Скоро выборы

d324co

Well-Known Member
Очередной предвыборный вброс против Юли

·
Америка, не підведи!!!!!! УВАГА!
================
А ми то думаєм, з яким це Вана робочим візитом до Америки поперлась! А воно вот шо!))))))))))
До середини грудня в США відбудеться доленосна для Юлії Тимошенко подія.
Суд округу Колумбія оголосить угоду з колишнім прем'єр-міністром України Павлом Лазаренком.

Угода стосуеться розподілу між США та Україною заарештованих грошей Лазаренка, отриманих злочинним шляхом - за що він був засуджений судом США до 97 місяців тюремного ув'язнення.

Тим же судом було доведено, що більша частка цих грошей, - як хабар, - була перерахована Павлу Лазаренку Юлієй Тимошенко.

Будучи прем'єром, Павло Лазаренко видав державну гарантію на 200 мільйонів доларів Тимошенко для купівлі її компанією газу у "Газпрому".

Компанія Тимошенко газ отримала, але з росіянами не розрахувалася, і в підсумку, - розраховуватися довелося державі, - коштом платників податків.

А отримані від цієї оборудки гроші, - спершу опинилися на офшорних рахунках Тимошенко, а потім - Павла Лазаренка.

Так що від того, якою буде угода Павла Лазаренка з американським слідством, що він при цьому розповість - для Тимошенко залежить дуже багато, а може навіть і подальша доля.

На фоні всіх цих подій, - кумедною виглядає заява Юлії Тимошенко:

"Відсьогодні кілька днів перебуваю в США. Запланована низка важливих розмов і зустрічей із впливовими людьми в Сполучених Штатах".

…/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D…/a-45108629…

…/sud_dav_dozvil_na_spetsrozsliduvannya_shch…

Оксана Горькова.
Ірина Попович
 

d324co

Well-Known Member
20:5823.12.2018
Кандидати від БПП перемагають на виборах у 40% ОТГ
1 хв читати
You must be registered for see images

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перемагає з 40% результатом на виборах в Об'єднаних територіальних громадах, які відбулися 23 грудня в 78 ОТГ у 13 областях України, повідомляє прес-служба БПП

"Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перемагає на виборах в ОТГ, які відбулися 23 грудня в 78 ОТГ у 13 областях України. За даними екзит-полів, проведених партійними штабами, більше 40% кандидатів на посади голів ОТГ, які лідирують за попередніми результатами, - кандидати від партії або самовисуванці - члени партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність"- йдеться в повідомленні.

За словами представників БПП "найбільшу підтримку кандидати від" БПП "Солідарність" отримали в Київській, Черкаській, Івано-Франківській, Тернопільській областях".

За словами керівника Секретаріату партії "БПП "Солідарність", народного депутата України Максима Саврасова "партія "БПП "Солідарність" перемагає на виборах в ОТГ, починаючи з першої кампанії на кожних виборах в громадах".

На думку М.Саврасова, це пов'язано з реформою децентралізації, активно підтримуваної представниками БПП.
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

любой ценой, уже в открытую добиваются права "запоребриковым" влиять на выборы.
 

d324co

Well-Known Member
Відновлений на посаді голови Державної фіскальної служби України Роман Насіров приніс до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у президенти.

Він балотується як самовисуванець.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів України з посади голови ДФС.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва . Представник уряду в парламенті Вадим Денисенко тоді ж заявив, що Кабінет міністрів на рішення суду.

За даними слідства, Насіров причетний до так званої «газової схеми Онищенка» і впродовж 2015 року ухвалив низку «безпідставних і незаконних рішень» про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму понад мільярд гривень.

Слідство вважає, що такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень. Захист Насірова і він сам ці звинувачення заперечують.
А що? чим не кандидат ?
 

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Лысенко в Киев вызвали,типа к НАБУ...Будут яйца крутить,шоб за Пецу все голосовали:)
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach


то ли еще будет... (с)Алла
 
Зверху