Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images
перша пішла:
Стало відомо ім’я можливого замовника побиття нардепа Ананченка
15:28 / 17 декабря 2019

Вже кілька днів поспіль народний депутат від «Слуги народу» Михайло Ананченко у центрі уваги ЗМІ по всій країні. Спочатку він повідомив, що його прямо біля будинку побили двоє невідомих у балаклавах, а вже незабаром СБУ заявила, що напад був інсценований у рамках спецоперації, аби визначити організаторів, які насправді готували вчинити злочин проти нардепа.
Відповідь на питання, хто ж може стояти за замовленням побиття Ананченка, спробував знайти екс-мер Сум Геннадій Мінаєв. За його інформацією, це може бути свободівець Микола Аліфанов.
Відповідний пост колишній мер розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці.


Всем сумским волонтерам, музыкантам, медикам и т.п. можно расслабиться и отложить пока ваши алиби в сторонку – ответственным за заказ в покушении на здоровье и даже жиСТь сумского ЗеНарДупы вероятнее всего будет назначен Николай Алифанов.
Странно, что под шоу-провокацию была выбрана «Свобода». Я думал, что первым «под раздачу» подпадет сумской НацКорпус [ в девичестве ГО «АтоШо» ], но видно, Денис и Ко уже не по зубам конторе.

 

d324co

Well-Known Member
Винні призначені...

«Примусити їсти землю»: подробиці організації нападів на сумських «слуг народу»

Вівторок, 24 Грудня, 2019, 10:05
1439 Переглядiв
У Реєстрі судових рішень оприлюднено від 18 грудня про накладення арешту на гроші за організацію нападу на сумських нардепів. Із неї стали відомі деталі цієї справи.
You must be registered for see images

Так, стало відомо, що слідчим відділом Управління Служби безпеки України у Сумській області 14 грудня було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 27,ч.2 ст.15, ч. 2 ст. 346 ККУ. Згідно із матеріалами досудового розслідування, мешканець міста Суми Микола Аліфанов «будучи невдоволеним державною та громадською діяльністю народних депутатів України Михайла Ананченка і Тетяни Рябухи, вирішив організувати вчинення злочину відносно вказаних осіб.
Так, 13.12.2019 Микола Аліфанов під час зустрічі із мешканцями м. Суми, серед яких був ОСОБА_6 , запропонував вчинити протиправні, із застосуванням насилля, дії відносно народних депутатів України Ананченка і Рябухи, які виражалися б у примушенні їх їсти землю, утримання їх обличчя в землі з метою примусити їх переглянути позицію щодо голосування за законопроект про продаж землі».
Відповідно до ухвали суду, 14 грудня ОСОБА_ 6 написав заяву про злочин. Того ж дня о 19:54 Микола Аліфанов зустрівся із ОСОБОЮ_1 навпроти магазину «Полуничка» в районі будинків №30-40 по вулиці Білопільський шлях. За версією слідства, під час розмови в автомобілі Аліфанов передав ОСОБІ_1 23,5 тисяч гривень (47 купюр номіналом по 500 гривень). В ухвалі суду зазначено, що ці гроші Микола Аліфанов передав ОСОБІ_1 начебто за вчинення насильницьких дій відносно народних депутатів України. У подальшому ОСОБА_1 прибув до Управління СБУ у Сумській області, де добровільно видав ці гроші.
У подальшому слідчий СБУ звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на ці гроші. Слідчий суддя Зарічного райсуду Сум Олександр Капкін 18 грудня це клопотання задовольнив.
Нагадаємо: 15 грудня у Сумах невідомі начебто побили народного депутата України Михайла Аначенко. Про це нардеп сам Наступного дня, 16 грудня, стало відомо, що самого побиття не було. На офіційному сайті СБУ оприлюднили «нападу» на сумського нардепа Михайла Аначенка. Згідно неї, СБУ попередила вчинення насильницьких дій відносно Михайла Ананченка. За кілька днів на нардепа оголосили Миколі Аліфанову, який є головою Сумської обласної організації ВО «Свобода
 

d324co

Well-Known Member
«ун.Киев арабы дерутся. Что не поделили шаурму или ещё чего то — хз))) Но посмотрите какая невозмутимая охрана работает в универмаге. Просто пофигисты)» — звертає увагу автор відео.
 

d324co

Well-Known Member
Комунальники замалювали матюки, які прославили мера Сум на всю Україну
10:59 / 25 января 2020

Сумські комунальники зафарбували матюки на опорі Псільського пішохідного моста, біля якого на Водохреща купався мер Олександр Лисенко.
Нагадаємо, того дня, 19 січня, міський голова Сум став відомий на всю Україну, так як на його сторінці у Фейсбуці проходив стрім, де він дав інтерв’ю місцевим телеканалам на тлі опори мосту, на якій було «послання на три літери». Подія розійшлася по багатьох інтернет-ресурсах України.
Напис зафарбували, а ось аварійну опору моста, яку чиновники обіцяли відремонтувати в третьому кварталі минулого року, відклали на цей.
 

d324co

Well-Known Member
У Сумах з 1 лютого не працюють таксофони
12:30, 4 лютого


Компанія «Укртелеком» з 1 лютого 2020 року припинила надавати послуги зв'язку через таксофони і почне демонтаж обладнання.
За даними пресслужби «Укртелеком», послуга таксофонів є збитковою. Обладнання, яке використовується на таксофонній мережі, фізично і морально застаріло, і взагалі не виробляється в Україні, що викликає складності з експлуатацією.
Все...Відтепер із Матриці вийти неможливо...
 

d324co

Well-Known Member
До суду, який «мінувала» сумська адвокатка, надійшло клопотання про обрання їй запобіжного заходу
14:30 / 12 февраля 2020

12 лютого 2020 року о 13:17 через канцелярію суду від представника прокуратури Сумської області подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою адвокатесі, яка підозрюється у завідомо неправдивих повідомленнях про замінування (ч.2 ст.259 КК України).
Про час та місце розгляду вказаного клопотання буде поінформовано додатково, пише сайт Зарічного районного суду.
Результат передбачуваний )))
Адвокатесу, яка «мінувала» суди в Сумах, взяли під варту
18:28 / 12 февраля 2020

Сьогодні, 12 лютого, слідча суддя Зарічного райсуду Сум задовольнила клопотання про обрання запобіжного заходу адвокатесі Вафі Оксененко, підозрюваній у повідомленнях про неправдиві замінування сумських судів і ЦНАПу, у вигляді тримання під вартою до 10 березня з можливістю внесення застави у розмірі 162 тисяч 160 гривні.
Нагадаємо, вчора адвокату, яка з 10 жовтня 2019 року а також Центру надання адміністративних послуг (ч. 2 ст. 259 КК України), повідомили про підозру. При цьому жодного разу факт мінування не підтвердився.
 

firefox

Well-Known Member
адвокатеса,членкиня,директорка...фубля:devil:откуда эта шняга?
 
Зверху