Авто-квест «Єдине місто – єдина країна»

islat

:)
Вперше м.Суми приймає виклик від міста Горішні Плавні!!!

09 липня 2016 року о 10-00 у Сумах (парковка ТРЦ “Мануфактура”) відбудеться Всеукраїнський патріотичний авто-квест «Єдине місто – єдина країна» на тему WikiSumyЯ.

Мета заходу перетворити звичайну вуличну гру в потужний соціальним проект для об’єднання енергійних, кмітливих та впевнених в своїх силах людей, акумулювати кошти благодійників на допомогу АТО, допомогти бійцям, які повернулися з зони АТО, адаптуватися до мирного життя.

Участь у авто-квесті зможуть взяти команди від 4 осіб, зареєструватися по благодійним внескам (внесок з однієї автівки – 300 гривень, для учасників АТО (бійців) – безкоштовно). Гра дасть можливість показати себе, свої навички, кмітливість та знання міста.

Квест вже успішно відбувся в Кременчузі, Горішніх Плавнях, Полтаві. Суми, в свою чергу, передадуть естафету іншому місту України.

Протягом дня на місці фінішу авто-квесту, в міському парку культури та відпочинку імені І.М. Кожедуба, мешканці міста зможуть долучитися до плетіння сіток та почастувати польовою кашою, борщиками від Кулінарної сотні та скуштувати м’ясо кабанчика! На громаду міста та гостей з інших областей чекає концертна програма за участю сумських виконавців! Маленьких гостей чекають аніматори та майстер-класи!

Фініш в парку Кожедуба о 16-00. Нагородження квестерів о 17-00.

Ти кмітливий, енергійний, але про це мало кому відомо? Приходь, докажи, і про тебе дізнається місто!

Також запрошуємо меценатів, бійців, волонтерів, депутатів, журналістів, а також просто небайдужих людей долучитися до благодійної справи і просто приємно провести вихідний день!

Реєстрація за посиланням:

Сайт проекту:

Всі питання по тел. 0661526105

 
Зверху