Походы в Карпаты 2016

Turistik

Member
Похід в Карпати на травневі свята 2016

Мабуть, чи не єдиний мудрий варіант проведення травневих свят - похід в Карпати!)) Чому? Ви тільки задумайтесь про свої плани… можливо полежати на дивані перед ТВ чи поїсти шашлик з друзями на природі - це відпочинок від рутинної роботи, але навряд чи це надихне вас на нові звершення.
В поході все по іншому: найкомфортніше місце - це ваш теплий спальник в палатці, їжу доводиться готувати на багатті, в будь-яку погоду ви на вулиці… Але це і є той драйв, якого не вистачає в повсякденному житті! Залиште всі турботи й негаразди вдома, та відпочиньте по-справжньому, наодинці з природою, отримайте заряд енергії і позитивних емоцій до наступної відпустки=))

Травневі свята просто створені для відпусток, велику кількість вихідних днів потрібно використовувати по максимуму. Для Карпат це період зміни зимових пейзажів на літні, коли внизу вже давно тепло і цвітуть квіти, а на вершинах ще можна застати сніжні шапки. Це неймовірні відчуття, які надихають прокинутись і рухатись тільки вгору.

Впевнені, що для більшості туристів Карпати ще мають чим здивувати, і знайдуться не топтані вами стежки. Серед походів в Карпати на травневі 2016 є безліч маршрутів на 3, 6 або 9 днів, обирайте найцікавішу програму для себе на нашому сайті: .

Вартість походів:
- 970 грн на 3 дні,
- 1670 грн на 6 днів,
- 2450 грн на 9 днів.


Плануйте і дійте!

You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images


Наші контакти:
+38 066 44-66-010
+38 096 44-66-010
info@kuluarpohod.com
 

Turistik

Member
Восхождение на Говерлу и Петрос летом 2016

Восхождение на Говерлу и Петрос летом - это бесценный отдых и шанс накопить полезные эмоции и энергию на длительный период. А свежий карпатский воздух станет панацеей для жителей больших городов.

Всего за три дня вы влюбитесь в сказочные пейзажи украинских гор, если повезет, перепробуете ягоды и грибы, отведаете гуцульской брынзы, увидите отары овец, а также прочувствуете на себе добродушие местных жителей. Но главное, что вас ожидает, так это желанное восхождение на наивысшую вершину Карпат - Говерлу! В то же время, не сбрасывайте со счетов и четвертую вершину - Петрос, вид с которой будет не менее прекрасным.

Популярность этого маршрута растет благодаря небольшой сложности и краткости, поэтому мы советуем его для новичков, которые решили познакомиться с горами, и даже детям.

You must be registered for see images
You must be registered for see images


Записывайтесь на подходящие для вас даты на нашем сайте , и подарите себе и близким три дня незабываемых приключений в Карпатах.

Стоимость похода: 970 грн (3 дня)

Возникнут вопросы - задавайте, с радостью ответим на них:
+38 066 44-66-010
+38 096 44-66-010
info@kuluarpohod.com

You must be registered for see images
You must be registered for see images
 

1Виктор

New Member
Обязательно нужно поехать. я был мне Карпаты очень понравились.
 
Зверху