Оффтопики. Сумы.

Fil 74

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach

Подскожите ,что это за "креатив" в платежках?
У кого то есть ?
 

Andy

Well-Known Member
У меня есть.
"СумиТеплоЭнергоЦентраль"
Это бывшее СумыЖулье
 

Andy

Well-Known Member
Да, все платят. Оно само не рассосётся и не простится.
 

d324co

Well-Known Member
В продолжение истории о установке дорожного знака за 800 000 грн...
У бюджеті Сум — діра у 33 мільйони
12:39 / 25 февраля 2020

Станом на 20 лютого до загального фонду бюджету Сумської міської ОТГ (без урахування офіційних трансфертів) надійшло 242 500 000 грн (12,1% до плану на рік). Сума недовиконання пропорційно 1/12 становить 33,5 млн грн, у тому числі за рахунок податку на доходи фізосіб, акцизного податку, земельного податку та орендної плати. Сума недовиконання за розкладом склала 22,1 млн грн, у тому числі за рахунок ПДФО — 18,1 млн, земельного податку та орендної плати.
У спецфонд бюджету Сумської міської ОТГ (без урахування офіційних трансфертів) надійшло 7 100 000 грн (8,8% до плану на рік) і на 3 100 000 грн (або на 30,1%) менше надходжень, ніж за відповідний період 2019 року.
 

arnisumy

Well-Known Member
06.03.20 09:41
У Сумах через коронавірус ввели обмеження на проведення масових заходів

У Сумах через загрозу коронавірус скасували масові заходи.
Про це йдеться в повідомленні п Сумської міської ради, передає
"Заслухавши фахівців, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила низку заходів щодо недопущення коронавірусної інфекції COVID-19 у Сумах:
  • встановити режим підвищеної готовності для усіх підрозділів міської ради на період ризику розповсюдження коронавірусної інфекції;
  • обмежити проведення нарад, конференцій та засідань за участю великої кількості осіб (за можливості здійснювати їх з використанням засобів електронного дистанційного зв'язку);
  • обмежити проведення культурних, спортивних та інших масових заходів до покращення епідемічної ситуації з захворюваності на коронавірусну інфекцію", - йдеться в повідомленні.
Також, згідно з рішенням комісії, від завтра навчальні заклади міста повинні забезпечити дезінфікуючими засобами і засобами особистого захисту.
Читайте також:
Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг контролюватиме проведення дезінфекції в комунальному та приватному пасажирському транспорті.
Сумчанам комісія рекомендувала обмежити відвідування місць великих скупчень людей та користування пасажирським транспортом з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19 контактним та краплинним шляхом.
Керівникам організацій, підприємств та установ приватної та комунальної власності, рекомендовано дотримуватися стандартних рекомендацій для профілактики захворювання на COVID-19 та недопущення до виконання обов’язків працівників із симптомами гострих респіраторних захворювань, особливо у сфері обслуговування населення.
Також будуть введені обмежувальні заходи в стаціонарних відділеннях лікувально-профілактичних установ щодо відвідувань госпіталізованих хворих, в тому числі - дітей, вагітних, породіль.
У відділі освіти м. Суми запропонували не проводити будь-які екскурсійні поїздки школярів, конкурси, фестивалі і спортивні змагання, передає ТСН. Ранок. Виняток зробили тільки для дошкільнят - в дитячих садках дозволили провести традиційні весняні ранки, пише .
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Місцем обсервації в Сумах буде «Олдиш»
You must be registered for see images


12:44 / 12 марта 2020

Сьогодні, 12 березня, у сумській мерії відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Місцем тимчасової обсервації для людей, які прибудуть з регіонів із високим рівнем захворюваності коронавірусної інфекції, визначили санаторій-профілакторій «Олдиш» ПАТ «Сумихімпром».
 
Зверху