Продам вино домашнє малинове, ожинове напівсолодке, солодке

Alex_я

New Member
Продам вино домашнього виробництва із ягід малини, ожини. В наявності вино солодке, напівсолодке. Натуральне бродіння. Тільки ягоди і цукор. Не кріплене (спирт не додавався, хоча вино міцненьке). Смачне, дуже насичене, ароматне, без барвників і консервантів. Ціна 90 грн за літр. Оптовим покупцям хороша знижка. Доставка Новою поштою або іншим перевізником. 0968745178 Олександр
 
  • Like
Реакції: Aiir

Alex_я

New Member
Новітнє дослідження, проведене в Університеті Альберти в Канаді, показало, що келих червоного вина так само корисний, як ціла година занять в тренажерному залі. Вся справа в тому, що наявний в червоному вині ресвератрол (міститься у винограді, а також в ягодах малини, ожини, вишні, лохині, брусниці тощо) підвищує працездатність, поліпшує роботу серця і зміцнює м'язи, тобто діє на організм так само, як і вправи.
Згідно з висновком Джейсона Дайка, керівника дослідження, це дозволить людям, які не в змозі відвідувати тренажерний зал, тримати себе в тонусі. Ресвератрол, підвищуючи кількість серцевих скорочень, зміцнює серце і робить м'язи сильнішими і витривалішими, регулює рівень цукру в крові і володіє антивіковим ефектом. Дослідження також показали, що люди, які випивають келих червоного вина в день, менш схильні до розвитку недоумства і раку.

Окрім того ягода ожини містить багато антиоксидантів (речовин, які нейтралізують ракові клітини), а також пігменту антоціану, який дає темно-бордовий колір ягоді. Цей пігмент, як довели вчені, перешкоджає розвитку раку товстої кишки.

Тому наше малиново-ожинове вино не тільки натуральне і смачне, а й дуже корисне при відповідальному споживанні. Смакуйте з насолодою і користю!
 

Alex_я

New Member
Шановні форумчани! Скоро достигатимуть ягоди нового врожаю, наразі є ще вино врожаю минулого року. Зберігається в скляних бутлях, які потрібні будуть незабаром, тому з метою пришвидшення продаж знижую ціну до 60 грн/л. Вино смачне, насичене. Кого цікавить - телефонуйте 0968745178
 

Alex_я

New Member
Шановні форумчани! Цього року спробували зробити клубнічне вино (суниця садова). Вийшло, на мій смак, смачно. Не кріплене, природнє бродіння. Солодке. Ціна 60 грн/л. Кого цікавить - звертайтеся!
 
Зверху