Крушение Boeing 737-800 в Ростове-на-Дону

d324co

Well-Known Member
СК сообщил о взрыве на борту Boeing, рухнувшего в Ростове-на-Дону
05:3019.03.2016 (обновлено: 07:36 19.03.2016)6
Взрыв произошел после того, как лайнер коснулся земли, сообщили РИА Новости СК России. Ранее Минтранс заявил, что взрыв произошел при заходе самолета на второй круг.

РИА Новости
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see medias
на видео с камеры наблюдения видно светящийся объект , под острым углом врезающийся в землю, потом взрыв на земле
На самолет, заходящий на посадку никак не похоже
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
После неудачного первого захода на посадку самолет 2 часа 9 минут находился в зоне ожидания аэропорта, прежде чем совершить вторую попытку, которая окончилась катастрофой.

В момент ЧП были сложные метеоусловия. Дул сильный юго-западный ветер со скоростью 14 м/сек и порывами до 19 м/сек. Максимально зафиксированная на момент катастрофы скорость ветра составляла 22 м/сек. Шел слабый дождь. Высота нижней границы облачности составляла 540 м, горизонтальная видимость - 6 км.
2 часа заходить на второй круг ?
 

Loner

Well-Known Member
2 часа заходить на второй круг ?
You must be registered for see images


Два часа кружил. Разбившийся в России Boeing летал в Киев
19.03.2016 7:20

Пассажирский авиалайнер Boeing арабской авиакомпании FlyDubai, который потерпел крушение 19 марта около 3:00 в Ростове-на-Дону, совершал рейсы в Киев. Об этом сообщает портал «Flight radar».
Отмечается, что самолет совершал третий за сутки перелет. Прежде чем вылететь из Дубая в Ростов, лайнер совершил перелеты по маршрутам Дубай — Киев и Киев — Дубай.

Советник министра транспорта РФ Жанна Терехова заявила, что среди версий крушения авиалайнера рассматриваются плохие погодные условия и ошибка пилотов. В то же время источник в экстренных службах Ростова-на-Дону сообщил, что версия теракта не рассматривается среди основных возможных причин трагедии.

Между тем, источник в правоохранительных органах рассказал, что среди версий рассматривается техническая неисправность. По его словам, пилоты пытались посадить Boeing в 1:35, однако по каким-то причинам не смогли этого сделать. «После этого самолет два часа кружил над городом, вырабатывая топливо, и около 3:30 попытался произвести посадку.+ В ГУ МЧС по Ростовской области сообщили, что самолет задел крылом взлетно-посадочную полосу, заходя на посадку. Из-за неблагоприятных погодных условий пилот сделал второй круг для захода на посадку, задел полосу крылом, начал разрушаться и загорелся.

На странице «Ростов-на-Дону | Главный» в соцсети «Вконтакте» появились фото с места крушения самолета.
Как сообщалос ранее, самолет, летевший рейсом FZ-981 из Дубая в Ростов-на-Дону, разбился при заходе на посадку. На его борту, по последним данным, находились 62 человека, все они погибли. В числе пассажиров, по предварительным данным, было трое граждан Украины
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
через Ростов летают только жители днр и лнр, а это уже не граждане Украины
Это прежде всего - ЛЮДИ

Восемь украинцев были на борту разбившегося Boeing – консульство
09:19 19.03.2016
You must be registered for see images


Ранее МИД сообщал о семерых погибших украинцах. Отмечается, что сейчас консульство Украины в Ростове-на-Дону готовит план мероприятий в связи с гибелью соотечественников. В аэропорту Ростова-на-Дону, где при посадке разбился пассажирский самолет Boeing-737-800

Восемь граждан Украины, по предварительной информации, погибли в крушении Boeing в Ростове-на-Дону, сообщили РИА

"Есть информация предварительная: погибли восемь человек. Это граждане Украины, которые погибли в этой авиакатастрофе", — сообщил собеседник агентства. По информации собеседника агентства, сейчас консульство Украины в Ростове-на-Дону готовит план мероприятий в связи с гибелью соотечественников. Также авиакомпания Fly Dubai уточнила гражданство пассажиров рухнувшего лайнера:
44 России, 8 Украины, 2 Индии, 1 Узбекистана.

Авиакомпания заявила, что приносит соболезнования семьям погибших.
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Это прежде всего - ЛЮДИ
Ну а это здесь причем?Я позлорадствовал по поводу их гибели?Псковские десантники тоже люди,и бурятские танкисты,человеки,вроде как.И ВВП не волчицей рожден.Дальше что?
 

rfvgy

Ukrainian
У Ростові-на-Дону розбився пасажирський літак: загинули понад 60 людей, серед них були громадяни України
You must be registered for see images


You must be registered for see images








Пасажирський лайнер Boeing 737-800, що летів з Дубая, зазнав аварії вночі 19 березня в аеропорту Ростова-на-Дону.

