Кто вас греет и как ?

Кто вас греет и как ?

  • Тепло от Сумытеплоэнерго - в квартире тепло ( более 20 С) !

    Голосів: 9 36.0%
  • Тепло от Сумытеплоэнерго - в квартире холодно ( менее 18 С ) !

    Голосів: 1 4.0%
  • Тепло от Северного промузла - в квартире тепло ( более 20 С) !

    Голосів: 5 20.0%
  • Тепло от Северного промузла - в квартире холодно ( менее 18 С ) !

    Голосів: 3 12.0%
  • Мне всё равно - я моржую и сплю на снегу !

    Голосів: 7 28.0%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    25

d324co

Well-Known Member
Вот никогда не было - и опять...

В Сумах примерно треть жителей может остаться без тепла
05.10.2020 15:51
До начала отопительного сезона мало времени, а Котельная северного промузла задолжала миллионы АО «Сумыгаз». Это высокий риск для тысяч домохозяйств Сум не получить тепло в квартирах вовремя.
«Мы обращаемся к руководству котельной АО «НПО» с просьбой о необходимости принять все возможные меры для своевременного начала подачи тепла в дома в Сумах. В частности, определить источники финансирования задолженности за услугу распределения природного газа«, - отметили в АО «Сумыгаз».
Сейчас есть все основания полагать, что отопительный коллапс в прошлом году может повториться. В настоящее время задолженность Котельной Северного промузла перед АО «Сумыгаз» с начислениями за сентябрь достигла 9,1 млн грн. И это менее чем за две недели до начала отопительного сезона.


Источник: © ТопГород
 

d324co

Well-Known Member
У Сумах знову можуть бути проблеми з гарячою водою
12:23 / 07 октября 2020

У той час як жителі Курського мікрорайону вперше за півроку отримали, нарешті, гарячу воду, в інших сумчан вона може незабаром зникнути.
Йдеться про багатоповерхівки з вбудованими швидкісними водонагрівачами (бойлерами). Таких будинків у Сумах на сьогодні 107. Протягом вересня фахівці ТОВ «Сумитеплоенерго» (СТЕ) спільно з ЖЕКами-управителями обстежили внутрішньобудинкові системи гарячого водопостачання у всіх таких будинках і встановили, що в більшій половині з них (а саме — у 60) бойлери й циркуляційні насоси працюють, так би мовити, на останньому подиху і потребують як мінімум капремонту, а багато — повної заміни. Уже сьогодні СТЕ отримує численні скарги від мешканців таких будинків, які платять за гарячу воду, а отримують у кращому разі теплу й то не завжди.
СТЕ не може вирішити цю проблему, так як внутрішньобудинкові системи гарячого водопостачання не перебувають на балансі тепловиків. Обслуговуючі організації теж не можуть відремонтувати бойлери, оскільки в тарифі закладено тільки поточний ремонт і обслуговування, а не капремонт і, вже тим більше, заміна. Тому СТЕ звернулася до Сумської міськради з проханням закласти в проект бюджету Сумської територіальної громади на 2021 рік фінансування на капремонт і заміну вбудованих швидкісних водонагрівачів, а також відновлення роботи циркуляційних насосів і циркуляційних ліній у житлових багатоповерхівках. Скільки саме грошей потрібно на ці цілі — поки невідомо, так як розрахунки до свого звернення тепловики не доклали. Але, судячи, так би мовити, з масштабів трагедії, неважко здогадатися, що мова — як мінімум про кілька мільйонів гривень.
 

Cergey...

Well-Known Member
Даже не знаю куда и обратится что бы «Сумытеплоэнерго» перестало обогревать улицу не изолированными трубами отопления. Я конечно понимаю что тарифы настолько завышены что им абсолютно наплевать и за все заплатит потребитель. Но совесть же надо иметь. Фото сделаны рядом с котельной на Кондратъева рядом с лестницей в гаражи. И начальнику котельной уже кажется говорили и все пофиг.
 

Вкладення

Cergey...

Well-Known Member
И если это рядом с котельной ,то что же творится дальше по теплотрассе?
 

Glucker

Здесь был статус
А ничего страшного что сегодня вечером пропало отопление на Харьковской, Прокофьева, СКД и возле мясокомбината? Это только по своим знакомым знаю. Думаю, не только на этих улицах нету тепла.
Вроде как где-то на Прокофьева прорыв.
Выбрали мэром капитана линейку, теперь 5 лет и с отоплением, и с транспортом и еще много в чем в нашем городе будет полный п..дец.
 

sher

Well-Known Member
Команда форуму
Модератор
Даже не знаю куда и обратится что бы «Сумытеплоэнерго» перестало обогревать улицу не изолированными трубами отопления. Я конечно понимаю что тарифы настолько завышены что им абсолютно наплевать и за все заплатит потребитель. Но совесть же надо иметь. Фото сделаны рядом с котельной на Кондратъева рядом с лестницей в гаражи. И начальнику котельной уже кажется говорили и все пофиг.
Ну что ты, там мусором вполне так ничего утеплено.
Могу второй пример подкинуть - теплотрасса к 6-й школе. В прошлом году трубы меняли, а как стояла зеленая травка по трассе, так и стоит - никакой мороз не берет.
 

d324co

Well-Known Member
Учора, 5 жовтня, відбулася робоча нарада за участі керівництва АТ «Сумське НВО», АТ «Сумигаз», Сумської міської ради. Головне питання порядку денного – чи зможе Котельня Північного промвузла вчасно розпочати опалювальний сезон.

Як повідомив керівник АТ «Сумське НВО» Володимир ЛУК’ЯНЕНКО, тепло до осель сумчан буде надавати новостворене підприємство (на території обслуговування котельні ППВ). Учора комісія Сумської ОДА прийняла рішення про надання ліцензії цьому підприємству. Але проблема полягає в тому, що у АТ «Сумське НВО» перед АТ «Сумигаз» є борги за транспортування газу. І саме це питання є одним із тих, що ставить під загрозу вчасне теплопостачання жителям обласного центру.

«У нас зараз завдання – вирішити питання пуску тепла по Котельні Північного промвузла максимум з 15 жовтня. Ми не вийдемо з цієї наради, доки не стане зрозуміло, яким чином ми з вами забезпечуватимемо теплопостачання до багатоквартирних будинків та соціальних об’єктів, які знаходяться в зоні КППВ, – наголосив Дмитро Живицький.

Під час наради було домовлено, що до сьогодні 17:00 усі юридичні питання щодо реструктуризації боргу за транспортування газу мають бути вирішені.
Заводскому руководству понравился финт ушами, который проделали с зарплатой работников СМПО - создали "новое" предприятие, оно принимает заказы, получает деньги а долги оставили за старым, которое не имеет вообще ничего.
Теперь такой же финт хотят проделать с деньгами, которые платили жильцы Курского микрорайона за отопление...
 

d324co

Well-Known Member

Це Київ, там зосережені усі, хто "уболіває" за наріт... Чекаємо, що буде у Сумах.
 
Зверху