Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member
Ношение масок во время карантина открывает новые возможности :
You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
Вчиться в нашого мера:
Справу першого заступника мера Сум відклали 112-й раз
18:59 / 21 апреля 2020

21 квітн, за клопотанням представника потерпілої, відкладено розгляд кримінального провадження стосовно першого заступника міського голови м. Суми, громадянина В. З метою убезпечення себе, судді та інших учасників процесу від зараження інфекційною хворобою COVID-19 потерпіла, як особа, яка досягла 61 року, з поважних причин не може прибути в судове засідання, йдеться у клопотанні.
Наступне судове засідання відбудеться 30 квітня о 10:30.
Заступника міського голови м. Суми обвинувачено у несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованих систем, що призвело до підробки інформації, вчинене повторно (ч. 2 ст. 361 КК України) та привласненні офіційного документа, вчинене в особистих інтересах (ч.1 ст. 357 КК України).
Головуючий суддя — Янголь Євгеній Васильович. Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/4693/15-к.
Так ї пересидить, доки строк давності спливе...
 

d324co

Well-Known Member
Суд відпустив з-під варти дев’ять разів судимого організатора шахрайської схеми
17:58 / 05 мая 2020

Сьогодні, 5 травня, слідчий суддя Зарічного районного суду Олександр Капкін відмовив прокуратурі у задоволенні клопотання про пожовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для 36-річного чоловіка, якого підозрюють в організації шахрайської схеми під час перебування в слідчому ізоляторі. Про це повідомила пресслужба прокуратури Сумської області.
Як стало відомо з ухвали слідчого судді, суду не надали негативних характеристик особи. Цікаво, що при цьому суд не вважає негативною характеристикою визнання чоловіка дев’ять разів винним у скоєнні злочинів, у тому числі за вбивство, розбій, грабежі, крадіжки, угон авто, незаконне поводження зі зброєю. Суд відпустив чоловіка з-під варти під цілодобовий домашній арешт, бо у нього на утриманні двоє малолітніх дітей.
Про резонансне викриття організованої групи шахраїв, які ошукали громадян на суму більше 300 тисяч гривень, у березні цього року повідомляла поліція області. За її даними, поліцейські та співробітники СБУ викрили кількох засуджених, які, відбуваючи покарання в місцях позбавлення волі, під виглядом працівників банків обдурили більше двадцяти громадян. За попередніми підрахунками, за допомогою шахрайських схем вони заволоділи коштами на суму більше 300 000 гривень.
Організував групу 36-річний раніше неодноразово судимий чоловік, що має тісні зв‘язки у кримінальних колах. Використовуючи свій авторитет і контролюючи «співкамерників», він розподілив ролі кожного з них, акумулював і розпоряджався отриманими злочинним шляхом коштами. Більша частина з грошей йшла на потреби лідерам злочинного середовища регіону.
У групі, окрім її організатора, налічувалося ще четверо засуджених. П‘ятий спільник знаходився на волі і координував збір готівкових коштів.
У ході ряду проведених обшуків правоохоронці вилучили мобільні термінали та сім-карти, за допомогою яких зловмисники дзвонили своїм жертвам, банківські картки, на які перерахувались кошти від потерпілих, та «чорну бухгалтерію».
 

arnisumy

Well-Known Member
а був би атошник, волонтер, активіст або просто українець - посадили б за "вбивство шеремета"
 

Andy

Well-Known Member
А я писал заявления в " новуполицию" лично, и на 102 сообщал о таких мошенниках. И ни ответа ни привета. Украина давно утратила свою государственность. После продажи земли утратит даже субъектность.
Зато всякие жиртресты из посольства США учат нас как мыть руки под украинськи писни.
Дыбилы б*****
 
Зверху