Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" ім.І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України

Сантол

solar.vip/santolege
11 жовтня 2019 року на передодні свята «Дня захисника України» в Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України, клятву ліцеїстами набору 2019 року складено! Ми вітаємо вас, шановні першокурсники, з першим відповідальним кроком в самостійне життя! Ми впевнені, що кожен з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні!

На урочистостях були присутні почесні гості:

1. НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ТЕТЯНА РЯБУХА
2 НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИК ОЛЕГ ФІГУРА
3. КОМАНДИР 27 Артилерійської Бригади - ПОЛКОВНИК ДМИТРО ХРАПАЧ
4. ЗАСТУПНИК МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ РАДИ МАКСИМ ГАЛИЦЬКИЙ
(ГОЛОВА СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – ОЛЕКСАНДР ЛИСЕНКО)
5. ГОЛОВА ВЕТЕРАНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРИКОРДОННИКІВ СУМЩИНИ – ЮРІЙ ЛОЗИНСЬКИЙ
6. НАЧАЛЬНИК ВІЙСЬКОВОЇ КАФЕДРИ СумДУ , ПОЛКОВНИК ЗАПАСУ МИКОЛА ЛЯПА
7. ГОЛОВА ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОДА ВОЛОДИМИР МИХАЙЛОВСЬКИЙ
8. ГОЛОВА ВЕТЕРАНІВ АТО СУМЩИНИ ВОЛОДИМИР ЛАВРИК
9. ГОЛОВА КОМІСІЇ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ, СОЦІАЛЬНО – ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ МИКОЛА БЕРЕЗІН.
10. ГОЛОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ – ВОЛОДИМИР ТОКАР
11. ГОЛОВА МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИК У ВІДСТАВЦІ МИКОЛА БОНДАРЄВ

НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ! КОЛЕКТИВ ЛІЦЕЮ ВІТАЄ КОЖНОГО, ХТО В ТОЙ ЧИ ІНШИЙ ЧАС ВІДДАВ СВОЮ СИЛУ, МУЖНІСТЬ І ПРОФЕСІОНАЛІЗМ СПРАВІ ЗАХИСТУ НАШОЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ!


You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

Сантол

solar.vip/santolege
ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ!


У зв’язку із продовженням карантинних заходів на території України інформуємо про наступний порядок дій бажаючих юнаків вступати до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України в 2020 році:



1. Заяви для вступу до Ліцею від батьків (законних представників) та дітей про бажання навчатися в Ліцеї на ім’я начальника подаються в електронному вигляді (сканкопія, фотокопія з підписом) на електронну адресу Ліцею kadetka.sumy@gmail.com. Зразки заяв можна переглянути . Наступні зазначені документи подаються особисто до приймальної комісії Ліцею у термін, що буде визначено додатково після зняття обмежувальних заходів:
2. Автобіографія вступника, написана власноруч.
3. Характеристика із закладу загальної середньої освіти, завірена його директором – рекомендується звернутись до вашого класного керівника з проханням її отримання в термін до закінчення навчального року.
4. Копія свідоцтва про народження дитини.
5. Копія паспорту громадянина України (від 14 років).
6. Табель про успішність учня.
7. Довідка про реєстрацію місця проживання особи – рекомендується звернутись до ЦНАП (органу, що уповноважений на її видачу) і дізнатись про порядок її отримання під час карантину.
8. Довідка про склад сім’ї – рекомендується звернутись до ЦНАП (органу, що уповноважений на її видачу) і дізнатись про порядок її отримання під час карантину.
9. 4 фотокартки 3х4 см (без головного убору).
10. Медична довідка (лікарський консультативний висновок), форма № 086-о, до якої додаються: - картка профілактичних щеплень (форма № 063-о у двох примірниках); - проба на реакцію Манту (на протязі останнього навчального року); - результат аналізу крові на гепатит В, С; З питання отримання медичних документів рекомендується звернутись до сімейного лікаря (педіатра) і уточнити графік та порядок роботи медичних установ для отримання даних документів.
11. Заява про згоду на обробку та використання персональних даних – заповнюється під час подачі документів до Приймальної комісії.
12. Конверт зі зворотною адресою з маркою по Україні – надається під час подачі документів до Приймальної комісії .
13. Згода батьків на професійно психологічний відбір та психологічний супровід дитини (заповнюється при вступі) – оформлюється під час подачі документів до Приймальної комісії.


Всі документи повинні бути в папці для файлів формату А4, (кожний документ в окремому файлі). Документи подаються до Приймальної комісії Ліцею особисто вступником після зняття обмежувальних заходів з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 12.30 до 13.30) крім вихідних та святкових днів за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва 165.

Телефони для довідок: (0542) 79-80-02 (працює з понеділка по п’ятницю крім вихідних та святкових днів з 9.30 до 15.30), (0542) 79-80-05 Факс (0542) 79-80-04

Оригінали наступних документів подаються особисто вступником після прибуття до ліцею для складання вступних випробувань: свідоцтва про базову загальну середню освіту, табелю успішності; свідоцтва про народження (паспорт); амбулаторна медична книжка; аналіз крові на РМП; аналіз крові клінічний; аналіз крові на групу та резус-фактор; аналіз сечі клінічний; аналіз кала на я/г; соскоб на ентеробіоз; мазок на диз. групу; мазок на ВL; довідка від стоматолога про санацію порожнини рота; сертифікат (довідка) від нарколога; сертифікат (довідка) від психіатра; флюорографія (на окремому аркуші) зі знімком та розшифровкою по досягненню 15 років; рентгенографія пазуха носа (з описом); проба Руфьє; ЕКГ з розшифровкою (з печаткою лікаря).

Медичні документи повинні бути в окремій папці.

Вступники, які мають пільги та переваги під час вступу до ліцею або зараховуються до ліцею за окремим конкурсом, повинні подати нотаріально завірені документи, що підтверджують їх пільги (переваги). Також можна подавати копії дипломів, грамот, інших документів, що підтверджують здібності вступника та відображають його навчальні або творчі досягнення.
 

Сантол

solar.vip/santolege
Зразки написання заяв на вступ до Ліцею


(ЗРАЗОК ЗАЯВИ БАТЬКІВ АБО ОСІБ, ЩО ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ).

(ЗРАЗОК ЗАЯВИ ВСТУПНИКА).
 

Сантол

solar.vip/santolege
Якщо Ви сильна духом молода людина, прагнете самовдосконалення, впевнені у собі, готові розпочати самостійне життя – то ця інформація для ВАС!

13 та 20 березня 2021 року об 11.00 на платформі ZOOM відбудеться "Online - година для вступника", на якій будуть надані відповіді на всі питання, які цікавлять Вас та Ваших батьків, щодо вступу в Державний ліцей - інтернат з посиленою військово - фізичною підготовкою "Кадетський корпус" ім. І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України.

Посилання:

20.03.2021


Ідентифікатор конференції: 875 7759 1589
Код доступу: kadet
 
Зверху