Кто вас греет и как ?

Кто вас греет и как ?

  • Тепло от Сумытеплоэнерго - в квартире тепло ( более 20 С) !

    Голосів: 9 36.0%
  • Тепло от Сумытеплоэнерго - в квартире холодно ( менее 18 С ) !

    Голосів: 1 4.0%
  • Тепло от Северного промузла - в квартире тепло ( более 20 С) !

    Голосів: 5 20.0%
  • Тепло от Северного промузла - в квартире холодно ( менее 18 С ) !

    Голосів: 3 12.0%
  • Мне всё равно - я моржую и сплю на снегу !

    Голосів: 7 28.0%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    25

d324co

Well-Known Member
Далі буде ще гірше
пророцтво збулось...
Все списали на війну і борги повісять на бюджет міста...

Приватну котельню влада Сум хоче придбати у комунальну власність
17.06.2022
184
Поділитися

Сумська міська влада не відмовляється від планів прийняття Котельної північного промвузла у власність громади, аби надалі уникнути проблем з проходженням опалювального сезону. Документацію для її відновлення замовить обласне управління ЖКГ
За словами місцевих посадовців, до кінця місяця керівництво заводу має розробити рішення щодо передачі котельної. Втім, як зазначив директор департаменту інфраструктури Олександр ЖУРБА, «вони чекають інформацію з банку для погодження та обіцяють надати рішення щодо передачі у власність самої Котельної, але це вже другий місяць».
Міський голова Олександр ЛИСЕНКО запропонував підлеглим провести зустріч з керівництвом СНВО безпосередньо на заводі, щоби довести позицію місцевої влади та узгодити наступні кроки.
«Думаю, що треба і депутатському корпусу повідомляти про дану ситуацію. Адже зараз виникає багато питань і нам не можна гаяти час, тому що там треба також відповідне відновлення після тих пошкоджень, які були здійснені там. Вони ще досі не всі відремонтовані, треба про це думати. Кошти там не такі, як ми з вами думали, а в 5 разів більше. Після обстеження виявилося», – зазначив він.
Олександр Журба додав, що акт обстеження готовий, його передадуть до обласного управління ЖКГ, яке буде замовляти проєктно-кошторисну документацію для відновлення КППВ.
Від ворожих обстрілів у Сумах майновий комплекс ТОВ «Котельня Північного Промвузла», за інформацією підприємства, отримав орієнтовні збитки у 17 млн грн.
 

d324co

Well-Known Member
Три жабки сиділи на березі ставка. Одна з них захотіла стрибнути у ставок. Скільки жабок лишилося на березі?
У Котельні північного промвузла, яка опалює третину міста, крім старих боргів, додалися іще руйнування від російських авіанальотів. Це потягло збитки на 17 млн грн, говорить Олександр Лисенко. Котельню міськрада до кінця місяця планує взяти на баланс. "Юридично плануємо завершити це питання, тому що там є борги і я думаю у них проблема буде включитися без нашої допомоги".
Зараз, за словами Олександра Лисенка, закриті усі державні реєстри. Тому зараз не видно, хто є власником Котельні північного промвузла. До повномасштабного вторгнення це був громадянин Росії. "Іще пів року тому було вирішено питання, що власником є вже Лук’яненко-старший і для нас це також дуже важливо. Вони мені повідомили, що вони також зараз чекають рішення сесії про відповідні наші дії щодо прийняття об’єкта Котельні північного промвузла у власність міської ради. Ми до цього готові і думаю 27-го будемо проводити сесію, де вже чітко повинно бути вирішення юридичної ситуації по підприємству", — наголосив міський голова Сум.
Оце вже радикально перетасовує увесь розклад! Все стає на свої місця. Мешканці платили гроші, а їх повністю виводили, не вкладаючи в ремонт, не розраховуючись за спожитий газ.
 

d324co

Well-Known Member
Як і очікувалось ((((

У третини мешканців Сум немає опалення
07.11.2022
Котельня північного промвузла, яка обслуговує майже 1/3 опалюванього фонду м. Суми, мала почати опалювальний сезон з 1 листопада, і досі випробовує своїх користувачів холодом. Станом на ранок 7 листопада тепло наявне лише у деяких з 300 будинків, які обслуговує КППВ.
У Котельні північного промвузла жоден з телефонів не відповідає, на сайті організації немає жодних пояснень, чому сумчани стали заручниками приватної компанії, яка, на думку містян, просто саботує початок опалювального сезону, попри те, що у них є усі можливості прогріти приватні оселі.
Зранку 5 листопада сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО прозвітував, що весь житловий фонд місті отримує опалення, але інформація не відповідає дійсності. Як повідомляють мешканці Ковпаківського мікрорайону, дуже багато будинків не отримали ще жодної краплі теплоносія у свої батареї. У квартирах мешканців майже усього Курського мікрорайону, мешканців вул. Лермонтова, Жукова, Іллінської та інших, температура опустилася до 14 градусів, що нижче за найнижчу санітарну норму, яку встановив Кабінет міністрів для житлового фонду України на опалювальний сезон 22-23 рр.
Мешканці ж тих будинків з зони відповідальності КППВ, де опалення подається, скаржаться на те, що теплоносій, який доходить до внутрішньо будинкових мереж, має температуру +35 градусів, що на порядок нижче, ніж має бути. Не можна назвати гарячою і воду, яку підігріває КППВ – її температура становить не більше 42 градусів.
“Нас просять заощаджувати електроенергію, тому не користуватися електрообігрівачами. Ми розуміємо, що війна…, але багато людей в яких є опалення відкривають вікна, бо душно в квартирах, а в наших будинках пішла пліснява від вологи та холоду, – такі коментарі пишуть містяни під повідомлення міського голови про те, що усе місто з теплом. – Вночі мінусова температура, квартиру не можна нагріти, навіть якщо не вимикати обігрівач”.
На претензії сумчан Сумська міська рада відповідає, що збирає дані по конкретних адресах, де немає тепла. І, судячи з кількості коментарів, з майже 300 будинків, яким мала б подавати тепло приватна КППВ, лише в одиницях є опалення. Інших міська влада просить почекати ще…
 
Зверху