Дитячий центр розвитку "Золота рибка"

:) Дитячий центр розвитку "Золота рибка/Golden Fish"
вул. Петропавлівська,61, приміщення банківської академії з годинником !!!



Наша група "Золота рибка" в контакті




































Вас і вашого малюка в нашому центрі порадують зручні,затишні, комфортні кімнати, кращі ціни на заняття, креативні, приємні, творчі, енергійні дипломовані спеціалісти з досвідом роботи і знанням найкращих світових методик раннього розвитку Монтессорі, Зайцева, Домана, Нікітіних, Кандибура, Данилової, Жукової, Петерсон, унікальні авторські методики від директора закладу й багаторічний досвід роботи у сфері дошкільної освіти та раннього розвитку, нестандартні, цікаві уроки, швидкий результат,зручний час занять, велика кількість наглядносні Монтессорі, Домана, Кандибура, кубики Зайцева. Телефонуйте та приходьте на перше безкоштовне заняття! Запис за телефоном 0507368767. Алла Олександрівна. Працюємо цілий рік, навіть влітку. :sun: :malysh: :10:



Для майбутніх першокласників ми пропонуємо комплексну професійну підготовку до школи в вікових групах 5-7 років (однорічний курс) та дворічний курс для дітей 4-5 років


Підготовка до школи проходить за унікальною програмою "Вдалий старт"розробленою на власному багаторічному досвіді роботи.

Заняття двічі або тричі на тиждень, а також групи вихідного дня один раз на тиждень.
тривалість одного заняття в будні дні 90 хв., в групі вихідного дня 120 хв.
Оплата по абоненту або поразова на вибір.


Заняття включають підготовку руки до письма, письмо, розвиток дрібної моторики за методиками Монтессорі, Шелест, Данилової, розвиток мовлення, основи граматики, грамотності, читання за методиками Жукової, Зайцева,поняття звуки та букви, голосні та приголосні, склади, слова, речення, звуковий аналіз слова, поділ слів на склади, знайомство з навколишнім світом, розмовна англійська, подорож до країни математики, розвиток пам"яті, уваги, уяви, логічного мислення за методиками Петерсон, Нікітіних та унікальними авторськими методиками, поняття числа та цифри, кількісний склад чисел, поняття більше-менше, на скільки більше-менше, порядкова лічба, додавання та віднімання, орієнтування в просторі та часі, дні тижня, місяці, пори року, одиниці вимірювання, геометричні фігури площинні та об"ємні, розвиток творчих здібностей, формування у дитини психологічної готовності до занять у школі, бажання вчитися гарно, без проблем виконувати домашні завдання , формування самостійності приймання рішень та впевненості у своїх знаннях, вміння користуватися отриманими знаннями на практиці, веселі фізкультхвилинки, пальчикова гімнастика.


Заняття поділяється на блоки по 15 хв., що відповідає фізіологічній здібності дитини дошкільного віку утримувати увагу та продуктивно запам"ятовувати кожен новий вид занять. Як показує 15-річна практика роботи така методика занять дає швидкий помітний результат і сприяє розвитку довгострокової пам"яті. Навіть непосидючі діти прекрасно витримують таке заняття, не помічаючи час.

Ми пропонуємо заняття в групах раннього розвитку для діток 1-4 роки.

В групах 1-2 роки та 2-3 роки тривалість одного заняття 60 хв. двічі або тричі на тиждень разом з мамами.
Тривалість одного заняття в групах 3-4 роки 90 хв. без мам двічі або тричі на тиждень. група вихідного дня по суботах тривалість заняття 120 хв.

Заняття проходять в ігровій формі й включають в себе розвиток дрібної моторики за методиками Монтессорі, Шелест, Данилової, розвиток творчих здібностей ( ліпка з солоного тіста, аплікація, орігамі, квілінг, малювання), розвиток мовлення, знайомство з буквами та звуками за методикою Жукової, картки Домана, кубики Зайцева, знайомство з цифрами та лічбою , розвиток пам"яті, уваги, уяви, логіки за методиками Петерсон,Нікітіних та унікальними авторськими методиками, знайомство з навколишнім світом, веселі розвиваючі ігрові фізкультхвилинки, казкотерапію, розмовну англійську. В вікових групах 2-3 та 3-4 роки є ще підготовка руки до письма.



Запрошуємо діток 2-6 років до садочка короткого перебування група Монтессорі + англійська мова.

В нашому садочку на вашого малюка чекають розвиваючі заняття за методиками Монтессорі, Шелест, Данилової, заняття з картками Домана, кубиками Зайцева, веселі розвиваючі ігри, англійська розмовна мова, казкотерапія, творча майстерня, розвиваючі прогулянки в гарну погоду.

Оплата по абонементу або поразово на вибір.




Для школярів 1-4 класу пропонуємо групу продовженого дня, допомога в виконанні домашніх завдань з усіх предметів, усунення пробілів у знаннях.


Творча майстерня запрошує діток від 4 років та їх батьків на цікаві майстер-класи з орігамі, квілінгу, аплікації, декупажу, виготовлення листівок, в"язаня крючком та багато іншого.




Ми пропонуємо групи англійської мови для дітей віком від 3 до 12 років.

Наша адреса: вул. Петропавлівська, 61, 3-й поверх, офіс 31



Телефон для запису: 0507368767 Алла Олександрівна



Продовжуємо набір дітей 5-6 років в групи підготовки до школи, підготовка до школи+англійська мова, дітей 4-5 років до груп раннього комплексного розвитку на 2016-2017 навчальний рік. Початок занять з 1 вересня. Адреса вул. Робітнича, 57, 2-й поверх, офіс 20С


Дні занять з Пн по Сб включно, один, два або три рази на тиждень. Час занять вечірній та денний, працюють групи вихідного дня. Уточнення часу занять та запис за тел. 0507368767

Крім цього на Робітничій, 57 ми пропонуємо групу продовженого дня для учнів 1-4 класу, творчу майстерню та групи юних художників для дітей 4-12 років, англійську мову від 4 до 12 років.


Наша група "Золота рибка" в контакті


 
Останнє редагування:

sokoloff

...Честь и Совесть...
Думаю я не одинок в вопросе "сколько стоит" ? )
Ребенку почти 2 годика
сколько будет стоить это время провождение в мес?
 
Думаю я не одинок в вопросе "сколько стоит" ? )
Ребенку почти 2 годика
сколько будет стоить это время провождение в мес?
Доброй ночи. Абонемент 8 занятий/месяц Вт, Чт на 11-00 или 17-00 300грн. Абонемент 12 занятий/месяц Пн, Ср, Пт на 12-00 420 грн. Можно оплачивать занятия поразово, тогда 40 грн/занятие. Занятия деток до 3-х лет по одному часу вместе с мамой или папой ( бабушкой, няней как вариант) . Запись и подробности по телефону 0507368767. Первое пробное занятие БЕСПЛАТНО! Переобувка с собой.
 

Света10447

New Member
Хороший центр. Всегда дочке даю с собой очищенную воду. Хочу посоветовать вкусную воду ТМ "Артемовская". Уже пол года пьем эту воду каждый день и отлично себя чувствуем, качество отличное, накипь не образуется, доставка всегда в оговоренное время. Часто бывают выгодные акции. Рекомендую woda.od.ua!
 
Зверху