальні креативщики
 

Fil 74

Well-Known Member
Лоты предложены для продажи на одном из популярных сайтов интернет-аукционов. В объявлении сообщается, что “официальные продажи“ стартуют в Украине с 25 июля. Сам бюст, по утверждению автора объявления, весит 2,5 килограмма, высота его составляет 23 сантиметра. За него просят 2 тыс грн
Прекрасно украсит ваш рабочий стол и интерьер. Впервые в Украине, официальные продажи стартуют 25 июля, приобретайте по самой выгодной цене сейчас! Изготовлен из скульптурного гипса, покрыт 3 слоями лака, сусальным золотом. Представлен в трех цветах: мрамор, слоновая кость глянец, слоновая кость матовый“, - говорится в сообщении.

Источник:
© News.bigmir.net
You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
.
25.03.16 15:42
"Эту книгу я дарю своему заботливому народу", - высшие туркменские чиновники целуют новую 35-ю книгу президента страны Бердымухамедова о чае. ВИДЕО
Президент Туркменистана Гурбангулы Бердымухамедов презентовал и подарил высшим чиновникам страны свою новую книгу под названием "Чай: лекарство и вдохновение
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
“Слуги народу” не заплатили своїм спостерігачам на виборах
You must be registered for see images

"Слуги народу" не заплатили своїм спостерігачам на виборах. Фото: Стрийські рогалики.
ЗЕкоманда пообіцяла заплатити, навіть уклала договори.
Про це у Фейсбуці пишуть Стрийські Рогалики.
“Ні для кого не секрет, що кандидати платять людям, які працюють у виборчих комісіях за те, що вони подають дані в штаб. Зекоманда теж пообіцяла заплатити, навіть уклала договори). Але кандидат Наконечний пролетів на нашому окрузі, тому нащо платити?) Кільком заплатили, решті нахамили (сам кандидит), сказали, що ми вас не знаємо, йдіть собі)) Ще й поліцію викликали, бо люди в них гроші вимагають!) Потім кандидатик забрав свій ноут, документи і звалив чи то в Трускавець, чи в Київ, а ви тут собі мастіть голову)”,- йдеться в дописі.
До речі, на виборах президента в другому турі, кажуть, була така сама фігня – багатьом не заплатили)) Але люди у нас довірливі…
А як перед виборами гарно говорив! Які дописи писав! А програма яка! “Йду, – каже, – змінювати систему брехні і свавілля! Формувати уряд народної довіри!”. Бігав по установах і так сооолоодеенько співав про “зробимо всіх разом”. За останніми даними (62 % опрацьованих бюлетенів) майже 6000 ідіотів проголосувало за Зекандидата. Що їм було про нього відомо? Та нічого, лише те, що він від неймовірного презЕдента. Що ще треба знати виборцеві?)
Так от, дорогі мої зелені друзі, так буде й далі на всіх рівнях. Але що вам казати? Ви ж не зрозумієте. Вам пісяють в очі, а ви кажете, що то життєдайна роса).
 
Зверху