"Універмаг" Київ - обговорення перспективи.

  • Автор теми VOL
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Перспектива для всего ТРЦ Киев??
You must be registered for see images attach


Стали відомі подробиці пожежі біля універмагу «Київ» (фото)
18:26 / 24 ноября 2019

24 листопада о 12:00 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в центрі міста Суми на вул. Кооперативній. Дзвінки надходили один за одним від випадкових перехожих. На гасіння направили черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.
Вже за 5 хвилин рятувальники прибули на місце виклику. Як було встановлено, загоряння сталося на подвір’ї, що примикає до кіосків та було захаращене сміттям, будівельними відходами, залишками утеплювача, дерев’яними і картонними ящиками з-під продукції та іншими речами. Навіть невеликий простір між спорудами, який становив близько 0,5 метра, також був захаращений. А поблизу знаходилася прибудова ТЦ «Універмаг «Київ».
Ускладнювала гасіння неможливість безпосереднього доступу до місця горіння, яке було огорожене металевою сіткою з воротами зачиненими на замок. Тому за допомогою немеханізованого ручного інструменту довелось зламувати ворота. Одночасно з цим під час проведення розвідки вогнеборці організували евакуацію персоналу із одного з кіосків, що працював. Також було здійснено відключення електроживлення споруд на захист яких подано водяні стволи.
Під час гасіння вогнеборці відвернули загрозу вибуху п’яти газових балонів з пропаном, які знаходилися на подвір’ї, чотири з них винесли у безпечне місце. Ще в одному балоні, що був під’єднаний і знаходився в металевій шафі, вимкнули подачу газу та здійснювали його охолодження.
О 12:12 рятувальники запобігли перекиданню полум’я на розташовані поруч споруди та локалізували загоряння. О 12:22 пожежу приборкали
 

PAHANA

Active Member
Так у себя привыкли, где верблюд насрал там черножопый лег. Администрации киева пох, лишь бы бабло платили
 

vitalek_87

Active Member
А они все "укрепляют" сооружение, между вертикальными стойками делают распорки.
 
Зверху