Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member
Сумчани оголошують бій звисаючим дротам інтернет-провайдерів
17:24 / 19 февраля 2020

Упорядкувати інтернет-кабелі у багатоповерхових будинках Сум вимагає автор Олег Пономарьов.
«Упорядкування інтернет-кабелів у всіх багатоповерхових будинках міста Суми у зв’язку з тим, що всі інтернет-провайдери псують естетичний вигляд будинків «інтернет-павутиною». Контролювати ці процеси та заборонити на законодавчому рівні ці звисаючі дроти повселюдно», — пише сумчанин.
Дата початку збору підписів: 19 лютого 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 19 лютого петицію підписали 0 осіб з 250 необхідних.
 
Останнє редагування:

Andy

Well-Known Member
Раньше в каждую квартиру телевизионный кабель заходил, и нигде ничего не висело.
 

d324co

Well-Known Member
Раньше в каждую квартиру телевизионный кабель заходил, и нигде ничего не висело.
Раньше - это когда ? при эфирном телевидение ? так там над каждым подъездом была антенна и от нее шел 1 провод по подъезду, от которого на этажах разделялся на квартиры. А между домами никаких проводов !!

А теперь - сколько провайдеров - столько проводов между домами (+ поврежденные, которые никто не демонтирует)
Как я понял - аффтор "петиции" недоволен именно проводами между домами.
 

firefox

Well-Known Member

Andy

Well-Known Member
А я думал те жмуты, что в подъездах висят.
 

d324co

Well-Known Member
Капітальне будівництво Сумщини буде куруватися тепер у Москві?
18:43 / 23 февраля 2020

Нещодавно відбувся конкурс на посаду начальника управління капітального будівництва Сумської облдержадміністрації, після того як проти попереднього керівника порушили
Переможцем став Агеєнко Олег Анатолійович попри те, що не має профільної освіти та стажу роботи в будівельній галузі. У 2009 році він закінчив Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю «Метрологія та вимірювальна техніка», в 2011 році закінчив Харківську національну академію міського господарства за спеціальністю «Менеджмент організацій». Як свідчить виписка з диплому, пан Агеєнко не те що, не хватав зірок під час навчання, а був рядовим трієчником — основні предмети здав на «задовільно».
You must be registered for see images

You must be registered for see images

Та найбільш цікава інформація криється у його прямих зв’язках із Росією. За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Агеєнко О.А. разом з мешканцем м. Москва Російської Федерації Ісаєвим А.М. є засновником Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕКТОРАГРО» (код ЄДРПОУ 38277361, місцезнаходження м. Харків). У цьому ТОВ Агеєнко О.А. з 04.07.2012 по сьогодні займає посаду керівника. Однак він має лише 10% статутного капіталу, а решта належить росіянину, який таким чином повністю контролює роботу організації.
 
Зверху