Як передає , аварія сталася приблизно о 3.40 за московським часом.


Як передає , літак Boeing 738 авіакомпанії FlyDubai, який прямував з найбільшого міста Об'єднаних Арабських Еміратів Дубаю, розбився при заході на посадку в аеропорту Ростова-на-Дону.

За попередніми даними, які наводить на своїй сторінці в авіакомпанія FlyDubai, на борту перебували 55 пасажирів, включаючи 33 жінки, 18 чоловіків і чотирьох дітей, і сім членів екіпажу.

Українські дипломатичні джерела повідомили про сімох українців на борту. Про це повідомили в департаменті консульської служби МЗС.

"Сьогодні вночі, під час повторної спроби заходу на посадку зазнав катастрофи Боїнг 737-800 авіакомпанії, що належить ОАЕ. Літак виконував рейс з Дубая в Ростов-на-Дону. Всі 55 пасажирів і 7 членів екіпажу, які перебували на борту, загинули. За попередніми даними на борту перебувало 7 громадян України. З'ясуванням громадянства загиблих займаються генконсульства України в Дубаї і в Ростові", - стверджують в зовнішньополітичному відомстві.

Пізніше перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський повідомив, що за останніми даними вісім громадян України загинуло під час аварії літака Boeing авіакомпанії Flydubai.

"За останніми даними, загинуло 8 українців - 7 дорослих та 1 дитина. Не виключено, що кількість загиблих громадян України може виявитися більшою", - заявив Ігнатовський агентству .

Раніше МЗС України підтвердило загибель трьох громадян України.

Крім того, Консульство Іспанії в Ростові-на-Дону підтвердило загибель своїх громадян під час аварії лайнера.

Крім того, як повідомив Ігнатовський в ефірі телеканалу , в даний момент МЗС України вживає заходів з інформування родичів загиблих.

За його словами, після ідентифікації тіл українське консульство в Ростові-на-Дону разом з родичами буде вирішувати питання щодо репатріації тіл в Україну.

МЗС відкрило гарячі лінії в Ростові і Києві: +7918 5879993, +38044 2381657

На російського МНС оприлюднено імена пасажирів та екіпажу літака Boeing-738, рейс 981 "Дубай-Ростов", який розбився на території РФ.

Як повідомлялося, Boeing міг розбитися, зачепившись за злітно-посадкову смугу. Про це розповів начальник ПРЦ МНС Росії Ігор Одер.

"Ми знаходимося на місці, літак розсипався на шматки по всьому полю, пожежі не було. Він, очевидно, зачепився при повторному заході на посадку за "злітку", після чого стався удар, його розкидало на шматки по полю в межах кілометра", - сказав Одер.

При цьому джерела в технічних службах аеропорту повідомили, що причиною аварії міг стати сильний вітер, пориви якого досягали 30 метрів в секунду.

"Ми поки не знаємо всі подробиці аварії, але ми працюємо в тісному контакті з владою, щоб встановити причину", - сказав генеральний директор FlyDubai Гейт Аль Гейт.

У технічних службах аеропорту повідомили, що на час посадки літака рейсу 981 був сильний вітер, пориви якого досягали 30 метрів в секунду.

За даними FlyDubai, літак, який вилетів з Дубая о 18:20 за Гринвічем (це 20:20 за Києвом), повинен був приземлитися в Ростові-на-Дону о 22:40 за Гринвічем.

Перед катастрофою екіпаж зробив три спроби посадити літак, трагедія сталася в 1:42 за Гринвічем.

.

На місці події знайдено безліч фрагментів тіл загиблих. На місці НП працюють судмедексперти.

Також Терехова повідомила, що в Мінтрансі РФ розглядають кілька версій катастрофи Boeing-737 в Ростові-на-Дону. Серед них немає версії теракту.

Причиною катастрофи могла бути помилка пілота або ураганний вітер - лайнер намагався сісти в дуже важких умовах.

"В 3:43 мск літак зазнав аварії при підльоті до Ростова-на-Дону. Розглядаються кілька версій - це і погані погодні умови, і можлива помилка пілотів", - заявила Терехова.

При цьому експерти стверджують, що у пілота було достатньо палива, щоб піти на запасний аеродром - як зробив літак "Аерофлоту", намагався сісти приблизно в цей же час.

Сайт повідомляє, що після першої спроби "Боїнга" FlyDubai сісти в аеропорту Ростова тричі пробував здійснити посадку рейс "Аерофлоту", проте літак пішов на інший майданчик - у Краснодар.

