Кто вас греет и как ?

Кто вас греет и как ?

  • Тепло от Сумытеплоэнерго - в квартире тепло ( более 20 С) !

    Голосів: 9 36.0%
  • Тепло от Сумытеплоэнерго - в квартире холодно ( менее 18 С ) !

    Голосів: 1 4.0%
  • Тепло от Северного промузла - в квартире тепло ( более 20 С) !

    Голосів: 5 20.0%
  • Тепло от Северного промузла - в квартире холодно ( менее 18 С ) !

    Голосів: 3 12.0%
  • Мне всё равно - я моржую и сплю на снегу !

    Голосів: 7 28.0%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    25

d324co

Well-Known Member
Немного о нравах тех, кого ставят во главе КППВ:
Директор сумської КППВ стріляв із пістолета, залякуючи колишню дружину та вантажників
18:09 / 18 декабря 2021

Відеозапис стрільби і погроз надала колишня дружина чоловіка, депутатка Сумської міської ради.
За словами Дар’ї Резнік, її колишній чоловік Олександр Резнік учора, 17 грудня, почав стріляти, коли вона приїхала до їхнього колишньго спільного місця проживання, аби забрати дитячі меблі та речі. За словами жінки, Олександр Резнік та його друзі заблокували її авто, проникли до нього, спустили шини та вкрали особисті речі. Відповідні заяви до поліції колишня дружина подала, чекає на слідство.

Нагадаємо, Олександр Резнік нещодавно став директором ТОВ “Котельня північного промислового вузла”. Сумська обласна прокуратура обвинувачувала його у тому, що, працюючи в органах прокуратури упродовж 2017-го року, пан Резнік вимагав від підприємця щомісячні хабарі по 10 тис грн за нереагування на можливі порушення закону під час діяльності пилорами в селі Хотінь Сумського району.

И о том, что перед законом не все равны (((

“Ніхто ж не постраждав”: Сумська поліція не побачила злочину в стрілянині директора КППВ
23:16 / 18 декабря 2021

Як повідомив начальник відділу комунікації поліції Сумської області Володимир Крупецьких, за фактом ТОВ “Котельня північного промислового вузла” та експрокурора Олександра Резніка перед колишньою дружиною і вантажниками поліція не відкрила кримінальне провадження. За його словами, дійсно, учора на лінію 102 надійшов виклик про стрілянину. На місце виїзжала слідчо-оперативна група, у чоловіка вилучили травматичний пістолет, на який у нього був дозвіл.
You must be registered for see images

Олександр Резнік
Однак, незважаючи на вимогу статті 214 Кримінального процесуального кодексу про відкриття кримінального провадження протягом 24 годин з моменту отримання заяви про злочин, сумська поліція такого провадження не відкрила, а лише проводить перевірку.
На питання, чи не вбачає поліція у діях Олександра Резніка ознак хуліганства, Володимир Крупецьких відповів: “Ніхто ж не постраждав!”.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
В решті решт ми їм ще й винні...

 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Нас нагріють...
У Сумах у робочому порядку підвищують тарифи на тепло на 38%
15:42 / 21 января 2022

Сьогодні, 21 січня, відбувається збір підписів під рішенням виконкому «Про коригування Товариства з обмеженою відповідальністю «Сумитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води».
Сам проект рішення був опублікований на сайті лише 19 січня, а вже 21-го відбувається збір підписів. При цьому, за словами Юрія Кучмєєва, до нього за підписом прийшов депутат міськради від «Батьквищини», директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро Васюнін. Член виконкому відмовився підписувати проект рішення.
Як вчинять решта, невідомо.
Цим рішенням тариф на теплову енергію для ТОВ «Сумитеплоенерго» для населення збільшується з 1541,05 грн. за Гкал до 2 142,81 грн. за 1 Гкал без ПДВ, тобто одразу на 38,5%.
 

VIB

vib : bash
Модератор
Сам проект рішення був опублікований на сайті лише 19 січня, а вже 21-го відбувається збір підписів. При цьому, за словами Юрія Кучмєєва, до нього за підписом прийшов депутат міськради від «Батьквищини»
Ця партія якщо сама не помре, то її доб'ють ініціативи власних учасників.
 

d324co

Well-Known Member
Директор “Сумитеплоенерго” розповів, чому в робочому порядку підвищили тарифи на тепло
9:38 / 24 января 2022

На апаратній нараді у мерії 24 січня мер Олександр Лисенко попросив керівника ТОВ «Сумитеплоенерго» пояснити ситуацію щодо підвищення тарифів на опалення та гарячу воду.
Ось що розповів Дмитро Васюнін: «Вугілля немає, станція працює на газі. Раніше тариф, затверджений НКРЕ КП на вугілля, був по 67 доларів, а зараз, після останнього підвищення, – по 130 дол. за тонну. У тарифі у структурі палива на виробництво тепла для населення 75% становить вугілля, решта – природний газ.
У вересні ТОВ подало до НКРЕ КП розрахунок тарифу на виробництво теплової енергії на ТЕЦ (для ТЕЦ тариф приймає НКРЕ КП). У зв’язку з тим, що процедура розгляду та затвердження тарифу займає 90 днів, кінцевий тариф на виробництво теплоенергії ми отримали у грудні, і він мав бути запроваджений з 1 січня. За цей час сталася криза з постачанням вугілля не лише для ТОВ, а й у всій країні. Найближче постачання вугілля планується 15 лютого. Зараз ми працюємо у збиток, використовуючи для виробництва тепла виключно природний газ, який не закладено у тариф. Підприємство у складному становищі. Крім цього, всі ми чекаємо на прийняття на сесії порядку компенсації між економічно обґрунтованим та соціальним тарифом – за листопад для СТЕ це 12 млн грн, за грудень – 13 млн грн.
Інформація про перегляд та встановлення підвищеного тарифу з 21 січня подається у негативному ключі.
А в якому ключі вона повинна подаватись?
"Нам денег не надо, нас партия греет"????
Тарифи "обгрунтовано" піднімають, а пенсії? Субсидії перерахують (може)по закінченню опалювального сезону, батареї ледь теплі...
 

d324co

Well-Known Member

Им хватит, у них расти не будут...
 

d324co

Well-Known Member
Сумська котельня жодного разу не сплатила за газ в опалювальному сезоні: чому так сталося
21:14 / 09 февраля 2022

Котельня північного промвузла жодного разу не сплатила за використання газу протягом опалювального сезону. Про це заявила речниця АТ “Сумигаз” Анастасія Шимаріна. Чому склалася така ситуація — у матеріалі далі.
“Послуга з розподілу газу надається протягом опалювального сезону, проте за цей період жодного разу котельня не сплатила за надану послугу. Крім того, порушені умови виплати реструктуризації боргів минулих періодів. Міська рада як поручитель, який виступив перед Котельнею північного промвузла, зобов’язані будуть погасити цю суму заборгованості”, — зазначила речниця АТ “Сумигаз” Анастасія Шимаріна.
За її словами, на сьогодні заборгованість котельні з урахуванням суми за лютий сягнула 19 мільйонів гривень. Заборгованість минулих періодів – це 32 мільйони гривень

Тобто, мешканці сплачують за опалення, і ці гроші знов кудись зникають ?? Повністю зникають??? І ніхто з влади, правоохоронних органів, тощо - нічого не бачать ????
Аж поки не завершиться опалювальний сезон і, перед початком нового, знов постане питання - що робити???
 
Зверху