Офицерская честь

Присвячується зведеному загону 15 ОМП батальйону (м. Суми) 58 ОМП бригади, які будучи озброєні лише стріловою зброєю та гранатометами, в ніч з 7 на 8 листопада 2017 року (100-річчя Жовтневої, більшовицької, революції), виконуючи безглуздий наказ командування батальйону, намагались взяти укріплений район бойовиків «Водокачка» на березі річки Сіверний Донець, неподалік селища Кримське Новоайдарського району Луганської області. Командування батальйону, прикриваючи свою некомпетентність та злочинну халатність, мужність і самопожертву цих воїнів, списало на бойові втрати, пов’язану із мінометним обстрілом сепаратистами бойових позицій Збройних Сил України.

Сатанинский бал

Сто лет прошло с тех. пор,
Когда народ стравили,
А сатана, увы, ещё не окончил,
Свой кровавый бал.
Семнадцать молодых ребят
На смерть определили,
Мамонов, подлый трус и Альман,
Богом не признанный солдат.
Они чужих детей не пожалели,
Осиротили их детей,
Отцам и матерями их,
Души умертвили,
За жажду славы,
На крови, Украины сыновей.

Отдав приказ, идти в тыл врага,
И брать под Крымским «Водокачку»,
Отвагу воинов, испытав миномётным огнём,
Иуды, негодяи в погонах,
Завертелись бесовским вихрём.

Они забрали жизнь двоих героев,
Троих, груз триста, стороной не обошёл,
Остача вышла, лишь в сердцах с тоскою,
Что жизнь людская, в Армии, нипочём…

7-8 ноября 2017 года Фатгер Варриор

Ода семнадцати

Сто лет прошло с тех пор, когда людей стравили,
А сатана, увы, еще свой правит бал.
На их крови и на сырых могилах
Он воет подлый, мерзостный шакал.

Семнадцать воинов, семнадцать сыновей,
Семнадцать жизней молодых, прекрасных
На смерть, на гибель, в пропасть, в темноту
Определили преднамеренно и властно.

Кто им дал право?! Кто они такие!!!
Нет сил, мне больше слёзы удержать…
Мамонов, подлый трус и проходимец,
И Альман, карьерист и не солдат.

Бог Вас накажет. Вы осиротили
Чужих детей, младенцев, ангелят,
И в мертвецов безбожно превратили
Души отцов и матерей ребят.

За жажду славы, на крови солдат,
Отдав приказ: «Идти брать «Водокачку»»,
Они, Иуды, негодяи в ярлыках,
Сидели в норах, как медведи в спячке.

А те, семнадцать, испытав огнем,
Свою отвагу, смелость, беспристрастность,
Как воины, мужчины и сыны,
Шли в тыл врага без боязни и страха.

Двоих не стало. Тоха й Валентин,
Их командир, такой беспечный и такой бесстрашный…
Жизнь оборвала мина в один миг,
И лишь пятнадцать их пришло, пятнадцать…

Вы, негодяи, трусы в ярлыках,
Забрали жизнь двух славных, молодых героев.
И Ваш удел – тот сатанинский бал,
Где лишь шакал так мерзко, подло воет.

7 – 8 ноября 2017 года Мотгер Варриор
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Не зрозумів, хто там кого "стравіл"? Також цікаві всі дані стосовно цих подій: хто віддав наказ, сам наказ, що було зроблено для покарання винних і ким? Якось так...
 
7 жовтня 2017 року було 100 років з дня так називаємої - Великої Жовтневої революції в Росії (більшовицький переворот). Сепаратисти цю дату святкували. Непорядні офіцери ЗСУ вирішили зробити кар’єру на солдатській крові. У випадку успіху, придуманої ними бойової операції, отримати нагороди. А коли трапився провал операції з тяжкими наслідками, вони почали вигороджувати себе, - придумали мінометний обстріл позицій ЗСУ. Нажаль ця брехня пройшла офіційно, але в душах рідних і близьких загиблих воїнів і тих хто був посланий на смерть, вона ніколи не пройде... Щодо «народ стравили», якщо-б не було тієї революції, є всі підстави гадати, що зараз на Україні війни не було-б. Напевно, свій суверенітет Україна захистила, ще б в 20-х роках ХХ сторіччя. А так за 100 років народ України був втягнутий у 5 війн (3 з яких відбувались і відбуваються на території України, загальною тривалістю 17 років) і 10 військових конфліктів в інших державах!?
 
Останнє редагування:

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Які народи були "стравлені"? Імена "непорядних офіцерів ЗСУ"? Імя, сєстра, імя! "придумали мінометний обстріл позицій ЗСУ" - Все це тхне кацапським лайном. Ви хто?
 
А ви хто?
Я той, чия душа померла 07.11.2017р. Здогадайтесь з цих слів, які я написав раніше: - але в душах рідних і близьких загиблих воїнів і тих хто був посланий на смерть, вона ніколи не пройде... Ображати і допитувати, як на допиті, такого як я не слід... Народи стравлені??? Я цього не писав, але якщо ви не бачите, тоді проінформую, що у всьому світі певні сили (здогадайтесь які) цими народами «управляють» як бажають самі (Афганістан. Сирія, Венесуела, Грузія..., в т.ч. і Україна?) А я писав про народ України, в якій люди різних національностей, жодне покоління, не жило у МИРІ. Мої діди воювали, мій дядько воював, я воював і мій син воював...? Щодо офіцерської честі, я бажав-би щоб ті офіцери, які це почитають не робили так як колишній комбат п/п-к Альман Б.П. і колишній командир 1 роти Мамонов В.В. (15 ОМПБ. м. Суми), які заради слави і нагород, послали на вірну смерть підлеглих військовослужбовців. Щодо кацапського лайна, - ура-патріотизм там знаходиться на дуже високому рівні, вони готові знищувати інші народи заради могутності "Рассеи", але і на Україні ура-патріотів вистачає, які знаходяться по дальші від сирих окопів і передової (нуля).

Я не знаю хто мене провокує на цю писанину, але по великому рахунку мені без різниці. Надіюсь, що цю переписку почитають і порядні офіцери і цивільні люди. А ті які непорядні офіцери, надіюсь зроблять певні висновки, і на війні «безпредєлом» займатись не будуть.
 
Останнє редагування:

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Є злочин, подавайте до суду.
"на Україні" цим все сказано. Все зрозуміло.
А про "офіцерську честь" не треба, цим заливали вуха кацапи всьому світові. Досі заливають. Не існує "офіцерської честі", не існувало ніколи. Найкращий цьому доказ, це "слово расєйського ахвіцера" в Іловайську.
Для того, щоб залишатися людиною, все це лушпиння разом з "ахвіцерською честью" не потрібне.
 
Ви хто? Напевно троль. Цікаво визначить, під чиїм "дахом"? Щоб залишатись людиною, у першу чергу потрібно мати співчуття до нещасних людей... Військові кримінальні злочини розслідуються Державним бюро розслідувань (з 20.11.2017р.). Побачимо, що вони на розслідують. Мій син мав офіцерську і людську честь, через те виконуючи наказ пішов першим, а не послав підлеглих, і через те його вже немає... Є багато порядних, з честю офіцерів, тому Україна ще має суверенітет. А давати визначення різним подіям,тим більше війні, знаходяться по дальші від сирих окопів і передової (нуля), сидячи у теплому приміщенні і отримуючи кошти за Інтернетні провокації, вводячи людей в оману для досягнення якоїсь цілі - ГРІХ, за який прийдеться відповідати...
 
Зверху