Складні погодні умови не повинні були стати несподіванкою для диспетчерів і пілотів: на сайті регіонального управління МНС 18 березня було опубліковано штормове . Сила вітру в момент посадки літака становила - 12 м/с з поривами до 19 м/с, свідчить погодний .

Літак авіакомпанії FlyDubai впав у 253 метрах від злітно-посадкової смуги при заході на посадку з боку міста Аксай, повідомив журналістам в аеропорту губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

"По всій видимості, причиною авіакатастрофи стали сильні пориви вітру, які доходять до ураганного", - зазначив глава регіону.

Експерти вже заявили, що при такому вітрі сідати не можна було. Як повідомляє , про це розповів провідний фахівець Центру погоди "Фобос" Євген Тишковець.

"На перший план - звичайно ж, вітер. При бічному вітрі понад 17 метрів за секунду здійснювати посадку в будь-якому форматі категорично заборонено", - повідомив він в ефірі російського телеканалу.

Але серед версій катастрофи розглядається і технічна несправність, заявило джерело агентства в правоохоронних органах. Пілоти намагалися посадити судно о 1:35, проте з якихось причин не змогли цього зробити.

"Після цього літак дві години кружляв над містом, виробляючи паливо, і близько 3:30 спробував здійснити посадку. Це завершилося катастрофою", - сказав співрозмовник агентства.

У зв'язку з цим, зазначив він, в якості додаткової версії трагедії розглядається технічна несправність.

У Мережі з'явилося моменту катастрофи.

Також у Мережу останні переговори пілота з наземними службами. Командир літака підтвердив команду диспетчера аеропорту про захід на друге коло, після чого зв'язок з ним пропав.

Аеропорт Ростова-на-Дону буде закрито до кінця дня. Про це повідомив журналістам губернатор Ростовської області Василь Голубєв. О 7 ранку аеропорт скасував виліт семи рейсів. Тоді повітряну гавань сподівалися відкрити до 9 ранку. Кількість скасованих рейсів в аеропорту Ростова-на-Дону через катастрофу пасажирського літака Boeing 737-80 збільшилася більш ніж в три рази. Про це свідчить онлайн-табло аеропорту.

Генеральний директор консультативно-аналітичного агентства "Безпека польотів" Сергій Мельниченко в радіоефірі заявив, що пілот цілком міг піти на запасний аеродром, і розслідування повинно сконцентруватися на тому, чому цього не було зроблено.

"Комісія, яка вже створена, буде розшифровувати чорні ящики і встановить найбільш ймовірну причину. Але хоча б те, що перша спроба виконати посадку була невдалою, і після цього літак знаходився в зоні очікування близько двох годин, говорить про те, що, очевидно, екіпаж просто вичікував, коли погодні умови покращаться ... протягом двох годин можна було долетіти досить далеко. Тим більше що поруч розташовані міжнародні аеропорти - це і Мінводи, і Краснодар. Зрештою, якщо літак знаходився більше двох годин в зоні очікування, значить, у нього було достатньо палива, щоб долетіти і до Москви - в Москві погода хороша. Так що доведеться з'ясовувати, в чому причина, чому було прийнято таке рішення", - сказав Мельниченко.

 

d324co

Well-Known Member
Исполнительный директор лоукостера FlyDubai Гейт аль-Гейт исключил, что причиной авиакатастрофы в Ростове-на-Дону могла быть детонация взрывного устройства на борту самолета. «У нас нет никаких сомнений, что бомбы на борту не было», — заявил топ-менеджер. Пассажирский «Боинга» разбился в ночь на 19 марта.
Как он быстро...

«Боинг-737–800» авиакомпании FlyDubai при падении пробил дыру глубиной в метр на взлетно-посадочной полосе. Об этом в субботу, 19 марта, сообщает LifeNews.

По словам источника телеканала, общая площадь разрушенной полосы превышает 50 метров. Обломки лайнера разбросаны на полтора километра.

Ранее 19 марта в МЧС опубликовали видео с места крушения. На кадрах видно, что самолет разрушился на мелкие куски, которые разбросало по всей взлетной полосе.
Это точно была попытка посадки ??? гражданского самолета с людьми ???
 

Loner

Well-Known Member
Ну а это здесь причем?Я позлорадствовал по поводу их гибели?Псковские десантники тоже люди,и бурятские танкисты,человеки,вроде как.И ВВП не волчицей рожден.Дальше что?
Десантники и буряты пришли непрошенные на территорию Украины убивать украинцев.
Их судьба - их выбор. Тут ни в чем неповинные люди разной национальности, даже если они не любят
украинских властей.
Если ты не видишь разницы, то продолжать разговор не о чем. Каждый остается при своем мнении.
 
Зверху