Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member

·

Філія "Конотопський РЕМ" АТ "Сумиобленерго" повідомляє!
Станом на 07:15 19.03.2022 по області введено Графік аварійного відключення (ГАВ), відповідно до якого проводиться обмеження потужності по окремих дільницях (ділянках) на задану величину.
В зв'язку з цим на окремих ділянках мережі на певний час буде зникати напруга.
ГАВ запроваджується централізовано по ситуації на час проходження ранкового та вечірнього максимумів (заклики щодо самостійного зменьшення (обмеження) споживання результатів не мають, або мають зворотній ефект).
При застосуванні ГАВ враховується наявність об'єктів критичної інфраструктури (тепло, вода, зв'язок тощо).
Просимо не плутати данні заходи з ГРАФІКАМИ ПОГОДИННОГО ВІДКЛЮЧЕННЯ (ГПВ), тому доводити на який час та в якому місті буде відключення неможливо!
Про ці та інші графіки можна дізнатися на сайті АТ "Сумиобленерго".
Просимо з порозумінням віднестись до заходів, які направлені на збереження енергосистеми в воєнний час.
Тривають логічні та контрольовані роботи пр відновленню схеми нормального режиму та безперебійного постачання якісної електроенергії.
Слава Україні!
 

d324co

Well-Known Member
Загадкове попередження міського голови Сум: на ці вихідні краще виїхати за місто
16.07.2022 00:26
You must be registered for see images
Міський голова Сум закликав сумчан бути уважними й не ігнорувати сигнали тривоги. Більш того, у своєму черговому відеозверненні 15 липня Олександр Лисенко заявив: «Я хотів би всім порадити: за можливості, якщо в когось є таке бажання, вихідні можна провести за містом. Якщо ж ви залишаєтеся в місті, будь ласка, поменше відвідуйте місця великих скупчень. Подумайте, де вам краще знаходитися в безпеці, щоб у вас була нормальна можливість відпочити і щоб це було безпечно. Я думаю, що сьогодні, завтра, післязавтра треба приділити своїй безпеці велику увагу. Прошу всіх скористатися моєю порадою. Будь ласка, уважно слідкуйте за сигналами повітряної тривоги. За містом на ці вихідні, ви будете, мабуть, більш у безпеці, ніж у місті…»

Також мер зазначив, що ні в якому разі не хоче наврочити. Тож гарних і спокійних нам вихідних, сумчани!
 
Останнє редагування:
Зверху