Позор водоканалу, Лысенко, Вегере!!!

VIB

vib : bash
Модератор
Але наказуємим. Бо, хоча б обісцяти той охвіс -
і налагається той штрав швидко і легко.
А, ось відключення води, в разі, якщо нема заборгованості - не наказуємо, прецендентів, принаймі, ще не було.
Ви якось неуважно читали кодекс:
Стаття 18. Крайня необхідність
Не є адміністративним правопорушенням дія, яка хоч і передбачена цим Кодексом або іншими законами, що встановлюють відповідальність за адміністративні правопорушення, але вчинена в стані крайньої необхідності, тобто для усунення небезпеки, яка загрожує державному або громадському порядку, власності, правам і свободам громадян, установленому порядку управління, якщо ця небезпека за даних обставин не могла бути усунута іншими засобами і якщо заподіяна шкода є менш значною, ніж відвернена шкода.
Ви ж прийшли на прийом, щоб залишити чи підписати скаргу\петицію, але в наслідок черг та відсутності доступу до туалету (вже не кажучи про права людини) ви змушені були лише таким чином сходити до туалету, не порушуючи людської гідності. Це не є хуліганством, а лише наслідком нехтуванням владою своїх повноважень.
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach



Сегодня 12:56227
В Сумах КП «Горсвет» ответит за «Котельную Северного промузла»
На очередной сессии Сумского горсовета депутаты поддержали решение об определении гаранта выплаты долгов за энергоносители дирекции КСПУ перед ООО «Сумытеплоэнерго», что позволит возобновить горячее водоснабжение потребителям котельной.
Такой выход из ситуации предложил глава Сум Александр Лысенко, который несмотря на то, что котельная Северного промузла вовремя не подала горячее водоснабжение сумчанам, на прошлой неделе инициировал переговоры в Киеве вместе с учредителями АО «СНПО» и руководством ООО «Сумытеплоэнерго» по скорейшему решению вопроса.
Договоренность была достигнута при условии гарантии погашения долгов за энергоносители КСПУ перед ООО «Сумытеплоэнерго», но обязательное условие - наличие гаранта. Таким гарантом выступило КП «Горсвет». Соответствующее решение было принято на сессии Сумского горсовета.
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach


"Реконструкция" Театральной площади подходит к завершению. Освоены миллионы, вырубаны деревья, положена плитка.
В углу - проржавевшая крыша музея... На нее денег не будет...
 

d324co

Well-Known Member
Сумську зупинку оновлять за 300 тисяч
12:01 / 14 октября 2020

Департамент інфраструктури Сумської міськради оголосив на ремонт зупинки громадського транспорту №111 по проспекту Михайла Лушпи, пише
Його очікувана вартість – 300 тисяч гривень. За ці кошти у мерії хочуть відремонтувати зупинку та замостити територію довкола неї новою тротуарною плиткою (273 м2 , у тому числі посадковий майданчик орієнтовно площею близько 166 м2).
Навести лад на зупинці мають вже до 25 листопада.
на це гроші, наприкінці року, знайшли...

А на лікарню - не вистачає...
 

Glucker

Здесь был статус
на це гроші, наприкінці року, знайшли...

А на лікарню - не вистачає...
Так на ремонт кабінету треба 550 тис грн, а на зупинку 300 тис грн. І на зупинці покладуть тротуарну плиточку з заводу, до якого має відношення наш голова, покладуть, а у кабінеті її ніяк не прилаштуєш. Що тут не ясно?
 

Glucker

Здесь был статус
Знайомтеся, кандидат на посаду сумського мера Тетяна Рябуха :D


You must be registered for see images attach
 

VIB

vib : bash
Модератор
То все фігня. Он на СКД вже більше тижня каналізаційні відходи перекачують з ринку СКД в дірку за 40 метрів.
В чому проблема перекласти колектор? Якщо дирекція ринку, яка змогла за умовно законним чином привласнити землю над інженерними комунікаціями, не дає можливості провести роботи, то роботи з перекачки потрібно зупинити, та поставити парканчик, щоб нечистоти не попали на трасу. А риночок - вже нехай приймає рішення по факту обставин. Можливо, на частині тієї території буде доцільно влаштувати газон. Вдобриво вже буде ;)
 
Зверху